Piškotki politika

LSSI-CE od nas, ki imamo spletni dnevnik ali spletno mesto, zahteva Opozori uporabnika na obstoj piškotkov, jih obvesti in zahteva dovoljenje za njihov prenos.

Člen 22.2 zakona 34 / 2002. „Ponudniki storitev lahko uporabljajo naprave za shranjevanje in iskanje podatkov na terminalski opremi prejemnikov, če jih so dali svoje soglasje, potem ko so dali jasne in popolne informacije o njihovi uporabizlasti za namene obdelave podatkov v skladu z določbami Organskega zakona 15 / 1999 iz decembra 13 o varstvu osebnih podatkov “.

Kot oseba, ki je odgovorna za to spletno mesto, sem si prizadeval, da bi glede piškotkov upošteval največjo možno natančnost člena 22.2 zakona 34/2002 o storitvah informacijske družbe in elektronskega poslovanja, vendar ob upoštevanju tisti, ki dela z internetom in spletnimi mesti, ni vedno mogoče posodobiti informacij o piškotkih, ki jih tretje osebe lahko uporabljajo prek tega spletnega mesta.

To še posebej velja za primere, ko ta spletna stran vsebuje integrirane elemente: besedila, dokumente, slike ali kratke filme, ki so shranjeni drugje, vendar so prikazani na našem spletnem mestu.

Zato vas prosimo, da vas v primeru, da na tej spletni strani najdete tovrstne piškotke in niso navedeni na naslednjem seznamu. S tretjo osebo se lahko obrnete tudi neposredno in zahtevate informacije o piškotkih, ki jih postavite, namenu in trajanju piškotka ter o tem, kako je zagotovil vašo zasebnost.

Piškotki, ki jih uporablja to spletno mesto

Piškotki se uporabljajo na tej spletni strani lastne in tretje osebe Za boljšo izkušnjo brskanja lahko delite vsebino v družabnih omrežjih, prikazujete oglase na podlagi svojih zanimanj in pridobite uporabniške statistike.

Kot uporabnik lahko zavrnete obdelavo podatkov ali informacij tako, da blokirate te piškotke prek ustrezne konfiguracije vašega brskalnika. Vendar morate vedeti, da če to storite, to spletno mesto ne deluje pravilno.

Pod pogoji iz člena 22.2 zakona 34 / 2002 storitev informacijske družbe in elektronskega poslovanja, če nadaljujete z brskanjem, boste dali svoje soglasje za uporabo piškotkov, ki sem jih podrobneje opisal spodaj.

Piškotki na tej spletni strani pomagajo:

  • Naj to spletno mesto deluje pravilno
  • Prihranite, da se morate prijaviti vsakič, ko obiščete to spletno mesto
  • Zapomnite si svoje nastavitve med obiski in med njimi
  • Dovoli vam ogledovanje videov
  • Izboljšajte hitrost / varnost spletnega mesta
  • Da lahko strani delite z družabnimi omrežji
  • Nenehno izboljševajte to spletno mesto
  • Prikažite oglase na podlagi svojih brskalniških navad

Nikoli ne bom uporabljal piškotkov za:

  • Zberite osebne podatke (brez vašega izrecnega dovoljenja)
  • Zbiranje občutljivih podatkov (brez vašega izrecnega dovoljenja)
  • Delite osebne identifikacijske podatke tretjim osebam

Piškotki tretjih oseb, ki jih uporabljamo na tej spletni strani in ki bi jih morali poznati

To spletno mesto, tako kot večina spletnih strani, vključuje funkcije tretjih oseb.

Tudi novi modeli ali storitve tretjih oseb se redno preizkušajo glede priporočil in poročil. To lahko občasno spremeni nastavitve piškotkov in prikažejo se piškotki, ki niso podrobno opisani v tem pravilniku. Pomembno je, da veste, da gre za začasne piškotke, o katerih ni vedno mogoče poročati in da imajo zgolj študijske in ocenjevalne namene. V nobenem primeru se ne bodo uporabljali piškotki, ki ogrožajo vašo zasebnost.

Med najbolj stabilne piškotke drugih proizvajalcev spadajo:

  • Tisti, ki jih ustvarijo analitične službe, še posebej, da Google Analytics pomaga spletnemu mestu analizirati uporabo uporabnikov spletnega mesta in izboljšati njegovo uporabnost, vendar v nobenem primeru niso povezani s podatki, ki bi lahko identificirali uporabnika.

Google Analytics je storitev spletne analitike, ki jo ponuja Google, Inc., družba Delaware, katere glavna pisarna je v 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Združene države Amerike ("Google").

Uporabnik se lahko glede na določbe na svoji strani posvetuje z vrsto piškotkov, ki jih uporabljajo Google, piškotki Google+ in Google Zemljevidi vrsta uporabljenih piškotkov.

