Beste priser! 20% rabatt i løpet av denne uken
0
Dager
0
timer
0
minutter
0
sekunder
0

Hvem kan se bildene mine på Instagram?

-

Listet som et av de mest populære nettverkene for øyeblikket, lar Instagram millioner av brukerne sine dele øyeblikk og opplevelser med sine følgere gjennom bilder og publikasjoner. Enten de er private eller åpne for publikum, er det bare disse to modalitetene som et alternativ for å ha profilen din. I denne forstand, vet Hvem kan se bildene mine på Instagram? Det er et spørsmål som kan besvares på mange måter, med de nye modalitetene som tilbys av dette sosiale nettverket, og som vi vil forklare nedenfor.

Privat eller offentlig konto som kan se bildene mine på Instagram?

Som vi allerede har nevnt, er det bare disse to alternativene å ha profilen din på Instagram, og hvis du ikke vet hva det er, vil vi forklare hver enkelt av dem.

Privat konto

For at noen skal se på innholdet ditt, må du først sende en forespørsel Etter at du har godkjent det, kan han følge deg og se på bildene dine. Videre lar denne kontotypen deg visualisere hvem som får tilgang til innholdet ditt.

Offentlig konto

Den som vil kan følge deg uten forhåndsgodkjenning og se på alle bildene dine.

For å konfigurere kontotypen, må du bare få tilgang til Instagram-profilen din og i "Alternativer" Velg om du vil aktivere eller deaktivere den "private" modusen.

Mellommodus mellom offentlig og privat

Dette er en ny måte Instagram tester ut, henvist til en liste over favorittpersoner hvor du kan velge hvem du vil at bildene dine skal vises og alt innholdet du genererer, derfor vil resten du ikke har valgt ikke se publikasjonene.

En annen fordel med denne nye funksjonen er kontrollen du vil ha over innholdet du laster opp på det sosiale nettverket, så private bilder Bare de nærmeste vennene våre kan se dem og dessuten vil de være de eneste som kan kommentere det

I følge kilder som "The Verge" blir denne modusen testet i en gruppe mennesker. Hvis du er en av de valgte, vil du kjenne fordi når du laster opp en ny publikasjon vil du se en merke som indikerer å velge favoritter, i øverste høyre hjørne.

På den annen side skal en ny fane også vises i profilen som viser den valgte gruppen som kan se på og kommentere bildene dine. I tillegg er dette antallet personer du kan velge mellom, ubegrenset, selv om det statistisk er estimert at antall favoritter vil være mellom 20 til 50 brukere.

Hvorfor oppstår denne ideen?

Årsaken til at denne modaliteten ble lansert, er resultat av observasjon av at flere Instagram-brukere brukte en sekundærkonto for å laste opp mer intime bilder der de bare la nære venner eller deres preferanser. Så det ble avledet at folk bruker Instagram til Del visse innlegg med mindre målgrupper.

Selv om denne funksjonen fremdeles er i prøveperioden, kan den brukes globalt hvis den er vellykket.

Når vi har kjent den offentlige eller private modus og Instagrams strategier for å innovere og tilby komfort for brukerne, er det på tide å vite hvordan du kan kontrollere personvernet til innholdet ditt.

Instagram-personvern med bildene dine

Hvis du har valgt å ha profilen din privat i stedet for offentlig, er personene du aksepterer de eneste som kan se på bildene dine. Men hvis du vil gå et skritt videre, har du flere alternativer å velge mellom.

Blokker en bruker

Vi stiller spørsmålet om strenghet igjen. Hvem kan se bildene mine på Instagram? Når du vil blokkere en person av en eller annen grunn, kan du gjøre det ved å gå til profilen din og trykke på alternativknappen, når du tømmer menyen velger du "Blokker". Og på denne måten vil du ikke kunne få tilgang til innholdet eller kommentaren din.

Kontroller merkingen

I tillegg til å vise bildene du laster opp til applikasjonen, kan du også se de du er merket i og kanskje i noen av dem ikke ønsker å vises. Men du kan kontrollere hvilke bilder du vil bli merket og hvilke du ikke gjør.

første må du gå til Instagram-innstillingsvinduetNedenfor er et avsnitt som sier: "bilder du vises i" når pressen har to alternativer.

  1. Legg til automatisk: som lar deg legge til bilder du er merket uten din autorisasjon.
  2. Legg til manuelt: Det kreves forhåndsgodkjenning for å legge til bilder du er merket med.

På den annen side er det også mulig å skjule bilder du har blitt tagget før. Og for å oppnå dette må du gå til delen av “Bilder der du vises” og trykk på alternativet “Skjul bilder”. Deretter gjenstår det bare å velge hvilke bilder du ikke vil at de skal se og trykke på "Hide".

