ဆိုရှယ်မီဒီယာကိုအသုံးပြုရန်နည်းလမ်းများစွာရှိသည်။ တခါတရံမှာသူတို့ကအချိန်ကုန်ပြီးနည်းနည်းလောက်လွှမ်းမိုးနိုင်တယ်။ ပိုအရေးကြီးတာက၊ သူတို့ကအခြားသူများကိုမည်သည့်ပြproblemနာမှမရှိဘဲအခြားသူများကသူတို့၏ပရိုဖိုင်ထဲသို့ထည့်သွင်းထားသည့်အရာအားလုံးကိုကြည့်ရှုရန်ခွင့်ပြုသည်။

သို့သျောလညျး လူမှုကွန်ယက်များနှင့်ပြည့်နှက်ခြင်းကိုရှောင်ရှားရန်နည်းလမ်းများစွာရှိသည်ဥပမာအားဖြင့်၊ ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်အော့ဖ်လိုင်းပေါ်လာသည်၊ ၎င်းသည်ပလက်ဖောင်းကိုလူများမှမက်ဆေ့ခ်ျများကိုလျစ်လျူရှုရန် (သို့) အွန်လိုင်းပလက်ဖောင်းကိုအသုံးပြုနေသည်ကိုမြင်ခြင်းမှတားဆီးရန်ပလက်ဖောင်းကိုအသုံးပြုသည့်တိုင်ခွင့်ပြုနိုင်သည်၊ ၎င်းကိုအောင်မြင်ရန်နောက်ဆက်တွဲဆောင်းပါး၌တွေ့ရမည်။

ကျွန်ုပ်၏သူငယ်ချင်းများကိုကျွန်ုပ်ကို Facebook တွင်ဆက်သွယ်ခြင်းမပြုရန်မည်သို့ပြုလုပ်ရမည်နည်း။

ပထမ ဦး စွာပြောရမယ် ၎င်းသည်လူမှုရေးကွန်ရက်များအတွက်သင့်လျော်သောအခြားပြင်ဆင်မှုတစ်ခုဖြစ်သည်။ ထို့ကြောင့်၎င်းသည်ရှုပ်ထွေးမှုမရှိသောကြောင့်ကွန်ပျူတာသို့မဟုတ်မိုဘိုင်းစက်ပစ္စည်းမှအမှုဖွင့်နိုင်သည်။ ဒီဖြစ်စဉ်ကို Messenger option ကနေလုပ်နိုင်တယ်။ ဘယ် device မှာမဆိုလုပ်လို့ရတယ်။ ဒါကတည်ငြိမ်တဲ့အင်တာနက်ချိတ်ဆက်မှုကိုထိန်းသိမ်းရမယ်။

ဤကိစ္စတွင်ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်သည်ကမ္ဘာပေါ်တွင်လူသုံးအများဆုံးလူမှုကွန်ယက်တစ်ခုဖြစ်သည်၊ ကမ္ဘာပေါ်တွင်အထိရောက်ဆုံးစာတိုပေးပို့ရေး ၀ န်ဆောင်မှုတစ်ခုဖြစ်သည်၎င်းသည်အလိုအလျောက်ဖြစ်ပြီးမည်သူမဆို၎င်းကိုမည်သည့်ရည်ရွယ်ချက်အတွက်မဆိုအသုံးပြုနိုင်သည်.

