În prezent, Instagram A devenit una dintre cele mai utilizate rețele de socializare din era digitală, așa că descoperirea că ați fost blocată în ea este una dintre cele mai incomode situații pe care le puteți prezenta. Cu toate acestea, determinați cum știu dacă ai fost blocat pe Instagram Nu este una dintre cele mai simple sarcini și vă explicăm de ce.

Datorită interacțiunii constante care se generează în rețeaua socială, este foarte frecvent să observăm că aceste blocaje trec neobservate. Pe baza acestui lucru, astăzi vă oferim diverse strategii pe care să le descoperiți cum știu dacă ai fost blocat pe Instagram, totul bazat pe indicii care vă vor permite să vedeți dacă cineva v-a renunțat din cont sau nu.

Cum să știți dacă ați fost blocat pe Instagram: Aflați aici!

În multe ocazii, ne-am întrebat de ce încetăm să vedem actualizările unei persoane care ne interesează și, în diverse cazuri, se datorează faptului că utilizatorul și-a dezactivat contul, fie temporar, fie permanent. Pe de altă parte, există cazuri în care utilizatorul te-a blocat din această rețea socială și, da, blocajele pe Instagram sunt posibile și mai frecvente decât îți poți imagina.

Sin embargo, cum să știi dacă ai fost blocat pe Instagram Nu este ceva ce poate fi descoperit sau confirmat în întregime. Singura modalitate de a ști este să o deducem prin semnele sau semnalele pe care le poate arunca contul utilizatorului respectiv.

Am aceeași opțiune de a bloca o persoană?

Răspunsul este da, la fel cum o persoană te poate bloca din rețeaua de socializare, o poți bloca și ea. De asemenea, este important să știți că, odată ce blocați un utilizator, acea persoană nu va putea să vă vadă postările și cu atât mai puțin să vă introduceți profilul. În același mod, nu va putea interacționa cu dvs. pe rețeaua de socializare și nici nu va afișa sau partaja mesaje directe.

Cu toate acestea, Instagram a fost înaintea evenimentelor, astfel încât opțiunea de blocare este reversibilă. Platforma vă oferă posibilitatea de a debloca persoana respectivă, în cazul în care ați decis să o păstrați pe lista dvs. de urmăritori.

Blocați un utilizator: Ce pași trebuie să urmez?

În cazul în care nu ai chef să schimbi setările contului la unul privat, una dintre cele mai comune soluții la care apelează mulți este blocarea pe Instagram. Datorită acestui fapt, persoana blocată nu va putea vedea niciuna dintre activitățile pe care le desfășurați pe rețeaua de socializare. Este foarte simplu, dar dacă încă nu știți cum să efectuați această procedură, atunci vă vom explica.

Pentru a face acest lucru, va fi necesară doar căutarea și accesarea profilului utilizatorului pe care doriți să îl blocați; Această acțiune poate fi aplicată persoanelor fizice, conturilor de marcă sau oricărui utilizator care are un cont pe platforma Instagram.

În al doilea pas, ar trebui să căutați pictograma în trei puncte situată în zona superioară a ecranului sau, respectiv, lângă numele utilizatorului. Această pictogramă vă va oferi o listă de opțiuni, printre care se numără „blocarea utilizatorului”, „raportarea conținutului necorespunzător” și „URL-ul profilului de copiere”; Cel care ne interesează și trebuie să alegeți este primul.

Ulterior, vi se va cere să confirmați dacă doriți cu adevărat să blocați pentru acel utilizator. În cazul în care răspunsul este afirmativ, trebuie să acceptați în „Da, sunt sigur”. În cele din urmă, Instagram vă va confirma printr-un mesaj pop-up că utilizatorul selectat a fost blocat cu succes.

Formulare de blocare Instagram: Cunoașteți-le aici!

În afară de blocul cunoscut în mod normal și despre care am vorbit, pe Instagram există un alt tip de blocare permis și este în raport cu poveștile. Platforma vă oferă posibilitatea de a bloca mai discret, fără a fi nevoie să încetați să fiți prieteni sau să eliminați pe cineva din lista dvs. de urmăritori.

Cu toate acestea, există și opțiuni de descoperit cum știu dacă ai fost blocat Instagram povestiri, eliminând astfel permisiunea dvs. pentru a vizualiza poveștile unui utilizator. Pentru a face acest lucru, trebuie să căutați persoana pe care o suspectați, apoi va trebui să încărcați povești și să verificați în mod constant dacă apare sau nu printre persoanele care au văzut publicația.

În cele din urmă, după o perioadă considerabilă de timp care vă permite să aruncați mai bine situația, veți determina dacă utilizatorul pe care l-ați avut suspiciuni a blocat sau nu din poveștile lor de pe Instagram.

