Hvis det du ønsker er å slette Facebook-kontoen din, personlig eller kommersiell, vil vi i denne artikkelen forklare hvordan du gjør det trinn for trinn.

Viktig informasjon:

På ferdigstillelsestidspunktet slette en Facebook-konto, vil du ikke lenger kunne legge inn denne kontoen på nytt.

Fullstendig sletting av kontoen vil ta 14 dager, I løpet av denne tiden bør du ikke legge inn kontoen, siden eliminering av kontoen stopper når du går inn.

Det kan ta fullstendig sletting av dine personlige data fra Facebook-systemet opptil 90 dager, etter dette kommer din personlige informasjon ut av systemet.

Du må meldingene du sendte til noen av kontaktene dine, de er lagret i begge kontoer, derfor forsvinner de ikke helt.

Dette kan også skje med visse publikasjoner Det innebærer tredjeparter som forblir Facebook-brukere, men som ikke blir lenket til dine personlige data.

Eliminasjonen:

Når de forrige punktene er avklart, vi forteller deg hvordan du deaktiverer, dette er en enkel prosedyre hvis du vet hvordan du gjør det på riktig måte.

  • Logg på Facebook-kontoen din, med ditt vanlige brukernavn og passord.
  • Finn varen til konfigurasjon, Tast inn.
  • På venstre side av skjermen Du finner konfigurasjonen, kalt Generelt, tyggegummi i denne varen.
  • Deretter må du gå inn i delen for kontoadministrasjon, for øyeblikket vises en rekke alternativer som vil forklare konsekvensene av eliminering av kontoen. På samme måte vil de gi deg muligheten til å deaktivere kontoen, med valget om å gjenopprette det, der må du velge den du vil ha.
  • Når du har valgt alternativet du foretrekker, må du bare følge instruksjonene som Facebook-systemet vil gi deg. Hvis det du ønsker er å slette kontoen din permanent, anbefaler vi at du laster ned en kopi av informasjonen din.
  • Dette alternativet vil bli gitt til deg av Facebook-systemet, og du kan gjøre det før du sletter kontoen din, slik at du ikke mister informasjonen, publikasjonene, kort sagt, alt du skrev inn på Facebook-kontoen din mens du var aktiv.

De kommersielle sidene:

Hvordan gjøre det trinn for trinn:

  • Det første du bør gjøre er logg inn på bedriftskontoen din av Facebook med vanlig navn og passord.
  • Velg siden din og skriv inn elementet "Sideinnstillinger", plassert på venstre side.
  • I konfigurasjonsseksjonen identifisert som "Generell" velg elementet merket som "Slett side"
  • Før du sletter siden, må du slette navnet på siden, det vil si at du må klikke på dette alternativet, og når navnet er slettet, velger du elementet fra "Slett side".
  • Når du har fjernet navnet på siden og valgt det nevnte elementet, gir du det klikk på "godta" og du fullførte prosessen.

Du må ikke glemme:

Handlingen med å fjerne en virksomhetsside kan bare gjøres av administratoren av det.

Hvordan gjør du det:

Husk at du har en maksimalt 14 dager å gjøre det. Hvis du lar mer tid gå, vil du ikke kunne aktivere kontoen din på nytt.