Hvis du har en konto på Instagram eller en konto på Facebook, og du vil publisere bildene og dataene fra den ene kontoen til den andre, vil denne informasjonen vi tar med deg tjene deg.

Dette vil gjøre at du får mer synlighet på begge sosiale nettverk på både Facebook og Instagram. Det er bare å følge disse trinnene for å kunne gjøre det:

Skriv inn Facebook-kontoen din

Det første trinnet er å angi kontoen du vil koble til Instagram, det kan være fra datamaskinen din eller fra telefonen din.

Rediger profil

Hvis du kommer fra datamaskinen, går du til kontoen din og klikker på rediger profil-knappen, men hvis du kommer fra telefonen din, går du til profilen din og klikker "rediger offentlige detaljer" som kan sees under din personlige informasjon.

Flere alternativer vil vises, den du må klikke på er muligheten for "Sosiale lenker". Etterfulgt av at du gir den der det står "Legg til sosial lenke" og deretter klikker du på Instagram.

Etter å ha fulgt disse trinnene går du til Instagram, klikker du der bildet av verden vises og der kan du velge om informasjonen er offentlig og du gir den lagret.

Med dette har du allerede koblet kontoen din både Instagram og Facebook, men du kan også gjøre dette alternativet hvis du vil gjøre det fra Instagram.

Kontosenter

  • Gå til Instagram-kontoen din
  • Du må gi den konfigurasjon
  • Kontosenter
  • Velg Facebook-konto

Det lar deg koble lettere fra Instagram til Facebook, dette lar deg enkelt logge på enten Instagram-kontoen din eller Facebook-kontoen din. Et eksempel på dette ville være at hvis du laster ned Facebook, logger du deg på en ny enhet og begge sosiale nettverk er koblet, men du kan også gjøre det uavhengig.

Ved å ha begge kontoene synkronisert eller koblet, er det muligheten til å synkronisere navnet ditt og profilbildet ditt, noe som gjør at navnet på Facebook-kontoen din blir navnet ditt på Instagram-kontoen.

Fordelen med dette er at publikasjonene du lager på Instagram vil gjenspeiles i Facebook-publikasjonen, for eksempel publisering av bilder eller historier.

informasjon

Dette betyr at informasjonen du har på begge sosiale nettverk vil ha en mer personlig opplevelse, der de kan anbefale informasjon eller reklame fra både Facebook og Instagram.

Hvis du ikke aktiverer alternativet dele erfaringer, vil du ikke kunne gjøre muligheten til å dele historiene eller publikasjonene du lager ved å koble begge kontoene, du vil ikke kunne logge inn Koble begge kontoene direkte, derfor må du ha eller opprette passordet ditt.

Selv om du sletter delingsopplevelser, forblir navnet og profilbildet det samme med mindre du kan konfigurere dem.

Derfor kan vi si at disse alternativene er veldig gode i tilfelle du vil ha flere følgere på sosiale nettverk som del innlegg fra Instagram til Facebook eller omvendt.