Преземете стари приказни на Инстаграм

Инстаграм е социјална мрежа дизајнирана да споделува фотографии и видеа; што се објавува хоризонтално и вертикално. Е а иновативна платформа што му овозможува на корисникот да ја прошири својата комуникација во сите делови на светот до преку фотографии и видеа, меѓу другите, користејќи алатки пронајдени во Игра Продавница (Андроид) или IOS (iPhone) и на компјутерот или компјутер, каде може преземете стари приказни од Инстаграм и содржина од интерес во рамките Истата апликација.

Како што знаете, Инстаграм е една од социјални мрежи со повеќе следбеници ширум светот, тој се смета за лидер во секторот, во моментов е позициониран со висок индекс на корисници заради разновидноста на содржините што ги нуди; овие се објавени за лични и рекламни цели, како и за бизнис и компании. Покрај овие датотеки, можете и споделување преку други социјални мрежи, за да се задоволи оваа потреба во виртуелниот медиум. Ова ја олеснува интеракцијата уште повеќе, благодарение на компатибилноста на апликацијата со другите платформи.

Содржина се најде на Инстаграм

Постои разновидност на содржина достапна за сите типови публика, со цел да споделат специјални моменти, да изведуваат рекламни кампањи, едукативни пораки или стекнете ги следбениците, што е изразено преку видеаслики, приказни, па дури и во живо и директно емитување, познато како стриминг, каде учесниците можат да постават какво било прашање со создавање интеракција помеѓу следбениците во апликацијата.

Може да ве интересира:  Совети за да имате најдобри фрази за фотографии на Instagram

Како да преземате стари приказни од Instagram?

Многу е едноставно, овие содржини можат да бидат преземете преку алатки, кои се наоѓаат или во Play Store за Android, или IOS за Iphone, во кои некои ќе побараат дозвола пристап од личната сметка на корисникот во социјалната мрежа, и од компјутерот или компјутер со прелистувачот Chrome преку екстензии кои дозволуваат емулира во прелистувачот Инстаграм како да е мобилен телефон.

Достапни алатки за да се земат предвид

Преземач на видео за Instagram

Тоа е алатка која ви овозможува да преземате фотографии и видеа за да ги објавите внатре Instagram, применливо на Android и IOS. Следниве чекори мора да се следат:

 • Пристапете до Инстаграм.
 • Притиснете ги ознаките што се на фотографии и видеа од приказни и времеплов.
 • Копирајте ја врската, отворете ја алатката Видео преземач за Instagram и копирајте ја за да ја внесете содржината.
 • Тогаш ќе се појави видеото или фотографијата; и може да се сподели или преземе со опција за зачувување на мобилен телефон.

Преземете видеа на Инстаграм

Применливо за Android, зачувајте и споделувајте фотографии лесно, со само една кликнете, исто така, дозволува копирај hashtags и текстови за апликација Без никакви потешкотии, зачувајте видеа, приказни и фотографии во внатрешното складирање на мобилниот, дозволувајќи споделување со омилени контакти, следејќи ги следниве чекори:

Заштита на приказни за Instagram

Тоа е апликација која ви овозможува да преземате стари приказни на Инстаграм, особено ако станува збор за видеа и фотографии, важен услов за пристап до содржина е да имате сметка во апликацијата Instagram, преку следниве чекори:

 • Пристапете во Instagram и побарајте ја приказната или содржината.
 • Притиснете додека не се појави менито.
 • Изберете ја опцијата за преземање и адреса на дестинација (внатрешно складирање).
Може да ве интересира:  Кои се впечатоците од Инстаграм

Веб за Инстаграм

Нормално влегување директно преку веб-страницата, спречува поставување фотографии и видеа од задолжително користење на апликација на мобилен телефон. Преку оваа наставка можете да пристапите до Инстаграм на ист начин бидејќи се користи во мобилен, компјутерски ресурси, како што се видеа и фотографии, достапни за споделување; и да бидат во можност да пристапат до содржината на следбениците. Применливо во компјутери или компјутериИнсталиран е на следниов начин:

 • Внесете го веб-продавница од прелистувачот Google Chrome.
 • Ставете го името на наставката во пребарувачот што се појавува на левата страна на екранот и притиснете внесете
 • На веб-наставка за Инстаграм
 • Изберете додаток на наставката и автоматски ќе се инсталира во прелистувачот.

Предности на алатките за преземање стари приказни на Инстаграм

 • Тие се идеални апликации за оние корисници кои сакаат да складираат видеа и слики, со опција да преземаат стари приказни на Instagram.
 • Тие се преземаат брзо, дозволувајќи им на пристап до апликација
 • Преземените датотеки се чуваат на мобилниот уред и компјутерот.
 • Тие не заземаат многу простор на мобилниот уред

Резервна копија на приказните на Инстаграм

Овој предлог е даден на барање на корисниците на апликацијата, до запомнете споделени приказни, каде што анегдотите што можат да ги видат другите следбеници се рефлектираат преку слика или видео; и тие можат повторно да бидат објавени за да се сеќаваат на тие моменти, поради ова се создадени екстензии и алатки кои овозможуваат преземање стари приказни на Инстаграм, покрај содржината на апликацијата од личниот профил, до онаа на другите следбеници да генерира поголемо задоволство кај корисниците, зголемување на побарувачката за употребливост за да стане попривлечна.

Може да ве интересира:  Како да преместите фотографии на Инстаграм


Вие исто така може да бидат заинтересирани:
Купете следбеници
Писма за Instagram да се исечат и залепат
Криејтив стоп
IK4
Откријте на Интернет
Онлајн следбеници
обработете го лесно
мини прирачник
како да се направи
Форум компјутер
TypeRelax
Магазин Лава
непредвидлив
библиотека за трикови
ZoneHeroes