Facebook ima različne možnosti, ki jih je mogoče prilagoditi tako, da je izkušnja znotraj storitve najboljša. V tem smislu najbolj uporabljene družbene platforme doslej omogočajo konfiguriranje številnih funkcij zasebnosti za svoje uporabnike. Zato lahko vsak uporabnik izbere operacijo in razveljavi operacijo nad njimi, vendar v predvidenih možnostih ni mogoče ugotoviti, ali ga je nekdo ločil od stika.

Natančneje, v Facebook obvestilih, če je nekdo blokiran ali je blokiran, tega ne bo nihče obvestil. Če pa se pojavi, lahko na družabnem omrežju najdejo določene sledi, ki bi lahko razkrile to vedenje sklepajte, da se je oseba odločila, da vas bo izolirala od svoje povezave, ali če želite nekoga blokirati iz Facebooka, kar bo vse prikazano v tem članku.

Blokiraj na Facebooku Kako to narediti?

Najprej je samoumevno, da je razlogov za odstranitev nekoga iz virtualnega življenja lahko nešteto. Toda skoraj vedno, to se zgodi zaradi medosebnih težav, uporabnikov, ki so moteči ali iz preprostega razloga, ker ne želite, da bi imela druga oseba neposreden stik s svojim profilom. Postopek ne vključuje ničesar zapletenega in za to bo dovolj vloženih nekaj minut.

Če je bila ta odločitev sprejeta iz kakršnega koli razloga, je treba vedeti, da od tega trenutka dalje ne boste več mogli videti objav, ki jih je objavila ta oseba, ali komentarjev, niti si medsebojno pošiljati sporočil in obratno. Torej, preden se odločite, ne pozabite, da ima veliko omejitev in posledic.

Postopki za blokiranje računa Facebook

Blokiranje nekoga s Facebooka v resnici ni nič zapletenega, eden najpreprostejših in najpogostejših postopkov je vnos profila osebe, s katero ne želite imeti nobenega virtualnega stika. Nato morate klikniti tri elipse, ki se pojavijo pod sliko naslovnice. Tam morate pritisniti možnost "blokiraj".

Nato morate dati "potrditi", obrazložiti razlog, zakaj želite izbrisati in blokirati stik, ta korak ni obvezen. In voila, z njo bo oseba popolnoma blokirana iz svojega omrežja Facebook. V aplikaciji za mobilne telefone in naprave je postopek enak.

Ne pozabite

Upoštevati je treba, da lahko ljudje vedo, kdaj jih je nekdo blokiral, prek namigov ali situacij, ki se zgodijo v socialnem omrežju. Na primer; kadar gre za skupne pogovore, oseba, ki vstopi v klepet, lahko vidite, da ne morete pošiljati sporočil, ker ga je stik blokiral, Če poskuša vstopiti v vaš profil, ga ne bo mogoče najti v iskalnikih.

Zelo mogočna možnost, če ne želite, da se oseba pojavlja med vašimi glavnimi novicami, ne da bi jo morali blokirati ali izbrisati, morate le, da jo nehate spremljati v družabnem omrežju. To lahko storite tako, da vnesete svoj profil in pritisnete možnost "Nehaj slediti", na ta način ne bo prikazan v posodobitvah.



Mogoče bi vas tudi zanima:
Nakup sledilcev
Pisma za Instagram, ki jih razrežemo in prilepimo