Mange vet ikke hvordan de skal slette Facebook-kontoen sin fullstendig, og det de ikke vet er at dette er intensjonen til plattformen. Vel, å være den mest brukte over hele verden, har den ikke til hensikt å miste brukere av noen grunn. Derimot, dette er ikke umulig, og her vil den riktige måten bli sagt å avslutte abonnementet på en Facebook-konto.

Slett Facebook trinnvis

For å avbryte en konto på Facebook-plattformen, må det tas i betraktning at når denne avgjørelsen er tatt, vil ikke kontoen lenger være tilgjengelig. Å være all informasjon, publikasjoner, meldinger og lignende permanent eliminert fra internett.

Steps

Dette er tilfelle, hvis avgjørelsen til slett Facebook-kontoen din fullstendig det kan gjøres som følger:

  1. Først av alt skyldes det start seksjonen som vanlig på plattformen.
  2. Når du er der, må du klikke på pilen som ligger øverst på plattformen.
  3. Med dette vil en meny vises der du må trykke "konfigurasjon og personvern ”, og deretter gå til "konfigurasjon".
  4. Når du er klar, må du velge "Personvern".
  5. Klikk samtidig på "Facebook-informasjon".
  6. Med dette må du velge "Deaktivering og eliminering".
  7. Mens du er der, vil forskjellige alternativer vises, som du må velge fra "Slett konto permanent".
  8. Når du har trykket på den, må du trykke på "Fortsett å slette kontoen."
    1. Facebook, når dette alternativet vises tillater laste ned kontoinformasjon, for eksempel bilder, videoer og annen informasjon.
  9. Når dette er klart, må dette trykkes, "Slett konto".
  10. For å fullføre, trenger du bare å skrive inn passordet og klikke på Fortsett så blir du det klar prosessen.

Steg for steg fra mobiltelefonen

For å slette Facebook-kontoen permanent fra mobiltelefonen, prosessen er ganske lik, bare for noen få trinn som er forskjellige. I alle fall er indikasjonene som skal følges følgende:

  1. Du må ha Facebook-applikasjonen installert på mobiltelefonen din, nesten du må ikke laste den ned på telefonen installere fra appbutikken.
  2. Med det burde det gå inn i appen fra mobiltelefonen.
  3. Samtidig må du trykke Klikk på profilbildet.
  4. Da må du søke blant alternativene for "Innstillinger og personvern".
  5. Deretter må du velge "Umiddelbare personvernadresser".
  6. Deretter må du skyve skjermen til “Din Facebook-informasjon”.
  7. Deretter må du velge mellom alternativene som vises på skjermen, der du må trykke "slett konto og informasjon". Klikk deretter på "fortsett".
  8. For å fullføre må du oppgi passordet og trykke på knappen igjen "Fortsette".
  9. Ferdig, med det informasjonen slettes permanent.

Hensyn

Det skal bemerkes at når tretti dager har gått, vil det ikke være mulig å gjenopprette kontoen. Derfor, hvis det du ønsker er å ta en pause fra sosiale nettverk, kan du alltid velge å deaktivere kontoen, dette fungerer på samme måte og informasjonen vil bli hentet når personen ønsker det.



Du kan også gjerne:
Kjøp følgere
Brev for Instagram å klippe ut og lime inn