Sosiale nettverk er det mest etterspurte kommunikasjonsmiddelet i dag. Hvert øyeblikk øker antallet tilknyttede selskaper til disse nettverkene. Siden nettverkene har vært preget av å tilby et stort mangfold av innhold. Imidlertid får ikke alle en god opplevelse på denne typen plattformer.

Med den kontinuerlige oppdateringen av innholdet, bestående av forskjellige typer nyheter, der ikke alt du får er helt positivt, har ikke alle kapasiteten til å bære det, spesielt i tider med pandemier som menneskeheten står overfor. Det er vanlig å finne lite oppmuntrende nyheter hver dag.

Fremfor alt med den dynamiske hastigheten som disse nyhetene oppdateres på, spesielt på Twitter. Så du vil gi deg litt tid unna nettverkene, for å opprettholde din sjelefred og mental stabilitet. For disse tilfellene tilbyr denne sosiale nettverksplattformen deg en rekke trinn for å komme under en sesong av profilen din.

Noen hensyn før du fortsetter.

Hvis du vurderer at det er på tide å slette Twitter-kontoen din, er fremgangsmåten for å gjøre det ekstremt rask og effektiv. Imidlertid er det ingen øyeblikkelig slettingsfunksjon, bare en 30-dagers midlertidig deaktivering. Etter at denne tiden har gått, blir kontoen slettet permanent.

Følg de neste trinnene

  1. Når du har logget på kontoen din. Du må finne konfigurasjonsseksjonen:

1.1. På smarttelefoner, Du får denne delen gjennom bildet av profilen din at når du klikker, vil en fane med forskjellige alternativer vises, der du kan få "innstillinger og personvern".

                1.2. Gjennom nettplattformen, Du kan få konfigurasjonsseksjonen i menyen til høyre på tidslinjen. Du må trykke "flere alternativer" for å få det.

  1. Få delen "kontoen din" i delen "Innstillinger". Når du går inn på kontoen din, må du finne "Deaktiver kontoen din."

Deaktiveringsmeny

I deaktiveringsområdet finner du to seksjoner etter tur, "Denne handlingen vil deaktivere kontoen din" og "Hva mer du bør vite". I den første delen advarer systemet deg om konsekvensene av å deaktivere kontoen din, for eksempel tap av brukernavn og den offentlige profilen til kontoen din for ethvert operativsystem.

I den andre delen vil han gi deg noen tips; Den informerer deg om tidspunktet for deaktivering av kontoen din, før du fortsetter til den definitive eliminering av profilen din.

Noe av profilinformasjonen din finner du i søkemotorer. På den annen side anbefaler det deg å tilknytte en annen konto i delen "tilknytte en annen konto" og bevare profildataene dine i "nedlastingsdata". Sistnevnte, i tilfelle du ikke vil miste informasjonen du har samlet i løpet av aktivitetsperioden på kontoen din.

Endelig deaktiveringsprosess

  1. For å avslutte, må du trykke på "deaktiver" -knappen. Systemet vil be deg om passordet ditt for å bekrefte deaktiveringsprosessen. Trykk til slutt på "deaktiver", mot nedre høyre hjørne.

Når deaktiveringen er gjort, vil du kunne logge på igjen i løpet av de tretti dagene systemet etablerer for å fullføre prosess.



Du kan også gjerne:
Kjøp følgere
Brev for Instagram å klippe ut og lime inn