Det er mange måter å bruke sosiale medier på. Noen ganger er de tidkrevende og kan være litt overveldende. Enda viktigere, når De lar andre se alt som andre har lagt til i profilen sin uten problemer.

Imidlertid det er flere måter å unngå å bli mettet med sosiale nettverk, for eksempel, vises offline på Facebook, som kan tillate selv når du bruker plattformen til å ignorere meldinger fra mennesker eller forhindre kontakter i å se at den elektroniske plattformen blir brukt, for å oppnå dette vil prosessen bli sett i følgende artikkel.

Forhindre at vennene mine kobler meg på Facebook Hvordan gjør jeg det?

Først av alt må det sies det det er en annen konfigurasjon, en bestemmelse som passer for sosiale nettverk, så det er ikke komplisert og kan kjøres fra en datamaskin eller mobil enhet etter omstendighetene. Prosessen gjøres via Messenger-alternativet og kan gjøres på hvilken som helst enhet, for dette må du opprettholde en stabil internettforbindelse og åpenbart har du tilgang til Facebook.

I dette tilfellet må det sies at siden Facebook er et av de mest brukte sosiale nettverkene i verden, har en av de mest effektive meldingstjenestene i verden, som faktisk er automatisk og lar alle bruke den til ethvert formål.

Mange bruker den til å holde kontakten med hverandre og å vite når andre bruker appen. Men hvis du vil forhindre at andre vet når du skal bruke appen, alt som må gjøres blir igjen i neste avsnitt.

Fremgangsmåte for å ikke vises tilkoblet på Facebook

  1. For å begynne, må personen gå inn på plattformen fra en mobil enhet eller datamaskin etter behov.
  2. Deretter må gå til Messenger eller åpne vinduet som er vanlig å bruke for å chatte eller søke etter meldinger, dette både på datamaskinen og på mobilen.
  3. I tannhjulikonet som vises, blir alternativet sett på som "Chat-innstillinger". Det må trykkes på.
  4. En rekke alternativer vises, der du må trykke på "Deaktiver aktivitetsmodus".

På denne måten vil ikke personen lenger synes å være aktiv med andre, mens alternativet tillater dem å bruke Facebook som vanlig. På samme måte, hvis du vil endre dette, må du utføre de samme trinnene, forskjellen er at alternativet som trykkes vil være "vis på Facebook".

Funksjonelle hensyn

Det skal bemerkes at blant de mange funksjonene som Facebook har, kan du også velge å deaktivere chat for en eller flere spesifikke personer. Prosessen er i utgangspunktet den samme, bortsett fra når chat er deaktivert, bør du se etter "personalisering" i alternativene.

Når den slås på og utfører funksjonen, trenger du bare å skrive inn navnet på personen som vil deaktivere chatten, slik at du ikke vet når vedkommende er online eller offline. For at denne metoden skal være effektiv, anbefales det å bruke personverninnstillingene slik at disse menneskene ikke kan se innholdet lagt ut på profilen din heller.



Du kan også gjerne:
Kjøp følgere
Brev for Instagram å klippe ut og lime inn