Det er mange måter å bruke sosiale medier på, de er noen ganger tidkrevende og kan bli litt overveldende. Spesielt når Disse lar andre mennesker uten problemer se på alt som andre har lagt til i profilene deres.

Imidlertid er det flere måter å unngå å bli mettet av sosiale nettverk, for eksempel vises offline på Facebook, en handling som til og med lar deg ignorere meldinger fra folk, mens du bruker plattformen eller hindrer kontakter i å se at nettverket blir brukt, blant annet, som vil bli sett i den følgende artikkelen.

Vises frakoblet på Facebook Hvordan gjøre det?

For det første må det sies at dette er en konfigurasjon til, en av de som er tilpasset det sosiale nettverket, så det er ikke komplisert å gjøre og Det kan utføres fra datamaskinen eller fra en mobil enhet etter omstendighetene.. Prosedyren utføres fra Messenger-alternativet, enten på hvilken som helst enhet, og for dette er det nødvendig å opprettholde en stabil internettforbindelse og åpenbart ha tilgang til Facebook.

Dette er tilfelle, det er nødvendig å si at siden Facebook er et av de mest brukte sosiale nettverkene over hele verden, har det en av de mest effektive meldingstjenestene i verden, som er praktisk talt automatisk og tillater å bruke den til ethvert formål av hvem som helst.

Mange er de som bruker den til å holde kontakt med hverandre, for å vite når andre blant annet bruker applikasjonen. Men hvis det du vil er å forhindre andre i å vite når applikasjonen blir brukt, alt som må gjøres blir igjen i neste avsnitt.

Fremgangsmåte for å ikke vises tilkoblet på Facebook

  1. første se du må inn på plattformen fra mobilenheten eller fra datamaskinen som ønsket.
  2. Så må du gå til Messenger eller til og med chat.
  3. En tannhjulikonet som vises, det vil si innstillingene chatte. Det må trykkes på.
  4. Det vil vises en rekke alternativer, der du må trykke på "Deaktiver aktiv modus".

Med detvil personen ikke lenger virke aktiv for andre når han bruker Facebook. Likeledes, hvis dette vil bli endret, må den samme prosedyren gjøres med den forskjellen at muligheten til å trykke vil være å "vises aktiv på Facebook".

Funksjonelle hensyn

Det bør bemerkes at du blant de mange funksjonene Facebook har velge å deaktivere chat for en eller flere bestemte personer. Prosedyren er i utgangspunktet den samme, bare at når chatten er deaktivert, må man søke blant alternativene for "personalisert".

Når den åpnes og utfører sin funksjon, trenger du bare å skrive inn navnet på personene du vil deaktivere chatten, slik at de ikke vet når personen kobler til eller kobler fra. For at dette skal være effektivt, anbefales det å bruke personverninnstillingene, slik at de ikke kan se innholdet som blir publisert på profilen din heller.



Du kan også gjerne:
Kjøp følgere
Brev for Instagram å klippe ut og lime inn