Existuje mnoho spôsobov, ako využiť sociálne médiá. Niekedy sú časovo náročné a môžu byť trochu ohromujúce. Dôležitejšie je, keď Umožňujú ostatným bez problémov vidieť všetko, čo ostatní pridali do ich profilu.

Avšak, existuje niekoľko spôsobov, ako sa vyhnúť nasýteniu sociálnymi sieťami, napríklad sa zobrazia offline na Facebooku, čo môže umožniť, aj keď používate platformu, ignorovať správy od ľudí alebo zabrániť kontaktom v tom, aby videli, že sa online platforma používa, na dosiahnutie tohto procesu bude uvedený nasledujúci článok.

Zabrániť priateľom v tom, aby ma spojili na Facebooku Ako na to?

V prvom rade je potrebné povedať, že je to ďalšia konfigurácia, ustanovenie vhodné pre sociálne siete, takže to nie je komplikované a dá sa spustiť z počítača alebo mobilného zariadenia, podľa okolností. Tento proces sa vykonáva prostredníctvom možnosti Messenger a je možné ho vykonať na akomkoľvek zariadení, preto musíte udržiavať stabilné pripojenie na internet a samozrejme máte prístup na Facebook.

V tomto prípade treba povedať, že keďže Facebook je jednou z najpoužívanejších sociálnych sietí na svete, má jednu z najefektívnejších správ na svete, ktorý je v skutočnosti automatický a umožňuje komukoľvek ho použiť na akýkoľvek účel.

Mnoho ľudí ho používa na udržanie vzájomného kontaktu a na informovanie o tom, kedy túto aplikáciu používajú iní ľudia. Ak však chcete zabrániť ostatným, aby vedeli, kedy majú aplikáciu používať, všetko, čo je potrebné urobiť, zostane v ďalšej časti.

Kroky, ktoré treba dodržiavať, aby sa nezobrazili pripojení na Facebooku

  1. Ak chcete začať, musí osoba vojdite na plošinu podľa potreby z mobilného zariadenia alebo počítača.
  2. Potom musí ísť do Messenger alebo otvorte okno, ktoré sa bežne používa na četovanie alebo vyhľadávanie správ, a to na počítači aj na mobile.
  3. Na zobrazenej ikone ozubeného kolieska sa možnosť zobrazuje ako "Nastavenia chatu". Musí to byť stlačené.
  4. Zobrazí sa séria možností, medzi ktorými musíte stlačiť Msgstr "Zakázať režim činnosti".

Týmto spôsobom sa už osoba nebude javiť ako aktívna s ostatnými, zatiaľ čo táto možnosť jej umožňuje používať Facebook ako obvykle. Podobne, ak to chcete upraviť, musíte vykonať rovnaké kroky, rozdiel je v tom stlačená možnosť bude „zobraziť na Facebooku“.

Funkčné hľadiská

Je potrebné poznamenať, že spomedzi mnohých funkcií, ktoré Facebook má, si môžete zvoliť aj vypnutie chatu pre jednu alebo viac konkrétnych osôb. Proces je v podstate rovnaký, okrem prípadov, keď je chat zakázaný, mali by ste v možnostiach vyhľadať výraz „prispôsobenie“.

Keď sa zapne a vykonáva svoju funkciu, musíte zadať iba meno osoby, ktorá chce chat zakázať, aby ste nevedeli, kedy je daná osoba online alebo offline. Aby bola táto metóda účinná, odporúča sa použiť nastavenie ochrany osobných údajov aby títo ľudia tiež nemohli vidieť obsah uverejnený vo vašom profile.



Tiež by vás mohlo zaujímať:
Kúpiť sledovateľov
Písmená pre Instagram na vystrihnutie a vloženie