Det sosiale nettverket Facebook har vokst de siste årene. En av de mest merkbare tingene om fordelene med Facebook, er muligheten til å lage sider for forskjellige situasjonerVi kan ha vår personlige side, kommersielle sider for bedrifter eller tjenester av alle slag, med de logiske begrensningene fra Facebook, selvfølgelig, det er til og med kjæledyr med egne sider.

Du må ta hensyn til:

Nå kan det være slik at eieren eller lederen av en bedrift ønsker å avslutte virksomhetskontoen sinVel, han byttet gren, han bestemte seg for å bytte produkter, han ønsker å gi en radikal makeover til siden sin, og det er lettere å lukke siden for å starte en ny, eller bare forlate det sosiale nettverket på kommersielt nivå helt.

Det er allerede kjent at Facebook tar abonnentene veldig seriøst og alltid sørger for at de som avslutter abonnementet, være sikker på handlingen og forstå konsekvensene av deres beslutning, og deres kommersielle abonnenter er ikke unntaket fra denne regelen, i denne artikkelen vil vi vise deg den enkleste måten å deaktivere den kommersielle kontoen din.

Hvordan gjøre det trinn for trinn:

En.

Det første du bør gjøre er logg inn på bedriftskontoen din av Facebook med vanlig navn og passord.

To.

Finn nyhetsseksjonen, og velg på venstre side elementet "Sider"

Tre.

Velg siden din og skriv inn elementet "Sideinnstillinger", plassert på venstre side.

Fire.

I konfigurasjonsseksjonen identifisert som "Generell" velg elementet merket som "Slett side"

Fem.

Før du sletter siden, må du slette navnet på siden, det vil si at du må klikke på dette alternativet, og når navnet er slettet, velger du elementet fra "Slett side".

Seks.

Når du har fjernet navnet på siden og valgt det nevnte elementet, gir du det klikk på "godta" og du fullførte prosessen.

Du må ikke glemme:

Handlingen med å fjerne en virksomhetsside kan bare gjøres av administratoren Av det samme. På den annen side, hvis du bestemmer deg for ikke å deaktivere den kommersielle siden, kan du trekke tilbake og eliminere deaktiveringsprosessen.

Hvordan gjør du det:

Det første du må huske er at du skal ha en maksimalt 14 dager å gjøre det. Hvis du lar mer tid gå, vil du ikke kunne aktivere kontoen din på nytt.

Du må gå inn på Facebook, finne delen som er identifisert med navnet på "Sideoppsett".

Velg siden din og skriv inn elementet "Sideinnstillinger”, Ligger på venstre side.

I konfigurasjonsseksjonen identifisert som "Generelt" velger du elementet merket som "Avbryt sletting", Dette ligger øverst på siden.

Systemet vil be deg om å bekrefte reaktiveringshandlingen på siden, velg "Bekreft" og velg deretter "OK" etter dette.

Facebook i begge tilfeller vil sende deg e-post til adressen du registrerte da du åpnet profilen din, dette skyldes sikkerhetspolitikken til det sosiale nettverket.