do dezaktywować swoje konto w Internecie, Użytkownik Twittera: wymaga zalogowania się do konta Periscope, kliknij ikonę swojego profilu i wybierz Ustawienia z menu podręcznego, a następnie kliknij opcję Dezaktywuj konto.

Po kliknięciu Dezaktywuj konto, na ekranie pojawia się metodyczne okno dialogowe, użytkownik Twittera klika Dezaktywuj konto, aby potwierdzić dezaktywację Konta. Po zakończeniu procedury Użytkownik nie ma już aktywnego konta na Twitterze.

Gdy użytkownik Twittera wybierze opcję Dezaktywuj konto, zostanie wyświetlony monit potwierdzenie Twojej decyzji dezaktywować. Jeśli zdecydujesz się pobrać dane osobowe, podczas przetwarzania żądania pojawi się wskaźnik ładowania; zakończył Twoją prośbę i rozpoczyna pobieranie pliku z Twoimi danymi.

Wyloguj się z mojego konta Periscope

Jeśli użytkownik Twittera zgubił telefon komórkowy i musisz wylogować się ze swojego konta Periscope; W tym celu należy wykonać następującą procedurę: Postępuj zgodnie z instrukcjami na urządzeniu z systemem iOS lub Android; Jeśli jesteś zalogowany w Periscope za pomocą konta na Twitterze, przejdź do ustawień Twittera na swoim komputerze.

Wybierz Odwołaj odpowiedni dostęp do Periscope; Wybierz Odwołaj dostęp na Twitterze na iOS lub na Twitterze na Androida, zależy to od urządzenia, które posiada użytkownik. Po pobraniu aplikacji Periscope na nowy telefon komórkowy zaloguj się na swoje konto Periscope.

Na koniec wybierz Profil, Konfiguracja i zamknij sesja na wszystkich urządzeniach. Teraz, gdy użytkownik Twittera wykonał wszystkie procedury związane z wylogowaniem się ze swojego konta Periscope, ma możliwość zalogowania się na swoim nowym telefonie komórkowym.

UTWÓRZ STRUMIEŃ NA TWITTERZE

do utwórz strumień, Użytkownik Twittera musi: Kliknąć na zakładkę Transmisja, kliknąć na Utwórz transmisję, wypełnić wymagane pola: Nazwa transmisji, Kategoria: Jak opisałbyś swoją transmisję? i źródło.

Użytkownik Twittera wymaga wybrania pliku Opcja słyszenia: Publiczny lub prywatny; wybierz opcję Harmonogram: Rozpocznij natychmiast lub zacznij później; otwórz Ustawienia zaawansowane; otwórz Ograniczenia treści: Uwzględnij lub wyklucz.

Osadź wideo z kodera do źródła i sprawdź, czy producent podglądu wyświetla wideo; Klikając Utwórz transmisję, Użytkownik Twittera ma możliwość wyboru: Rozpocznij natychmiast lub Rozpocznij później.

Opublikuj na Twitterze i zakończ transmisję na Twitterze

Na platformie Twitter Użytkownik ma możliwość Tweetuj transmisję, biorąc udział w następującej procedurze: Kliknij na zakładkę Transmisja; kliknij istniejącą transmisję; Kliknij przycisk Tweet i możesz przejść do trybu online.

Jeżeli chodzi o zakończyć transmisjęUżytkownik Twittera musi postępować zgodnie z następującą procedurą: Kliknij na zakładkę Transmisja, kliknij na istniejącą transmisję, przejdź na dół okna identyfikatorów transmisji.

Aby zamknąć, użytkownik Twittera klika plik Przycisk Zakończ; Gdy wszystkie wymagania procedury zostaną spełnione, jej transmisja zostanie odtworzona na Twitterze dla przyjemności wszystkich użytkowników Twittera na platformie Twitter.



Możesz być także zainteresowany:
Kup obserwujących
Listy na Instagram do wycinania i wklejania