Å utføre sletting av kontoen din i et sosialt nettverk har blitt en veldig normal oppførsel blant nettverksbrukere. Uansett årsak, sosiale plattformer gjør prosessen veldig enkel, og advarer deg alltid om konsekvensene av å gjøre det. Ingen nettverk ønsker å miste tilknyttede selskaper.

Derfor innebærer kanselleringen av en Twitter-konto for det første at den deaktiveres og senere at den blir endelig lukket. For å gjøre dette etablerte twitter en rekke trinn for å gjøre deaktiveringsveien veldig enkel for brukeren.

Noen advarsler fra twitter

Før du starter avslutningsprosessen, bør du huske på at kansellering av det samme ikke er en umiddelbar prosedyre, siden twitter opprettet en periode på tretti dager, før fullføringen av kontoen ble fullført.

I tillegg gir Twitter deg beskjed om at ved å lukke kontoen mister du brukernavn, profil og følgere. På den annen side anbefaler det at du i stedet for å lukke den også kan legge til en annen konto til den du bruker for øyeblikket.

I tillegg vil dataene dine fremdeles vises i websøkemotorer i løpet av kontoen er deaktivert. På samme måte kan du laste ned alt relatert til kontoen din i en komprimert fil før du lukker kontoen.

Sti å følge for å lukke Twitter-kontoen din

Fremgangsmåten er praktisk talt den samme hvis du får tilgang til twitter gjennom applikasjonen for mobile enheter eller en stasjonær nettleser.

Når du har logget inn, går du til profilbildet ditt, klikker på det og du ser en fane som utfolder seg med en rekke seksjoner. Finn den som sier "innstillinger og personvern".

I denne delen vil du se igjen en annen fane som vises umiddelbart etter at du har angitt den. Der må du velge det første alternativet som sier "kontoen din".

Senere, i denne delen, vil du kunne observere praktisk talt på slutten, nederst en seksjon med "deaktiver konto". Når du kommer inn, vil du kunne lese advarslene og forslagene som twitter har for deg, som forklart tidligere.

Trykk på ordet deaktiver, og skjermen erstattes av en sentral fane med alternativene avbryt og godta. Når den er akseptert, oppdateres skjermen umiddelbart til det gratis twitterprofilgrensesnittet med muligheten til å logge på igjen.

Den eneste forskjellen mellom appversjonen av nettversjonen av twitter er at konfigurasjons- og personvernalternativet ikke vises etter at du har trykket på profilbildet i nettversjonen. Dette vil allerede være tilgjengelig i høyre kolonne på plattformen.

Annen viktig informasjon

I løpet av de 30 dagene vil du kunne legge inn kontoen din igjen med brukernavn og passord. Etter at denne perioden er avsluttet, vil du ikke kunne gjøre det.

Bare i noen unntak; som i spoofing eller hacking situasjoner av kontoene kan du kontakte twitter-helpdesk og en supportagent vil evaluere saken din. I tilfelle det er mulig, vil det hjelpe deg å komme deg.



Du kan også gjerne:
Kjøp følgere
Brev for Instagram å klippe ut og lime inn