Brukeren er personen som gir liv og suksess til det sosiale nettverket. Jo mer du har, jo bedre, i det minste for gallerier. Men noen ganger hanbrukere har en tendens til å føle seg mettet eller bare kjedelig, og de bestemmer seg for å slette eller deaktivere kontoene sine en stund. For Facebook vises prosessen nedenfor.

Deaktiver Facebook-konto

I noen tilfeller er dette greit, men i andre tilfeller som Facebook kan det være litt kjedelig. Faktisk er det få brukere som vil lukke kontoene sine og slett kontoer som Mark Zuckerbergs nettverk.

Det er nettopp derfor Facebook er det største nettverket i verden og definerer begrepet "sosialt nettverk". Jo færre forbrukere du kaster bort hver måned, jo bedre er det derfor du har tatt initiativ til å gjøre uten dette.

For eksempel gir den deg en måte å deaktivere kontoen din slik at du kan aktivere den når som helst uten å miste noe. Enda bedre: når du deaktiverer det i FB, ingen brukere kan se profilen din eller søke etter deg. For å gjøre dette må du gjøre følgende:

  • Trykk på ikonet pil ned på høyre side på Facebook-siden.
  • Velg konfigurasjon.
  • Klikk på knappen "Generell", i kolonnen til venstre.
  • Finn "Administrer konto" -knappen og trykk på den. jeg søkte "Deaktiver konto" og følg instruksjonene for å bekrefte deaktivering.

Når du har deaktivert kontoen, må du merke deg følgende

  • Ingen bruker du vil se en deaktivert profil.
  • Når det gjelder annen informasjon, for eksempel meldinger mellom venner, eller kommentarer til publikasjoner, kan være
  • Sjansen er stor for at vennene dine fortsetter å legge merke til navnet ditt i vennskapstabellen. Bare vennene dine de kan se det.
  • Teamadministratoren din kan fremdeles se innleggene dine, kommentarer og navnet ditt.

Slett konto

Hvis du allerede har tenkt godt, og ikke vil deaktivere kontoen, men heller vil at den skal slettes permanent. Men her demonstrerer det sosiale nettverket igjen hvordan man får brukere til å vurdere dette problemet, for når fjerningen ble bedt om, FB gir 30 dager og en måned å vurdere om du virkelig vil komme ut av nettverket deres.

Du må bruke mer tid på å vurdere om du vil avslutte kontoen til slutt, og det er ingen tvil om at du vil ha flere muligheter til å returnere uten å slette den. Hvis avgjørelsen er tatt av sinne, eller fordi du er veldig lei av Internett, kan det være lurt å returnere innen 30 dager.

Husk at hvis du bestemmer deg for å slette kontoen din, bør du vurdere følgende:

  • Du vil ikke kunne aktivere på nytt kontoen din.
  • Din personlige informasjon, bilder, innlegg, videoer og alt innhold som er lagt til de vil bli slettet permanent. Du kan ikke gjenopprette innlagt innhold.
  • Du vil ikke lenger kunne bruke Facebook Messenger.
  • Facebook-pålogging kan ikke håndteres i andre applikasjoner som har registrert seg med Facebook-kontoen din, som instagram eller spill av noe slag. Så det er sannsynlig at du må kontakte slike applikasjoner, nettsteder eller lignende for å gjøre bruk av disse kontoene, uten tilknytning til Facebook.
  • Etter å ha slettet kontoen, noen data, for eksempel meldinger, som En kopi av meldingen du sendte lagres i vennens innboks.

Slett konto permanent

  • Trykk en gang til på ikonet konfigurasjon.
  • Lokaliser "Din Facebook-informasjon ”.
  • Når du er der, trykker du på klikk i "Slett din konto og informasjon".
  • Klikk samtidig Slett kontoen min.


Du kan også gjerne:
Kjøp følgere
Brev for Instagram å klippe ut og lime inn