Til tross for funksjonalitetene og fordelene som tilbys av det sosiale nettverket twitter sammenlignet med andre sosiale nettverk, muligens på grunn av det enkle som dette nettverket tilbyr, ved å dele forskjellige typer informasjon, det være seg tekst, bilder eller videoer på bare 240 tegn. Du vil kanskje avslutte abonnementet på denne plattformen.

Avmelding eller sletting av en Twitter-profil er definitivt en vanlig prosedyre innen mikrobloggSiden ja, ettersom det er en stadig vekst i kravene til sosiale nettverk, er det også motstykket der brukerne bestemmer seg for å slette kontoene av forskjellige årsaker.

Før du fortsetter

Uansett årsak, hvis du vil slette Twitter-kontoen eller -profilen din, må du følge en rekke prosedyrer, siden det ikke er fullt mulig å slette det eller eliminere det permanent, i det minste ikke umiddelbart. Siden, som det har skjedd i mange typer nettverk, vil plattformen gi deg beskjed hvis du er veldig sikker på å slette kontoen din.

Siden når denne prosessen er ferdig, vil du miste navnet ditt, tweets, meldinger og følgere som du har oppnådd siden profilen ble opprettet.

Hva kan vi gjøre for å slette twitterprofilen?

Det første du bør gjøre er å gå til twitterprofilen din i desktopversjonen. Du klikker på bildet av profilen din, og deretter på fanen som vises etter å ha utført denne prosedyren, tog gå til delen for konfigurering og personvern der du kan se "deaktivere konto" som et alternativ.

I dette alternativet vil du se en ny fane der du vil finne en viss mengde betingelser som twitter vil vise deg for å forklare hva som kan skje når du sletter kontoen. Blant disse forholdene er fraværet av synlighet av navn, brukernavn og offentlig profil.

Andre advarsler fra twitter er; Noe av brukerens profilinformasjon kan fortsatt bli funnet gjennom Google- eller Bing-søk, siden noen profiler eller tweets er indeksert i Google.

Andre twittertips

Det gir deg også noen forslag, for eksempel;

  1. endre brukernavn uten å slette kontoen eller bruke e-postadressen din med en annen konto. Selv om du vil bevare twitterdataene dine, må du laste dem ned før du deaktiverer kontoen din.
  2. Når du har lest alle vilkårene og fortsatt vil slette eller slette profilen din, du må klikke på "deaktiver" -knappen. Selv etter at profilen din er deaktivert, vil den forbli i deaktivert modus i 30 dager, og først etter at denne tiden har gått, vil den bli slettet permanent.
  3. Twitter må sørge for om brukeren virkelig vil slette kontoen sin, eller om den ble deaktivert ved en feiltakelse av brukeren. Eller rett og slett, noen ondsinnet tredjepartsbevegelse har ført til at profilen er slettet.

Når tredjeparter har tilgang til kontoen din

Fjerning av profil kan ha vært et produkt av et ondsinnet hack, av en agent som utgir seg for identiteten din, slik at du kan bruke twitterrapporteringstjenesten til å varsle denne situasjonen, og selskapet kan hjelpe deg med å gjenopprette den slettede profilen.