Farë do të thotë K në Instagram

En Instagram, ne gjejmë pyetje shumë kurioze, por një nga më të zakonshmet dhe më të rejat në platformë është çfarë do të thotë K në Instagram. Dhe, kur përdorni rrjetin social për herë të parë do të kuptoni se ekzistojnë elemente dhe funksione të shumta që do t’ju ​​lënë me disa pyetje.

kështuçfarë do të thotë K në Instagram? Në këtë artikull, ne do të zgjidhim pyetjet e ndryshme që mund të keni në lidhje me këtë veçori të platformës. Shtë thelbësore që të njiheni me të gjitha termat, si dhe me përmbajtjen që ju ofron rrjeti social. Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë të gjitha informacionet e nevojshme në mënyrë që të mësoni në lidhje me opsionet e ndryshme që ju mund të menaxhoni në llogarinë tuaj.

Farë do të thotë K në Instagram?: Gjeni këtu!

Aktualisht, Instagram njihet si një nga rrjetet sociale më intuitive dhe gjithanshëm në të gjithë botën. Pse eshte kjo? Shtë e thjeshtë, rrjeti social u ofron përdoruesve të tij një përvojë të shkëlqyer ndërveprimi në kohë reale. Ai gjithashtu ka mjete dhe karakteristika të shumta që ju lejojnë të krijoni përmbajtje me cilësi të shkëlqyeshme.

Kjo është arsyeja pse, duke pasur parasysh kaq shumë mundësi të ofruara nga platforma, përdorues të ndryshëm shtrojnë pyetjen çfarë do të thotë K në Instagram. Veryshtë shumë e zakonshme të vëzhgosh këtë në numrin e ndjekësve të llogarive të ndryshme, veçanërisht ato të personave të famshëm. Dhe është se, çfarë do të thotë K në Instagram Ka të bëjë shumë me shumat e trajtuara në platformë, pavarësisht nëse janë ndjekës, të ndjekur apo edhe me pëlqime.

Duke qenë një nga rrjetet më të ngarkuara sociale në të gjithë botën, dijeni se çfarë çfarë do të thotë K në Instagram Do të jetë e dobishme të kuptoni se si funksionon. Kuptimi i K në Instagram është i lidhur ngushtë me sasitë. Rrjeti social përdor shkurtesat për të lehtësuar shfaqjen e numrit të ndjekësve, të ndjekur ose përkatësisht përkatësisht.

Shikoni shembujt!

Pervec dijes se cfare çfarë do të thotë K në Instagram, ekziston edhe një shkurtim tjetër që është M. Kjo është arsyeja pse, nëse shikoni llogarinë e një përdoruesi të ndjekësve 50M, do të dini që përdoruesi ka 50 miliona ndjekës. M në fjalë do të thotë "miliona" në Instagram.

Në të njëjtën mënyrë, ndodh me shkronjën K; Nëse përkundrazi, në vend të 50M ju shihni 50k, kjo do të thotë që përdoruesi ka rreth 50 mijë ndjekës në Instagram. Duke qenë K në rrjetin social një tregues i "mijë ose mijëra".

Shtë e rëndësishme që ju të dini, që rrjetet sociale përdorin vazhdimisht shkurtesat, akronimet dhe elementet e pafundme. Kjo për shkak se ata kërkojnë të gjenerojnë struktura të bollshme dhe të nxjerrin në pah përmbajtjen që përdoruesit ngarkojnë vazhdimisht. Në këtë mënyrë, ju merrni më shumë nga të gjitha funksionet e rrjetit social, duke pasur mundësinë për të shtuar më shumë përmbajtje dhe elemente në të.

Farë do të thotë K në Instagram dhe pse është e nevojshme?

Di çfarë çfarë do të thotë K në Instagram Do të jetë thelbësore kur menaxhoni llogarinë tuaj. Ky shkurtim i përdorur nga platforma është një nga elementët e parë që njerëzit do të vëzhgojnë kur hyjnë në profilin tuaj në rrjetin social. Ky element do të shfaqet në numrin e ndjekësve, të ndjekur ose në pëlqimet e fotove tuaja, me kusht që shuma të kalojë përkatësisht mijëra ose miliona.

