Det første du bør ta i betraktning er at en ting er å deaktivere og en annen å slette.

Når du deaktiverer kontoen:

  1. Når deaktiver Facebook-konto, du sletter den ikke, du forlater nettverket en stund.
  2. Selv om de ikke vil finne deg, siden verken profilen din eller biografien din vises, vil de ikke kunne sende deg meldinger, langt fra det. Nemlig du vil være usynlig eller ikke-eksisterende innenfor det sosiale nettverket.
  3. Du vil ikke forsvinne helt Dette betyr at noen av meldingene du sendte, noen av publikasjonene dine, kunne fortsette å bli sett.
  4. Du må ikke glemme at hvis du når som helst bestemmer deg for å dukke opp igjen i dette sosiale nettverket, Facebook gir deg muligheten til å aktivere kontoen din på nytt.

 Når du sletter kontoen:

  1. Når du fjerner den helt fra systemet, vil du ikke kunne aktivere kontoen på nytt, denne utgangen fra systemet vil være permanent.
  2. Noen av meldingene du sendte, til kontaktene dine, de kunne fremdeles se hverandre.

Alternativene som Facebook tilbyr deg er:

  1. Du kan deaktivere Facebook-kontoen, men beholde Messenger.
  2. Du kan også utføre en kopi av informasjonen som du har i Facebook-kontoen din, så du ikke mister den. Før du sletter kontoen.
  3. En annen av listen over Facebook-alternativer, når du deaktiverer kontoen, er at den gjør midlertidig, det vil si deaktivere den, men med muligheten til å aktivere den på nytt. I dette tilfellet går ikke informasjonen fra dette sosiale nettverket tapt.

Deaktivering:

  1. Det første du burde gjør er å skrive inn kontoen din. Du skriver inn brukernavn og passord.
  2. Øverst til høyre på skjermen du har en pil, Klikk her.
  3. På dette tidspunktet vises et nytt vindu, som vi har angitt i innstillingsmenyen, og du må finne elementet "omgivelser".
  4. Du må velge alternativet "Generell", igjen vil det omdirigere deg til et nytt utvalg av alternativer.
  5. Her må du velge alternativet for "Administrer kontoen din" og velg "deaktiver"

Eliminasjonen:

  1. Logg på Facebook-kontoen din, med ditt vanlige brukernavn og passord.
  2. Finn varen til konfigurasjon, Tast inn.
  3. På venstre side av skjermen Du finner konfigurasjonen, kalt Generelt, tyggegummi i denne varen.
  4. Gå så inn i Account Administration, på dette tidspunktet vil en rekke alternativer vises, som vil forklare konsekvensene av eliminering av kontoen. På samme måte vil de gi deg muligheten til å deaktivere kontoen, med valget om å gjenopprette det, der må du velge den du vil ha.
  5. Når du har valgt alternativet du foretrekker, må du bare følge instruksjonene som Facebook-systemet vil gi deg. Hvis det du ønsker er å slette kontoen din permanent, anbefaler vi at du laster ned en kopi av informasjonen din.
  6. Dette alternativet vil bli gitt til deg av Facebook-systemet, og du kan gjøre det før du sletter kontoen din, slik at du ikke mister informasjonen, publikasjonene, kort sagt, alt du skrev inn på Facebook-kontoen din mens du var aktiv.


Du kan også gjerne:
Kjøp følgere
Brev for Instagram å klippe ut og lime inn