Сè повеќе луѓе ја проучуваат можноста за создавање сопствен канал на YouTube и започнете да заработувате пари преку оваа платформа. Ако тоа е ваш случај, дозволете ни да ви кажеме дека ќе ви треба помош од претплатниците. Затоа денес ви прикажуваме неколку алтернативи за да добиете нови следбеници на YouTube.

Претплатниците се клучни во YouTube. Платформата бара минимален број следбеници за да можат да го монетизираат нашиот канал и на тој начин почнуваат да заработуваат пари за создавање на аудиовизуелни содржини. Постојат некои апликации што можат да ни помогнат да добиеме претплатници и тука ви кажуваме кои се најдобри.

Растењето на YouTube не е лесно

Многу корисници на платформата ЈуТјуб заработуваат пари само со поставување содржина на оваа апликација, сепак, едно мора да се разјасни, а тоа е растењето на YouTube не е лесно како што веруваат некои.

За да додадете нови претплатници на нашиот канал, ќе биде потребно да се инвестира многу време во рамките на платформатаНо, не секој има можност да помине часови создавајќи содржина за апликацијата. Во овие случаи дополнителна помош не би било лошо.

Затоа денес сакаме да ве запознаеме некои од најдобрите апликации за стекнување претплатници на Youtube. Тие нема да ја завршат целата работа за нас, но ќе ни помогнат да ја направиме задачата додавање следбеници не толку комплицирана и досадна.

Врвни најдобри апликации

На Интернет наоѓаме широк список на апликации дизајнирани за да се здобијат со претплатници на YouTube. Постојат некои што се доста ефикасни и сигурни, додека други само даваат лажни ветувања.

Ние носиме за вас врв со најдобри апликации да добиете следбеници на Youtube. Забележете и извлечете максимум од овие неверојатни алатки.

Рудник

Една од најдобрите апликации што може да ви помогне да добиете нови претплатници на YouTube тоа е токму TubeMine. Преку оваа алатка ќе можете да му дадете огромен поттик на вашиот канал, и најдобро од сè, тоа ќе биде за многу кратко време.

Нема да биде потребно да се купуваат следбеници. Начинот на работа на оваа апликација се состои главно од споделете ги нашите видеа со оние кои се дел од оваа заедница. Ако сакаме да споделиме видео, ќе ни требаат „парички“ што можете да ги купите или да ги добиете гледајќи видеа на други корисници на апликацијата.

UChannel - Sub4Sub

Оваа неверојатна апликација не може да изостане од нашата листа. Благодарение на тоа, ќе постигнеме повеќе претплатници, допаѓања и поголеми прегледи во рамките на платформата YouTube.

Работи сосема едноставно: Вие поставувате видео, ја копирате врската во апликацијата и создавате промоција за да го привлечете вниманието на другите корисници. За да го направите ова, ќе ви требаат „монети“ што ќе ги добиете со прегледување на содржината на другите корисници.

UTViews - Засилувач на прегледи

Тука ви претставуваме уште една од најдобрите алтернативи за лесно и брзо добивање претплатници на YouTube. Оваа апликација работи прилично слична на другите. Вашето видео ќе треба да го споделите само во апликацијата и тие ќе им помогнат на другите корисници да го видат.

Вие исто така ќе бараат монети да ја користат апликацијата. Овој вид награди ги добивате само со прегледување на содржината што другите корисници ја поставуваат на платформата.Вие исто така може да бидат заинтересирани:
Купете следбеници
Писма за Instagram да се исечат и залепат