Normalisht, llogaritë që krijojnë më shumë besim janë ato që kanë një vijim të konsiderueshëm. Pra, nëse jeni sipërmarrës, marrja së paku e shkronjës K në llogarinë tuaj në Instagram do t'ju garantojë besueshmëri dhe besim më të mirë nga klientët tuaj kur ndiqni ose bëni një blerje.

A është me të vërtetë e dobishme?

Aktualisht, shumë kompani në Instagram investojnë në reklama për markat e tyre. Duke qenë kjo, diçka shumë e dobishme kur gjeneroni një imazh të shkëlqyeshëm të biznesit tuaj dhe produkteve që ofron. Nga ana tjetër, nëse keni një profil me disa ndjekës, kjo do të krijojë një imazh të mrekullueshëm, duke qenë një aspekt negativ për të tërhequr klientët.

Një imazh tërheqës është arsyeja pse shumë kompani dhe ndërmarrje të reja heqin dorë kur fillojnë. Arsyeja kryesore është se njerëzit që ndërmarrin e shoqërojnë mungesën e popullaritetit me problemet me produktet e tyre. Sidoqoftë, në shumicën e rasteve kjo është për shkak të strategjive të këqija të marketingut; që çon në një biznes që nuk e pozicionon veten si një markë e njohur dhe tërheqëse në Instagram.

Pasi të sqarohet kjo, do të jetë më e lehtë për ju të kuptoni klientët tuaj. Ne ju rekomandojmë që nga fillimi të investoni në strategji të mira të marketingut dhe reklamimit. Bërja e tillë do t'ju lejojë të merrni një ndikim më të mirë në Instagram, si dhe ndjekësit dhe klientët e mundshëm për markën tuaj.

Pse përdoret shkurtesa "K" në vend të një mijë?

Siç e përmendëm edhe më parë, shkurtimi ose përdorimi i shkronjës K në Instagram është karakteristikë e rrjeteve të ndryshme sociale. Funksioni i saj është të tregojë shumën në mijëra, pavarësisht nëse ata janë ndjekës, të ndjekur ose të pëlqyer në fotot tuaja.

Por pse të përdorni shkurtesën në vend të "një mijë"? Kjo është e thjeshtë, dhe është për shkak të një çështje praktike në strukturën e platformës. Ajo gjithashtu ka të bëjë me dialektikën dhe kursen hapësirë ​​kur shkruani. Instagram, synon që përmbajtja në një profil të jetë ajo që veçohet kryesisht. Tani, nga vjen kjo shkurtim? Ajo vjen nga parashtesa greke "kilo", e cila përkthehet në Sistemin Ndërkombëtar të Njësive, do të thotë "njëmijë"; Përfaqësohet me shkronjën "k" në rastin më të ulët.

Në të njëjtën mënyrë, përveç përdorimit të shkurtesës "k", ka edhe të tjerë që janë "m" dhe "b". Në rastin e "m" përdoret për të shprehur një shumë në miliona. Nga ana tjetër, "b" përdoret për të shprehur një shumë në miliarda. Kjo është arsyeja pse, në shumë profile do t'i gjeni këto shkurtime si tregues të sasisë që keni për ndjekësit ose i ndjekur në përputhje me rrethanat.

Meansfarë do të thotë shkronja K në Instagram: Merrni më shumë ndjekës!

Siç e keni lexuar, marrja e kësaj shkurtimi në profilin tuaj do të jetë shumë e dobishme nëse doni të filloni një biznes. Falë kësaj, do të arrini besueshmëri dhe besim më të mirë nga përdoruesit që vizitojnë profilin tuaj. Sidoqoftë, kjo nuk është diçka që ndodh thjesht por duhet ta punoni atë.

