Obstaja veliko načinov za uporabo socialnih medijev. Včasih so zamudne in so lahko nekoliko izjemne. Še pomembneje, kdaj Omogočajo drugim, da brez težav vidijo vse, kar so drugi dodali v njihov profil.

Vendar pa obstaja več načinov, kako se izogniti nasičenosti s socialnimi omrežji, na primer, se na Facebooku pojavljajo brez povezave, kar lahko celo pri uporabi platforme prezre sporočila ljudi ali prepreči stikom, da vidijo, da se spletna platforma uporablja, da bi to dosegli, bo postopek prikazan v naslednjem članku.

Prepreči prijateljem, da bi me povezali na Facebooku. Kako to narediti?

Najprej je treba to povedati gre za drugo konfiguracijo, ki je primerna za družabna omrežja, zato ni zapleten in ga je mogoče zagnati iz računalnika ali mobilne naprave, odvisno od primera. Postopek poteka z možnostjo Messenger in ga je mogoče izvesti v kateri koli napravi, za to morate imeti stabilno internetno povezavo in očitno lahko dostopate do Facebooka.

V tem primeru je treba povedati, da ker je Facebook eno najpogosteje uporabljanih družbenih omrežij na svetu, ima eno najučinkovitejših storitev sporočanja na svetu, ki je pravzaprav samodejen in omogoča vsakomur, da ga uporablja za kakršen koli namen.

Veliko ljudi jo uporablja, da ohranja stike med seboj in ve, kdaj drugi uporabljajo aplikacijo. Če pa želite drugim preprečiti, da bi vedeli, kdaj naj uporabljajo aplikacijo, vse, kar je treba storiti, bo ostalo v naslednjem poglavju.

Koraki, ki jih je treba upoštevati, da ne boste videti povezani na Facebooku

  1. Za začetek mora oseba vstopite na ploščad po potrebi iz mobilne naprave ali računalnika.
  2. Potem mora iti v Messenger ali odprite okno, ki je običajno za klepet ali iskanje sporočil, tako v računalniku kot v mobilnem telefonu.
  3. V ikoni zobnika, ki se prikaže, je možnost prikazana kot "Nastavitve klepeta". Treba ga je pritisniti.
  4. Pojavila se bo vrsta možnosti, med katerimi morate pritisniti tipko "Onemogoči način dejavnosti".

Na ta način oseba ne bo več videti aktivna z drugimi, možnost pa ji omogoča, da Facebook uporablja kot običajno. Če želite to spremeniti, morate izvesti iste korake, razlika je v tem pritisnjena možnost bo "prikaži na Facebooku".

Funkcionalni premisleki

Treba je opozoriti, da lahko med številnimi funkcijami, ki jih ima Facebook, onemogočite tudi klepet za eno ali več določenih oseb. Postopek je v bistvu enak, Razen kadar je klepet onemogočen, v možnostih poiščite "prilagoditev".

Ko se vklopi in opravlja svojo funkcijo, morate vnesti samo ime osebe, ki želi onemogočiti klepet, tako da ne veste, kdaj je ta oseba povezana ali brez nje. Da bi bila ta metoda učinkovita, je priporočljivo uporabiti nastavitve zasebnosti tako da tudi ti ljudje ne bodo mogli videti vsebine, objavljene v vašem profilu.



Mogoče bi vas tudi zanima:
Nakup sledilcev
Pisma za Instagram, ki jih razrežemo in prilepimo