Vil du slette alt du har skrevet på Telegram-kanalen din? Nå har applikasjonen innlemmet en ekstraordinær funksjon der brukere har muligheten til å slette all historien på en ganske rask og enkel måte. Bli hos oss og lær hvordan du gjør det på få minutter.

Telegramkanaler har blitt et utmerket alternativ for brukere av denne plattformen. Gjennom denne typen verktøy folk kan dele alle typer informasjon med abonnentene og holde seg i konstant kommunikasjon.

Fremgangsmåte for å fjerne historien til en bot

Slette historien til en bot er nå mulig takket være en ny oppdatering som Telegram nylig har innlemmet. Hvis du er i en bot, og du vil slette alle meldingene, trenger du bare å følge noen få enkle trinn som vi forteller deg nedenfor:

 

  1. Åpne applikasjonen på mobilen din eller på andre enheter der du har Telegram installert.
  2. Hode til boten der du vil slette historikken
  3. Er du allerede i chatten? Veldig bra. Nå må du bare klikk over de tre vertikale prikkene som vises øverst til høyre på skjermen.
  4. For å slette historikken til bot, klikk på knappen "Slett chat"
  5. Et varslingsvindu vises der du blir spurt bekreft at du vil slette chatten og blokker boten.
  6. klar. All historikk er fjernet.

 

Slett en chat-historie

Du har muligheten til å slette historikken til en hvilken som helst kanal du har opprettet på plattformen, men også du kan slette alle samtalene dine fra alle samtaler, og ikke bare det, den andre personen du snakket med vil også få meldingene sine slettet.

Det er en ny funksjon som Telegram nylig innlemmet og gjennom hvilke brukere har muligheten til å kunne slette historikken til samtalene sine, både på telefonen og på samtalepartneren. Her er trinnene for hvordan du gjør det:

  1. adgang til applikasjonen fra enheten du vil ha
  2. Åpne chatten hvor vil du slette samtaleloggen
  3. Pleasure klikk på de tre vertikale punktene som vises øverst til høyre på skjermen.
  4. Klikk på alternativet "Slett historikk"
  5. Et nytt bekreftelsesvindu vises. Der må du merke av i ruten "Slett også til ... "
  6. klar. Alle chatmeldinger er slettet, både for deg og personen du snakket med.

Som du kan se er prosessen veldig enkel og rask. Så om noen minutter kan du slette de samtalene du ikke vil ha i applikasjonen din. Ideelt sett vet samtalepartneren din at du kommer til å slette all historien, selv om det til slutt vil være en veldig personlig beslutning.

Du kan slette loggen bare i individuelle samtaler, det vil si hvor bare to personer er involvert. Når det gjelder grupper, vil du også ha muligheten til å slette all historikken, men bare for deg og ikke for resten av medlemmene.