Nuk është sekret për askënd që Instagram po bëhet një platformë e fuqishme e marketingut dhe reklamave; Rritja e shumë bizneseve. Sidoqoftë, jo të gjithë kanë mjetet e nevojshme për të menaxhuar llogarinë tuaj. Kjo është arsyeja pse, sot ne do të flasim për strategji të ndryshme që mund të zbatoni për të marrë më shumë ndjekës.

Ndoshta ju jeni të interesuar: Ku të blini ndjekësit në Instagram?

Strategjitë: Tërheqni më shumë ndjekës!

Kanë kaluar shumë kohë që kur krijuat llogarinë tuaj dhe keni ende të njëjtin numër ndjekësish? Qetë, ato janë gjëra që ndodhin zakonisht. Tani, lajmi i mirë është se duke qenë kaq i gjithanshëm në Instagram ka zgjidhje të shumta që mund të aplikoni. Nëse motivimi juaj drejtohet duke marrë më shumë ndjekës si një sfidë të vogël personale, ose përkundrazi, ju dëshironi të promovoni veten si markë.

Për të dy situatat, ekzistojnë disa mjete që do të duhet të zbatoni. Dhe, Instagram ju ofron një sërë funksionesh që do t'ju sjellin dobi kur vozitni në botën dixhitale. Kushtojini vëmendje! Sepse platforma me azhurnimet e saj të vazhdueshme po bëhet aleati më i mirë i markave të biznesit dhe personalëve sot.

Përmes strategjive të thjeshta që do t'ju japim më poshtë, shumë profile kanë hyrë në botën dixhitale. Madje, duke arritur të përftoni më shumë se 1k ose 1m nga ndjekësit në rrjetin social. Mos qëndroni prapa dhe mësoni me ne gjithçka që mund të bëni për të përfituar sa më shumë në Instagram.

  • Rrjetet sociale plotësuese

Nuk është sekret për askënd që përveç Instagramit ka shumë rrjete sociale që ne aktualisht i menaxhojmë. Madje, Instagram ju ofron mundësinë e shoqërimit të llogarisë tuaj në Facebook dhe Twitter me profilin tuaj personal, duke pasur mundësinë të ndani përmbajtje nga profili juaj në ato platforma.

Në këtë rast, qëllimi do të jetë të përfitoni nga llogaritë tuaja në rrjetet e tjera sociale për të promovuar Instagram-in. Ne ju rekomandojmë që të shkruani emrin tuaj të përdoruesit në përshkrimet e llogarisë suaj në Facebook dhe Twitter. Një tjetër mundësi do të ishte të bashkoheni në një grup dhe të bashkëveproni me komunitetin, duke u kërkuar atyre që t'ju ndjekin dhe ju t'i ndiqni ata përsëri.

  • Temat e interesit

Tani, për të fituar ndjekës, nuk do të jetë e mjaftueshme vetëm për të ngarkuar fotografi të jetës personale dhe sociale në Instagram. Jini krijues! Ju duhet të gjeneroni përmbajtjen me cilësi më të lartë të mundshme. Nëse jeni pak të humbur në të, ju rekomandojmë të shikoni temat më interesante në Instagram dhe të gjeneroni përmbajtje nga ky informacion.

  • Tags

Shtë më e lehtë, për të aplikuar këtë strategji thjesht duhet të shtoni etiketa ose hashtags në të gjitha fotot tuaja. Por jo vetëm çdo etiketë, sigurohuni që ato të jenë plotësisht të lidhura me përmbajtjen që po postoni. Ky opsion është një nga më të mirët dhe më efektivët, pasi ju lejon të merrni dukshmëri më të madhe të fotove që ndani në Instagram. Ne ju rekomandojmë të përdorni etiketa në Spanjisht dhe Anglisht, në mënyrë që përmbajtja juaj të shikohet nga të dy komunitetet.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur

CreativeStop*
Zbulo në internet*
IK4*
MyBBMeMima*
Përpunoje *
mini manual*
Një Si të Gjithçka Rreth Teknologjisë
Tarabou*
Shembuj NXt*
GamingZeta*
Lava Magazine*
LlojiRelax*
biblioteka e mashtrimeve*
ZoneHeroes*
LlojiRelax*