Facebook má rôzne možnosti, ktoré je možné prispôsobiť tak, aby bol zážitok zo služby čo najlepší. V tomto zmysle zatiaľ najpoužívanejšie sociálne platformy umožňujú konfiguráciu mnohých funkcií ochrany súkromia pre ich používateľov. Každý používateľ si preto môže zvoliť operáciu a operáciu na nej vrátiť späť, ale v poskytnutých možnostiach nie je možné zistiť, či ho niekto izoloval od kontaktu.

Konkrétne v upozorneniach na Facebooku, ak je niekto blokovaný alebo kvôli blokovaniu, nikto to neupozorní. Ak sa však objaví, na sociálnej sieti existujú určité indície, ktoré môžu toto správanie odhaliť vyvodiť záver, že sa človek rozhodol izolovať vás od ich spojenia, alebo ak chcete niekoho zablokovať z Facebooku, všetko sa zobrazí v tomto článku.

Blokovať na Facebooku Ako na to?

V prvom rade je samozrejmé, že dôvodov vylúčenia niekoho z virtuálneho života môže byť nespočetné množstvo. Ale takmer vždy, k tomu dochádza v dôsledku medziľudských problémov, používateľov, ktorí sú nepríjemní alebo z jednoduchého dôvodu, prečo nechcete, aby druhá osoba mala priamy kontakt s jej profilom. Proces nezahŕňa nič zložité a na to vám postačí pár investovaných minút.

Ak bolo toto rozhodnutie prijaté z nejakého dôvodu, je potrebné si uvedomiť, že od tejto chvíle si už nebudete môcť prezerať príspevky tejto osoby, komentáre ani si navzájom posielať správy a naopak Predtým, ako sa rozhodnete, nezabudnite, že má veľa obmedzení a dôsledkov.

Postupy blokovania účtu Facebook

Blokovanie niekoho z Facebooku nie je naozaj nič zložité, jedným z najjednoduchších a najbežnejších postupov je zadanie profilu osoby, s ktorou nechcete mať žiadny typ virtuálneho kontaktu. Následne musíte kliknúť na tri elipsy, ktoré sa zobrazia pod titulným obrázkom. Tam musíte stlačiť možnosť „blokovať“.

Následne musíte dať „potvrdiť“, vysvetliť dôvod, prečo chcete kontakt vymazať a zablokovať, tento krok je voliteľný. A voila, s tým bude daná osoba úplne zablokovaná zo svojej siete Facebook. V aplikácii pre mobilné telefóny a zariadenia je postup rovnaký.

Zvážte

Je potrebné vziať do úvahy, že ľudia môžu vedieť, či ich niekto zablokoval, pomocou indícií alebo situácií, ktoré sa vyskytujú na sociálnej sieti. Napríklad; pri spoločných rozhovoroch osoba pri vstupe do chatu, vidíte, že nemôžete posielať správy, pretože kontakt to zablokoval, Rovnako, ak sa pokúsi zadať váš profil, nenájde sa vo vyhľadávačoch.

Veľmi impozantná možnosť, ak nechcete, aby sa daná osoba objavila medzi vašimi hlavnými správami bez toho, aby ste ju museli blokovať alebo mazať, stačí, keď ju prestanete sledovať na sociálnej sieti. Spôsob, ako to urobiť, je zadaním vášho profilu a stlačením príslušnej možnosti „Zastaviť sledovanie“, týmto spôsobom sa v aktualizáciách nezobrazí.



Tiež by vás mohlo zaujímať:
Kúpiť sledovateľov
Písmená pre Instagram na vystrihnutie a vloženie