Hvis det du vil er slett Facebook-kontoen dinAv alle grunner ble du lei av Facebook, og dine virtuelle venner har ikke lenger moro, eller du vil gjemme deg for noen mennesker som du ikke lenger liker, og du ikke vet hvordan du skal deaktivere kontoen din, i denne artikkelen vil vi forklare veldig kort hvordan du har det.

I en verden av sosiale nettverk og internett er det antall brukere som vil bestemme suksessnivået, det vil si mellom flere brukere og abonnenter har et sosialt nettverk, jo mer vellykket blir det ansett. Foreløpig er det Facebook som til tross for årene anses som den mest vellykkede siden det er den med flest brukere.

Det er også sant at det er en liten gruppe mennesker, som av en eller annen grunn de vil ikke lenger være en del av konglomeratet i noen sosiale nettverk. Nå har de fleste av de nåværende sosiale nettverkene ikke mye problem med å gi slipp på brukerne, siden det er flere nye brukere som kommer daglig hver dag, selv om noen melder seg ut.

Dette er ikke tilfellet med sosiale nettverk på Facebook, for dette sosiale nettverket er abonnentene viktige, og når de bestemmer seg for å slutte å tilhøre gruppen sin, er de bekymret. Og det er av denne grunn at de som ønsker det slutte å tilhøre denne "flotte familien" De finner en serie protokoller som de må overholde før de avslutter abonnementet, men bekymre deg, her vil vi fortelle deg hvordan du gjør det.

I Facebook-konfigurasjonsalternativene.

I denne delen har du muligheten til å gjøre det:

Skriv inn de generelle innstillingene på Facebook-siden din. Seksjonen som tilsvarer administrasjonen av kontoen, og finner muligheten til "Definitivt slett konto". Og du følger trinnene som er angitt av systemet.

Selvfølgelig vil siden advare deg om konsekvensene av deaktivering, og det er her du vil velge den som passer best for deg.

Alternativene som Facebook tilbyr deg er:

  • Du kan deaktivere Facebook-kontoen, men beholde Messenger.
  • utføre en kopi av informasjonen som du har i Facebook-kontoen din, så du ikke mister den. Før du sletter kontoen permanent.
  • Et annet valg av Facebook, når du deaktiverer kontoen, er at den gjør midlertidig, det vil si deaktivere den, men med muligheten til å aktivere den på nytt. I dette tilfellet går ikke facebookinformasjonen tapt.

Deaktivering:

Som vi allerede har fortalt deg tidligere, utføres denne prosessen fra kontokonfigurasjonen, og følg trinnene som vi tidligere har angitt, nå må du huske at når kontoen er deaktivert:

Ikke all informasjon kommer ut av det sosiale nettverketMed andre ord kan meldinger sendt til vennene dine fremdeles være synlige.

Som navnet ditt på listen over Facebook-vennene dine, kommentarene og publikasjonene du har fått.



Du kan også gjerne:
Kjøp følgere
Brev for Instagram å klippe ut og lime inn