Instagram: Cum să știți dacă ați fost blocat?

Vrei să stabilești cum știu dacă ai fost blocat pe Instagram? În prezent, există multe opțiuni care vă vor permite să obțineți indicii despre dacă cineva v-a blocat contul sau nu; De aceea, aici vom explica toți pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a afla.

Ca prim pas, trebuie să căutați contul utilizatorului. Dacă nu apare și sunteți sigur că nu v-a șters contul, acesta va fi cel mai clar indiciu că v-a blocat din lista de adepți.

Cu toate acestea, există cazuri în care nu există blocaj, dar persoana și-a dezactivat contul temporar sau permanent. Pentru a ști dacă acesta este cazul, vă recomandăm să accesați platforma Instagram de pe computer și să căutați utilizatorul. În cazul în care ți se pare și poți vedea chiar și fotografiile sale (se întâmplă când profilul este public), se datorează faptului că te-a blocat.

O altă opțiune de vizualizat cum știu dacă ai fost blocat pe Instagram Este să apelați la mesajele dvs. private. Important, în cazul în care o persoană te-a blocat, mesajele pe care le-ai distribuit nu vor mai fi disponibile.

De asemenea, dacă vrei să descoperi cum știu dacă ai fost blocat pe Instagram, puteți accesa direct lista dvs. de urmăritori și să aflați dacă vă apare contul persoanei respective. Știind că atunci când o persoană face un bloc pe Instagram, utilizatorul nu mai urmărește automat.

Cum să știți dacă ați fost blocat pe Instagram: Deblocare utilizator

A trecut mult timp de când ai blocat acea persoană și astăzi vrei să anulezi această decizie? Vă înțelegem și că a trăi sub scrutinul societății în această epocă digitală poate fi destul de enervant. De aceea, este absolut logic și normal să nu doriți să aveți anumite persoane în rețeaua de socializare.

Ei bine, aici vă aducem vești bune, și asta este că Instagram oferă utilizatorilor săi opțiunea de a inversa blocarea sau de a debloca contul acelei persoane căreia i-ați aplicat această penalizare. Urmăriți-ne și aflați mai multe despre această opțiune.

Deblocare utilizator: Ce pași trebuie să urmez?

Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să accesați aplicația și să accesați contul de utilizator pe care l-ați blocat pe Instagram. Pentru a face acest lucru, va trebui să accesați bara de căutare din aplicație și să tastați numele persoanei pe care ați blocat-o anterior.

După ce ați accesat profilul utilizatorului în cauză, trebuie să localizați cele trei puncte situate în mod normal lângă numele utilizatorului sau în colțul din dreapta sus al aplicației. Apoi, trebuie să selectați această opțiune; Veți vedea trei puncte dintre care puteți alege dintre „deblocați utilizatorul”, „raportați conținut inadecvat” și „adresa URL a profilului de copiere”.

După ce ați vizualizat aceste trei opțiuni, trebuie să alegeți „deblocarea utilizatorului” și, astfel, să anulați blocarea aplicată acelei persoane. După ce ați selectat această opțiune, Instagram vă va solicita o confirmare printr-un mesaj pop-up, pentru a vă asigura că nu a fost o eroare. Pe baza acestui lucru, trebuie să confirmați prin opțiunea „Da, sunt sigur” care apare în mesaj, respectiv.

După ce ați făcut acest lucru, ați făcut-o deja! Ați deblocat acel utilizator pe care l-ați selectat în contul dvs. de Instagram. Puteți să-l verificați cu ajutorul unui mesaj pop-up pe care aplicația îl va arunca cu următoarele: „utilizator deblocat”. Din această situație, nu ar trebui să aveți probleme pentru a vizualiza actualizările persoanei pe care ați blocat-o anterior sau invers.

Cum se deblochează de la un computer?

Deși majoritatea utilizează de obicei Instagram de pe aplicația telefonului lor, dorim să știți că este posibil să efectuați deblocarea din confortul unui computer. În continuare, vă vom explica tot ce trebuie să știți despre el.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să accesați site-ul Instagram și să vă autentificați în contul dvs., respectiv. După ce se va face acest lucru, va trebui să căutați în bara de căutare numele persoanei pe care doriți să o deblocați; Acest lucru se datorează faptului că site-ul web nu vă oferă o listă de persoane blocate, așa cum se întâmplă în aplicația sa.

Odată aflat în profilul persoanei, va trebui să căutați meniul (reprezentat prin trei puncte), iar după selectarea acestuia, va trebui să alegeți opțiunea „deblocați utilizatorul”. După ce se va face acest lucru, celeilalte persoane vor avea voie să vă vadă actualizările și fotografiile respectiv.