Există multe modalități de a utiliza rețelele sociale. Uneori, consumă mult timp și pot fi puțin copleșitoare. Mai important, când Permit celorlalți să vadă tot ceea ce alții au adăugat la profilul lor fără nicio problemă.

Sin embargo, există mai multe modalități de a evita să fii saturat de rețelele sociale, de exemplu, apar offline pe Facebook, ceea ce poate permite chiar și atunci când utilizați platforma să ignorați mesajele de la oameni sau să împiedicați contactele să vadă că platforma online este utilizată, pentru a realiza acest lucru procesul va fi văzut în articolul următor.

Împiedicați prietenii mei să mă conecteze pe Facebook Cum se face?

În primul rând trebuie spus că este o altă configurație, o dispoziție potrivită pentru rețelele sociale, deci nu este complicat și poate fi rulat de pe un computer sau dispozitiv mobil, după caz. Procesul se face prin opțiunea Messenger și se poate face pe orice dispozitiv, pentru aceasta trebuie să mențineți o conexiune stabilă la Internet și, evident, puteți accesa Facebook.

În acest caz, trebuie spus că, din moment ce Facebook este una dintre cele mai utilizate rețele sociale din lume, are unul dintre cele mai eficiente servicii de mesagerie din lume, care este de fapt automat și permite oricui să-l folosească în orice scop.

O mulțime de oameni îl folosesc pentru a păstra legătura între ei și pentru a ști când alte persoane folosesc aplicația. Cu toate acestea, dacă doriți să împiedicați alții să știe când să utilizeze aplicația, tot ce trebuie făcut va fi lăsat în secțiunea următoare.

Pașii de urmat pentru a nu apărea conectat pe Facebook

  1. Pentru a începe, persoana respectivă trebuie intrați pe platformă de pe un dispozitiv mobil sau computer, după cum este necesar.
  2. Apoi trebuie să meargă la Messenger sau deschideți fereastra obișnuită de chat sau de căutare a mesajelor, atât pe computer, cât și pe mobil.
  3. În pictograma roată care apare, opțiunea vizualizată ca „Setări chat”. Trebuie apăsat.
  4. Va apărea o serie de opțiuni, printre care trebuie să apăsați tasta „Dezactivează modul de activitate”.

În acest fel, persoana nu va mai părea activă cu alții, în timp ce opțiunea îi permite să folosească Facebook ca de obicei. În mod similar, dacă doriți să modificați acest lucru, trebuie să efectuați aceiași pași, diferența este aceea opțiunea apăsată va fi „arată pe Facebook”.

Considerații funcționale

Trebuie remarcat faptul că, printre numeroasele funcții pe care le are Facebook, puteți alege, de asemenea, să dezactivați chatul pentru una sau mai multe persoane specifice. Procesul este practic același, Cu excepția cazului în care chatul este dezactivat, ar trebui să căutați „personalizare” în opțiuni.

Când pornește și își îndeplinește funcția, trebuie doar să introduceți numele persoanei care dorește să dezactiveze chatul, astfel încât să nu știți când persoana respectivă este online sau offline. Pentru ca această metodă să fie eficientă, se recomandă utilizarea setărilor de confidențialitate astfel încât aceste persoane să nu poată vedea nici conținutul postat în profilul dvs.



Ați putea fi, de asemenea, interesat în:
Cumpărați urmăritori
Scrisori pentru Instagram pentru a tăia și a lipi