Beskytt hvem som kan se bildene mine på Instagram

Siden utseendet, er dette en av de mest populære alternativene for denne plattformen, siden det lar deg spontant dele et spesielt øyeblikk eller gi rask informasjon.

Men hvis du ikke vil at noen skal se det, kan du gå til innstillings- eller innstillingsmenyen, og nedenfor finner du en del av "konto", velger "historieinnstillinger" eller "historiekontroll", i den ser du alternativet til "Skjul historien". Når du er der kan du velge navnet på hvem eller hvem du ikke vil se historiene dine.

Du kan også Velg hvem som kan svare på historiene dine og aktiver eller ikke muligheten for andre mennesker å dele historiene dine ved privat melding med andre.

På samme måte kan du konfigurere innholdet i kommentarer laget til bildene dine, det vil si at du automatisk kan blokkere ord som er støtende, definere ordene du ønsker eller ikke i kommentarene dine, blant andre alternativer.

Tips til bilder på Instagram

Mange av disse tipsene vil gjøre opplevelsen din med bilder på Instagram bedre og mer komfortabel. Det er også mulig at flere av dem allerede har hørt dem før, men du vet ikke hvordan du bruker dem.

Lagre innlegg som bare du vil se

Det er veldig sikkert at du blar gjennom innholdet til personene og sidene du følger Du har møtt noe du vil beholde. Dette er mulig fordi Instagram har en funksjon som lar deg lagre innhold på et sted der bare du har tilgang.

For å lage dem, må du gå til publikasjonen du vil lagre. så må du trykke markørikonet som ligger nederst til høyre. Til slutt, gå til profilen din og trykk på bokmerkeikonet igjen slik at du kan se bildene du har lagret.

Rediger bilder ved hjelp av Instagram

Å justere lysstyrken, kontrasten, metningen og intensiteten til filteret er ting Instagram tillater. Så hvis du vil redigere et bilde uten å laste det opp på denne plattformen, kan du gjøre det på følgende måte:

Gå inn på Instagram-profilen din, gå til alternativene, sveip ned og aktiver alternativet til "Lagre originale bilder". Deretter må du aktivere "flymodus" på telefonen din, deretter åpne bildet du ønsker å redigere og gjøre det som du alltid gjør. Når du er ferdig med designet du ønsker, er det bare å trykke på "Share"uten å legge til kommentarer eller annen tilleggsinformasjon.

Selvfølgelig vil innlegget mislykkes, det er da du må Klikk på “X” ved siden av feilvarslingen. Da blir bildet lagret i kameraet på enheten din, og deaktiver deretter flymodus, og du kan bruke bildet hvor du vil.

Bruk mer enn ett filter på bildet

Hemmeligheten bak en god utgave ligger i tilpasningen at du kan gi bildet. Og hvis det er et godt alternativ å kombinere filtre, kan du gjøre det ved å følge trinnene:

Du må først redigere bildet ditt som du alltid gjør. deretter Du kan følge trinnene som er nevnt over for å lagre et bilde uten å dele det. Da må du åpne bildet fra telefonens kameraminne, du kan allerede lage andre utgaver, inkludert et andre filter.

Da må du bare gjenta operasjonen hvis du vil legge til et nytt filter. Når du er klar kan du dele den, kommenter eller tagg den som du pleier.

Del Instagram-innhold enkelt

Hvis du vil publisere noe Instagram-innhold på en annen plattform, er prosessen litt kjedelig, siden den innebærer å måtte ta et skjermbilde, beskjære det, redigere det og en annen trinnrekke. Men bruker applikasjonen av HootSuite Det blir lettere.

Måten å gjøre det på er ved å åpne Hootsuite og se etter bildet du vil dele på Instagram. Trykk deretter på pilikonet for å laste opp nytt innhold ved å gjøre det slik at boksen åpnes og det originale fotoinnholdet legges ved automatisk, i tillegg til fotokreditt.

Du kan velge de sosiale nettverkene du foretrekker og som du vil dele bildet og innholdet i. Til slutt, lagre, send eller planlegg publikasjonen som du alltid gjør.

Dette verktøyet tillater innholdskontroll, uten å måtte utføre rutinemessige trinn, som viser i alle andre applikasjoner at du velger den samme kvaliteten til originalt bilde derfra det ble tatt.

Innholdsfortegnelse

Related Posts

Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler. mer

Cookie-innstillingene på dette nettstedet er konfigurert til å "tillate informasjonskapsler" og dermed tilby deg en best mulig nettopplevelse. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillingene for informasjonskapsler eller klikker på "Godta", vil du gi ditt samtykke til dette.

Lukk