Facebook har en rekke alternativer som kan tilpasses slik at opplevelsen innen tjenesten blir best. I denne forstand tillater de mest brukte sosiale plattformene så langt at mange personvernfunksjoner kan konfigureres for brukerne. Derfor kan hver bruker velge en operasjon og angre operasjonen på dem, men i alternativene som er gitt, er det ikke mulig å finne ut om noen har isolert ham fra kontakten.

Spesielt i Facebook-varsler, hvis noen er blokkert eller for å bli blokkert, vil ingen varsle det. Imidlertid, hvis det ser ut, visse ledetråder på det sosiale nettverket som kan avsløre denne oppførselen til trekke konklusjonen om at en person har bestemt seg for å isolere deg fra forbindelsen deres, eller hvis du vil blokkere noen fra Facebook, som alle vises i denne artikkelen.

Blokkere på Facebook Hvordan gjøre det?

I første omgang sier det seg selv at årsakene til å fjerne noen fra det virtuelle livet kan være utallige. Men nesten alltid, dette skjer på grunn av mellommenneskelige problemer, brukere som er irriterende eller av den enkle grunnen til ikke å ønske at den andre personen skal ha noen form for direkte kontakt med profilen sin. Prosessen innebærer ikke noe komplisert, og for dette vil noen minutter investert være tilstrekkelig.

Hvis denne avgjørelsen er tatt av en eller annen grunn, er det nødvendig å forstå at fra det øyeblikket vil du ikke lenger være i stand til å se innleggene laget av den personen, eller kommentarer, eller sende meldinger til hverandre og omvendt. Så før du tar denne avgjørelsen, husk at den har mange begrensninger og konsekvenser.

Fremgangsmåter for å blokkere en Facebook-konto

Det er egentlig ingenting komplisert i å blokkere noen fra Facebook, en av de enkleste og vanligste prosedyrene er å skrive inn profilen til personen du ikke vil ha noen form for virtuell kontakt med. Deretter må du klikke på de tre ellipsene som vises under forsidebildet. Der må du trykke på "blokker" -alternativet.

Deretter må du gi "bekreft", forklar årsaken til at du vil slette og blokkere kontakten, dette trinnet er valgfritt. Og voila, med dette vil personen bli blokkert helt fra Facebook-nettverket. I applikasjonen for mobiltelefoner og enheter er prosedyren den samme.

Ta i betraktning

Det er nødvendig å vurdere at folk kan vite når noen blokkerte dem, gjennom ledetråder eller situasjoner som oppstår i det sosiale nettverket. For eksempel; når det er felles samtaler, personen når han går inn i chatten, du kan se at du ikke kan sende meldinger fordi kontakten har blokkert den, På samme måte, hvis den prøver å gå inn i profilen din, vil den ikke bli funnet i søkemotorer.

Et veldig formidabelt alternativ, hvis du ikke vil at personen skal vises blant hovednyhetene dine uten å måtte blokkere eller slette dem, er alt du trenger å gjøre å slutte å følge dem på det sosiale nettverket. Måten å gjøre det på er å skrive inn profilen din og trykke på alternativet "Slutt å følge", på denne måten vises det ikke i oppdateringene.



Du kan også gjerne:
Kjøp følgere
Brev for Instagram å klippe ut og lime inn