  • Sledenje Google Adwords: Uporabljamo sledenje konverzijam Google AdWords. Sledenje konverzijam je brezplačno orodje, ki prikazuje, kaj se dogaja después ali stranka klikne vaše oglase, ali je kupila izdelek ali se naročila na vaše glasilo. Ti piškotki potečejo po 30 dneh in ne vsebujejo informacij, ki bi vas lahko osebno prepoznale.

Za več informacij o sledenju Googlove konverzije in pravilnik o zasebnosti.

  • Ponovno trženje Google AdWords: Uporabljamo Google AdWords ponovno trženje, ki s piškotki pomaga pri prikazovanju ciljanih spletnih oglasov na podlagi predhodnih obiskov našega spletnega mesta. Google te podatke uporablja za prikazovanje oglasov na različnih spletnih mestih tretjih oseb po internetu. Ti piškotki bodo kmalu potekli in ne vsebujejo informacij, ki bi vas lahko osebno identificirale. Pojdite na Googlovo obvestilo o zasebnosti oglaševanja za več informacij.

Oglaševanje, ki ga ustvari AdWords, temelji na interesih uporabnika, se ustvari in prikaže iz informacij, zbranih iz dejavnosti in navigacij, ki jih uporabnik izvaja na drugih spletnih mestih, uporabe naprav, aplikacij ali povezane programske opreme, interakcije z druga Googlova orodja (DoubleClick Cookies).

DoubleClick uporablja piškotke za izboljšanje oglaševanja. Piškotki se običajno uporabljajo za ciljanje oglasov na podlagi vsebine, ki ustreza uporabniku, izboljšanje poročil o uspešnosti oglaševalskih akcij in preprečevanje prikazovanja oglasov, ki jih je uporabnik že videl.

DoubleClick uporablja ID-je piškotkov za sledenje, kateri oglasi so prikazani v določenih brskalnikih. Ob objavi oglasa v brskalniku lahko DoubleClick z ID-jem piškotka tega brskalnika preveri, kateri oglasi DoubleClick so že prikazani v tem brskalniku. Tako se DoubleClick izogiba prikazovanju oglasov, ki jih je uporabnik že videl. Podobno ID-ji piškotkov omogočajo DoubleClick snemanje konverzij, povezanih z zahtevami za oglase, na primer, ko uporabnik vidi oglas DoubleClick in pozneje uporabi isti brskalnik za obisk spletnega mesta oglaševalca in nakup. .

Piškotki DoubleClick ne vsebujejo osebnih podatkov. Včasih piškotek vsebuje dodaten identifikator, ki je po videzu podoben ID-ju piškotka. Ta identifikator se uporablja za prepoznavanje oglaševalske kampanje, ki ji je bil uporabnik prej izpostavljen; vendar DoubleClick v piškotek ne hrani nobene druge vrste podatkov, poleg tega pa podatki niso osebno prepoznavni.

Kot uporabnik interneta boste lahko kadar koli izbrisali podatke, povezane z vašimi brskalniškimi navadami, in s tem povezanim profilom, ki je ustvaril omenjene navade, in neposredno in brezplačno dostopate do njih: https://www.google.com/settings/ads/preferences?hl=es . Če uporabnik onemogoči to funkcijo, se s fazo »OPT_OUT« prepiše edinstven ID piškotka DoubleClick v uporabnikovem brskalniku. Ker edinstvenega ID-a piškotka ne obstaja več, onemogočenega piškotka ni mogoče povezati z določenim brskalnikom.

  • WordPress: es je uporabnik platforme za oskrbo in gostovanje WordPress blog, ki je v lasti severnoameriškega podjetja Automattic, Inc. Za take namene uporaba takšnih piškotkov v sistemih ni nikoli pod nadzorom ali upravljanjem osebe, odgovorne za splet, kadar koli spremenite njegovo funkcijo in vnesite nove piškotke.

Ti piškotki ne sporočajo nobene koristi osebi, odgovorni za to spletno mesto. Automattic, Inc., uporablja tudi druge piškotke, da pomaga identificirati in slediti obiskovalcem spletnih mest WordPress, vedeti, kako uporabljajo spletno mesto Automattic, in njihove nastavitve dostopa do njih, kot je Vključen je v razdelek »Piškotki« svoje politike zasebnosti.

  • Uporabljajo se tudi video platforme, kot je YouTube
  • Platforme podružničnih storitev (Namestijo piškotke brskalnika, da spremljajo prodajo, ki je nastala na tem spletnem mestu):
    • Amazon.com in .es: Irska.
  • Piškotki za družabno omrežje: Piškotki iz družabnih omrežij se lahko shranijo v vašem brskalniku, medtem ko brskate po črkah za instagram.com, na primer, ko s pritiskom gumba delite vsebino besedil za instagram.com v nekem družbenem omrežju.

