Facebook heeft een verscheidenheid aan opties die kunnen worden aangepast, zodat de ervaring binnen de service de beste is. In die zin laten de meest gebruikte sociale platforms tot dusver veel privacyfuncties toe om voor hun gebruikers te configureren. Daarom kan elke gebruiker een bewerking kiezen en de bewerking ongedaan maken, maar in de geboden opties is het niet mogelijk om te achterhalen of iemand hem van het contact heeft geïsoleerd.

Specifiek, in Facebook-meldingen, als iemand wordt geblokkeerd of omdat hij wordt geblokkeerd, zal niemand dit melden. Als het echter verschijnt, zijn er bepaalde aanwijzingen op het sociale netwerk die dit gedrag kunnen onthullen de conclusie trekken dat een persoon heeft besloten u te isoleren van hun connectie, of als je iemand van Facebook wilt blokkeren, wat allemaal in dit artikel wordt getoond.

Blokkeren op Facebook Hoe het te doen?

Het behoeft in eerste instantie geen betoog dat de redenen om iemand uit het virtuele leven te verwijderen legio kunnen zijn. Maar bijna altijd dit gebeurt vanwege interpersoonlijke problemen, gebruikers die vervelend zijn of om de simpele reden dat hij niet wil dat de andere persoon direct contact heeft met zijn profiel. Het proces brengt niets ingewikkelds met zich mee en hiervoor is een paar minuten geïnvesteerd voldoende.

Als deze beslissing om welke reden dan ook is genomen, is het noodzakelijk om te begrijpen dat u vanaf dat moment de berichten van die persoon of opmerkingen niet meer kunt zien of berichten naar elkaar kunt sturen en vice versa. Voordat u deze beslissing neemt, moet u er dus rekening mee houden dat dit veel beperkingen en gevolgen heeft.

Procedures om een ​​Facebook-account te blokkeren

Er is echt niets ingewikkelds aan het blokkeren van iemand van Facebook, een van de eenvoudigste en meest gebruikelijke procedures is het invoeren van het profiel van de persoon met wie u geen virtueel contact wilt hebben. Vervolgens moet u op de drie ellipsen klikken die onder de omslagafbeelding verschijnen. Daar moet je op de "blok" -optie drukken.

Vervolgens moet u "bevestigen" invullen, uitleggen waarom u het contact wilt verwijderen en blokkeren, deze stap is optioneel. En voila, daarmee wordt de persoon volledig geblokkeerd van zijn Facebook-netwerk. In de applicatie voor mobiele telefoons en apparaten is de procedure hetzelfde.

Overwegen

Houd er rekening mee dat mensen kunnen weten wanneer iemand hen heeft geblokkeerd, door middel van aanwijzingen of situaties die zich voordoen in het sociale netwerk. Bijvoorbeeld; wanneer er gezamenlijke gesprekken zijn, de persoon die de chat binnengaat, je kunt zien dat je geen berichten kunt verzenden omdat het contact het heeft geblokkeerd, Evenzo, als het probeert uw profiel in te voeren, wordt het niet gevonden in zoekmachines.

Een zeer formidabele optie, als u niet wilt dat de persoon in uw hoofdnieuws verschijnt zonder ze te blokkeren of te verwijderen, hoeft u alleen maar te stoppen met het volgen van hen op het sociale netwerk. De manier om dit te doen is door uw profiel in te voeren en op de optie te drukken "Stop met volgen", op deze manier zal het niet in de updates verschijnen.



Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:
Volgers kopen
Letters voor Instagram om te knippen en plakken