လူအများအပြားကတစ် ဦး နှင့်တစ် ဦး အဆက်အသွယ်လုပ်ရန်နှင့်အခြားလူများကအက်ပ်ကိုမည်သည့်အချိန်၌အသုံးပြုနေသည်ကိုသိရန်၎င်းကိုအသုံးပြုသည်။ သို့သော်၊ သင် app ကိုမည်သည့်အချိန်တွင်အသုံးပြုမည်ကိုအခြားသူများအားတားဆီးလိုလျှင်၊ လုပ်ဆောင်ရန်လိုအပ်သည့်အရာများကိုနောက်အခန်းတွင်ကျန်လိမ့်မည်။

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်ချိတ်ဆက်မှုမရှိပုံပေါ်သည့်ခြေလှမ်းများ

  1. စတင်ရန်, ထိုလူကိုရပါမည် ပလက်ဖောင်းရိုက်ထည့်ပါ လိုအပ်သောအဖြစ်မိုဘိုင်းစက်သို့မဟုတ်ကွန်ပျူတာကနေ။
  2. ထိုအခါ Messenger ကိုသွားရမယ် သို့မဟုတ်မက်ဆေ့ခ်ျများကို chat သို့မဟုတ်ရှာဖွေရန်အတွက်အသုံးပြုလေ့ရှိသော window ကိုဖွင့်ပါ။ ၎င်းကိုကွန်ပျူတာနှင့်မိုဘိုင်းတွင်ပါ။
  3. ပေါ်လာတဲ့ဂီယာအိုင်ကွန်ထဲမှာ၊ ရွေးစရာကိုကြည့်ပါ "ချက်တင်ချိန်ညှိချက်များ" ။ ဒါကိုဖိထားရမယ်။
  4. ရွေးစရာများဆက်တိုက်ပေါ်လာလိမ့်မည် "လှုပ်ရှားမှု Mode ကို Disable" ။

ဤနည်းအားဖြင့်ထိုသူသည်အခြားသူများနှင့်တက်ကြွနေပုံမပေါ်ပါ။ ထို option က Facebook ကိုပုံမှန်အတိုင်းအသုံးပြုရန်ခွင့်ပြုသည်။ အလားတူစွာ၊ အကယ်၍ သင်သည်ဤပြင်ဆင်မှုကိုပြုလုပ်လိုပါကထပ်တူအဆင့်များအတိုင်းလုပ်ဆောင်ရပါမည် နှိပ်လိုက်တဲ့ option က "Facebook ပေါ်မှာပြပါ" ။

Functional ထည့်သွင်းစဉ်းစား

ဖေ့စ်ဘွတ်ခ်တွင်ရှိသည့်စွမ်းဆောင်ချက်များစွာအနက်မှတစ် ဦး သို့မဟုတ်တစ် ဦး ထက်ပိုသောလူပုဂ္ဂိုလ်များအတွက်ချက်တင်စကားပြောခြင်းကိုသင်ပြုလုပ်နိုင်သည်ကိုသတိပြုသင့်သည်။ အဆိုပါဖြစ်စဉ်ကိုအခြေခံအားဖြင့်အတူတူပင်ဖြစ်ပါသည်, chat ပိတ်ခြင်း မှလွဲ၍ ရွေးချယ်စရာများတွင် "personalization" ကိုသင်ရှာဖွေသင့်သည်။

၎င်းသည်ဖွင့်ပြီး၎င်း၏လုပ်ဆောင်မှုကိုလုပ်ဆောင်သည့်အခါသင်ချက်တင်မဖွင့်လိုသည့်သူ၏အမည်ကိုသာရိုက်ထည့်ရန်လိုအပ်သည်။ သို့မှသာထိုသူသည်အွန်လိုင်းသို့မဟုတ်အော့ဖ်လိုင်းရှိသည့်အခါသင်မသိနိုင်ပေ။ ဤနည်းလမ်းသည်ထိရောက်မှုရှိရန် privacy settings များကိုအသုံးပြုရန်အကြံပြုသည် ဒီလူတွေကသင့်ရဲ့ပရိုဖိုင်းမှာတင်ထားတဲ့အကြောင်းအရာကိုမတွေ့နိုင်အောင်



သင်တို့သည်လည်းစိတ်ဝင်စားဖြစ်နိုင်သည်:
နောက်လိုက် Buy
Instagram ကို ဖြတ်၍ paste လုပ်ရန်