Det er så enkelt å logge ut av Twitter-kontoen din som noen få enkle klikk på plattformen, og enda mer, gjør det fra desktopversjonen av twitter.

Twitter har vært preget av å tilby et veldig forenklet grensesnitt, med nok ikoner til at brukeren kan leve en opplevelse borte fra de kompliserte prosedyrene til noen sider, spesielt en side som fungerer som et sosialt nettverk.

For hver oppdatering har twitter implementert noen nye funksjoner og fjernet andre. Over tid har twitter tilbudt muligheten til å sende flere tegn i tweets, men det suspenderte også muligheten til å koble kontoen din til andre nettverk.

Årsaker til å logge av

Det er flere grunner som kan føre til at du logger av kontoen din:

1.- Å gi tid til sosiale nettverk er alltid viktig, spesielt i disse tider, med den konstante strømmen av motløsende nyheter som vokser dag for dag. Det er alltid gunstig for ens mentale stabilitet.

2. - Å være pålogget på andres enhet. På et tidspunkt vil du ha hatt behov for å gjøre det, så du må sørge for at det ikke er noen post igjen på enheten.

Avslutningsprosedyre

Kontoavslutningsprosessen gjøres gjennom en rekke enkle trinn:

1. - Logg deg på twitterplattformen med din bruker og passord.

2. - Når du går inn på kontoen din, vil du se twittergrensesnittet med alle elementene. Tidslinjen, delen for å skrive en tweet. På høyre side vil du se trendene for dagen, forslagene til følgere og ruten for å skrive direkte meldinger.

3.- På venstre side finner du menyen med elementene som Twitter-kontoer har.  Ikonene her spenner fra "hjem" til "profil".

4.- Gå til den nederste delen av denne siden, der profilbildet ditt vises. Du må trykke på de tre ellipseikonene ved siden av brukernavnet ditt. Umiddelbart etter å ha gjort det, vises en fane med to alternativer.

5.- "Legg til en eksisterende konto" og "lukk økt" vises som alternativer. Velg det andre. Ved å gjøre dette vil en melding vises i den sentrale delen av siden med to alternativer til etter hvert. Avbryt og logg av.

6. - For å fullføre prosessen, klikk på lukk økten. Rett etterpå oppdateres siden for å vise påloggingsboksene på hovedgrensesnittet.

Noen hensyn som twitter tilbyr deg

Du kan når som helst logge på kontoen din, hvis nødvendig. For å gjøre dette er det nok å ha brukernavn og passord for hånden.

På den annen side lar Twitter deg vite at før du avslutter salget, kan du også legge til andre kontoer på plattformen. Rett før du lukker, vil alternativet "legg til eksisterende konto" tillate deg å gjøre det raskt og trygt.

Du trenger bare en ny e-postadresse og et passord. De du brukte til å registrere den nye kontoen.