Facebook are o varietate de opțiuni care pot fi personalizate, astfel încât experiența din cadrul serviciului să fie cea mai bună. În acest sens, cele mai utilizate platforme sociale de până acum permit configurarea multor funcții de confidențialitate pentru utilizatorii lor. Prin urmare, fiecare utilizator poate alege o operațiune și poate anula operația de pe ele, dar în opțiunile oferite, nu este posibil să se găsească dacă cineva l-a izolat de contact.

Mai exact, în notificările de pe Facebook, dacă cineva este blocat sau pentru a fi blocat, nimeni nu îl va anunța. Cu toate acestea, dacă apare, anumite indicii din rețeaua socială care ar putea dezvălui acest comportament trageți concluzia că o persoană a decis să vă izoleze de conexiunea sa, sau dacă doriți să blocați pe cineva de pe Facebook, toate acestea vor fi afișate în acest articol.

Blocare pe Facebook Cum se face?

În prima instanță, este de la sine înțeles că motivele pentru îndepărtarea cuiva din viața virtuală pot fi nenumărate. Dar aproape întotdeauna, acest lucru se întâmplă din cauza problemelor interpersonale, utilizatori care sunt enervanți sau din simplul motiv de a nu dori ca cealaltă persoană să aibă vreun contact direct cu profilul său. Procesul nu implică nimic complicat și pentru aceasta vor fi suficiente câteva minute investite.

Dacă această decizie a fost luată din orice motiv, este necesar să înțelegeți că din acel moment nu veți mai putea vizualiza postările făcute de acea persoană, sau comentarii, sau să vă trimiteți mesaje reciproc și invers Deci, înainte de a lua această decizie, amintiți-vă că are multe limitări și repercusiuni.

Proceduri pentru blocarea unui cont Facebook

Nu este cu adevărat nimic complicat în blocarea cuiva de pe Facebook, una dintre cele mai simple și mai frecvente proceduri este introducerea profilului persoanei cu care nu doriți să aveți niciun tip de contact virtual. Ulterior, trebuie să faceți clic pe cele trei elipse care apar sub imaginea de copertă. Acolo trebuie să apăsați opțiunea „bloc”.

Ulterior, trebuie să dați „confirmare”, să explicați motivul pentru care doriți să ștergeți și să blocați contactul, acest pas este opțional. Și voila, odată cu aceasta, persoana va fi complet blocată din rețeaua sa de Facebook. În aplicația pentru telefoane și dispozitive mobile procedura este aceeași.

Considera

Este necesar să se ia în considerare faptul că oamenii pot ști când cineva i-a blocat, prin indicii sau situații care apar în rețeaua socială. De exemplu; când există conversații comune, persoana care intră în chat, puteți vedea că nu puteți trimite mesaje deoarece persoana de contact l-a blocat, La fel, dacă încearcă să introducă profilul dvs., acesta nu va fi găsit în motoarele de căutare.

O opțiune foarte redutabilă, dacă nu doriți ca persoana respectivă să apară printre știrile dvs. principale fără a fi nevoie să le blocați sau să le ștergeți, tot ce trebuie să faceți este să nu le urmăriți pe rețeaua socială. Modul de a face acest lucru este prin introducerea profilului și apăsarea opțiunii „Nu mai urmați”, în acest fel nu va apărea în actualizări.



Ați putea fi, de asemenea, interesat în:
Cumpărați urmăritori
Scrisori pentru Instagram pentru a tăia și a lipi