Podjetja, ki ustvarijo te piškotke, ustrezajo družbenim omrežjem, ki jih to spletno mesto uporablja, imajo svoje pravilnike o piškotkih:

Posledice za zasebnost bodo odvisne od vsakega družbenega omrežja in bodo odvisne od nastavitev zasebnosti, ki ste jih izbrali v teh omrežjih. V nobenem primeru niti oseba, odgovorna za to spletno mesto, niti oglaševalci ne morejo pridobiti osebnih podatkov o teh piškotkih.

Spodaj in v skladu s členom 22.2 LSSI so podrobno opisani piškotki, ki jih je mogoče redno nameščati med brskanjem po tej spletni strani:

NAME TRAJANJE NAMEN
Lastno: Sessionmtsnb_referrer mtsnb_seen_2923

bp_ut_session__smToken__wps_cookie_1415814194694 _ga _gat

Iztečejo na koncu seje.  Hranijo podatke o uporabnikih in njihove seje za izboljšanje uporabniške izkušnje.
NID __utma, __utmb, __utmc, __utmd, __utmv, __utmz 2 let od konfiguracije ali posodobitve. Omogočajo vam sledenje spletnemu mestu z orodjem Google Analytics, ki je Googlova storitev za pridobivanje informacij o uporabnikovem dostopu do spletnih mest. Nekateri podatki, shranjeni za nadaljnjo analizo, so: število obiskov uporabnika na spletni strani, datumi prvega in zadnjega obiska uporabnika, trajanje obiskov, stran, s katere je uporabnik dostopal do spletnega mesta , iskalnik, s katerim je uporabnik dosegel spletno mesto ali povezavo, ki ste jo izbrali, mesto v svetu, iz katerega uporabnik dostopa itd. Konfiguracijo teh piškotkov določi storitev, ki jo ponuja Google, zato predlagamo, da preverite Googlova stran o zasebnosti pridobiti več informacij o piškotkih, ki jih uporabljate, in o tem, kako jih onemogočiti (z razumevanjem, da ne odgovarjamo za vsebino ali verodostojnost tretjih spletnih strani)
.gumroad.com__ga Na koncu seje Je platforma za prodajo digitalnih knjig.
doubleclick.com DSIS- IDE-ID

 

30 dni Ta piškotek se uporablja za vrnitev k ciljanju, optimizaciji, poročanju in dodeljevanju spletnih oglasov. DoubleClick pošlje piškotek brskalniku po vsaki tiskanju, kliku ali drugi dejavnosti, ki povzroči klic na strežnik DoubleClick. Če brskalnik piškotek sprejme, je v njem shranjen. Več informacij
GetClicky_jsuid 30 dni Orodje Statistics Web Clicky se uporablja za zbiranje anonimnih statistik uporabe spletnih mest. Zbrane informacije vključujejo internetni protokol (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum / čas, referenco / vnos / strani / za analizo trendov, upravljanje spletnega mesta in gibanje uporabnika po spletnem mestu. Več informacij najdete na strani Clicky pogoji zasebnosti .
You Tube 2 let po konfiguraciji Omogoča nam vdelavo videoposnetkov v YouTube. Ta način lahko nastavi piškotke v vašem računalniku, ko kliknete na predvajalnik videoposnetkov YouTube, vendar YouTube ne bo shranil osebnih podatkov o piškotkih iz vdelanih pogledov videoposnetkov z uporabo izboljšanega načina zasebnosti. Za več informacij obiščite   vdelano stran z informacijami YouTube
Acumbamail 2 let po konfiguraciji Je generator naročnine más información
PayPalTSe9a623
Apache
PYPF
 1 mesec Tehnični piškotki Okrepite varnost pri dostopu do plačilne platforme PayPal. Lahko se povežejo s paypalobjects.com.

Kako upravljati in onemogočiti te piškotke

Če ne želite, da spletna mesta v vaš računalnik namestijo piškotke, lahko prilagodite nastavitve brskalnika tako, da boste obveščeni pred prenosom piškotkov. Podobno lahko konfiguracijo prilagodite tako, da brskalnik zavrne vse piškotke ali samo piškotke drugih proizvajalcev. Prav tako lahko izbrišete kateri koli piškotk, ki je že na vašem računalniku. Upoštevajte, da boste morali prilagoditi konfiguracijo vsakega brskalnika in opreme, ki jo uporabljate posebej.

info (arroba) followers.online je na voljo uporabnikom, ki želijo preprečiti namestitev prej omenjenih piškotkov, povezave, ki jih v ta namen zagotavljajo brskalniki, katerih uporaba velja za bolj razširjeno:

google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Apple Safari

Pravilnik o piškotkih se je nazadnje posodobil dne 18



Mogoče bi vas tudi zanima:
Nakup sledilcev
Pisma za Instagram, ki jih razrežemo in prilepimo