Happensfarë ndodh kur bllokoni dikë në Instagram?

Në postimin e sotëm ju tregojmë Happensfarë ndodh kur bllokoni dikë në Instagram. Vitet e fundit, Instagram aka Insta e ka marrë botën nga stuhia, dhe tani shumica e njerëzve e duan atë. Nga ringjallja e miqësive të vjetra deri tek tolerimi i dikujt duke dërguar spam në afatin tuaj kohor, gjithçka ndodh çdo ditë. Por kur bëni shumë, Instagram do ju lejojë të bëni hapat më të vështirë.

Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram Fi

Epo, ju mund të merrni ndihmën e opsionit të kyçjes. Dikush mund të jetë kurioz për atë që çfarë ndodh kur bllokoni dikë në Instagram. Me fjalë të thjeshta, profili i mbyllur nuk do të jetë në gjendje të shohë postimet dhe tregimet tuaja. Por a është kjo? Happensfarë ndodh me gjithçka tjetër, si komente, pëlqime, mesazhe, biografi dhe gjëra të tjera?

Mos u shqetësoni Do t'ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve të këtij lloji në këtë postim, ku ne do t'ju ndihmojmë të kuptoni se çfarë ndodh kur bllokoni dikë në Instagram.

Le të hidhemi

A është e pranueshme PROFILI JUAJ P THR SEARCH?

Jo ne te vertete. Në një moment për shkak të një çështjeje të memorjes së fshehtë, personi i bllokuar ose ju mund të shihni profilin e njëri-tjetrit përmes kërkimit, por kjo do të ndalet pas disa ditësh.

Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 10

PERSONI I Bllokuar MUND T SE SHIKONI PROFILI TUAJ INSTAGRAMI DHE FALUART E TIJ

Po. Personi i bllokuar mund të shohë profilin tënd, por jo ndonjë nga postimet, historitë ose pikat kryesore në profilin tënd. Ju mund të pyesni veten se si. Epo ndonjëherë përmes rezultateve të kërkimit dhe kryesisht nga komentet e mëparshme, etiketat ose postimet në grup.

Meqenëse Instagram nuk heq komentet e mëparshme, trokitja mbi to do ta çojë personin e bllokuar në profilin tuaj. Ata do të jenë në gjendje të shohin foton, profilin bio, numrin e fotove dhe numrin e ndjekësve / ndjekësve tuaj. Për ta përsëritur, ata nuk do të shohin postimet ose historitë tuaja. Zona do të shfaqet bosh siç tregohet më poshtë.

Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 1

E njëjta gjë vlen edhe për anën tuaj. Ju gjithashtu mund të vizitoni profilin e personit të bllokuar, por nuk do të jeni në gjendje të shihni ndonjë informacion interesant siç janë postimet ose historitë.

A MUND T P PERSONIT T BL BLAKUAR T SE SHENI NDRYSHIME NFI FOTO PROFILI DHE N B BIROGRAPI?

Po. Nëse ata mund të hyjnë në profilin tuaj nga komentet ose mesazhet e mëparshme ose edhe përmes një emri përdoruesi, ata do të jenë në gjendje ta shohin atë, pavarësisht nëse keni një profil publik ose privat. Kjo sepse edhe fotografia e profilit edhe bioja janë të dukshme për të gjithë, edhe nëse keni një profil privat. Duke folur për bio, shikoni disa nga sugjerimet dhe truket e këndshme.

FAR H HSHT WH KU JU Bllokoni DIKA N IN INSTAGRAM P LR LIQEN DHE KOMENTE

Bllokimi nuk heq komentet apo pëlqimet e vjetra e profilit të tjetrit, siç e përmend edhe Instagrami. Kjo do të thotë, personi i bllokuar do të jetë në gjendje të shohë komentet tuaja të mëparshme në profilin e tij, dhe në mënyrë të ngjashme, ai do të mund të shohë komentet tuaja në profilin e tij. Megjithatë, pëlqimet zhduken nga këndvështrimi i njëri-tjetrit derisa t'i zhbllokoni ato.

Meqenëse nuk mund ta shihni profilin e njëri-tjetrit, nuk mund të komentoni / pëlqeni për imazhe të vjetra ose të reja gjatë periudhës së bllokimit.

Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 11

Kur bëhet fjalë për pëlqimet dhe komentet e bëra në profile të tjera, nuk mund t'i shihja as për personin që më bllokoi dhe as për atë që bllokova. Por Instagram thotë ndryshe dhe unë citoj: "Personat që bllokoni mund të shohin pëlqimet dhe komentet tuaja në postimet e shpërndara nga llogaritë publike ose ato që ata ndjekin".

MUND T P PERSONI MENCIONIN E Bllokuar ose LABELIN

Çuditërisht, personi i bllokuar mund t'ju përmendë ose të etiketojë duke përdorur emrin tuaj të përdorimit kudo në Instagram. Sidoqoftë, Instagram nuk do t'ju njoftojë. Por nëse ndryshoni emrin tuaj, nuk do të mund ta përmendni pasi nuk keni emrin tuaj të ri. Në mënyrë të ngjashme, ju gjithashtu mund të etiketoni personin e bllokuar (për ndonjë arsye), por përmendja nuk do të shfaqet në Aktivitetin tuaj.

FAR H HSHT KU QEN Bllokon DIKA N IN MESAZHET E INSTAGRAMIT (DM)

Ju mund të keni vërejtur se opsioni i bllokimit është gjithashtu i disponueshëm në Mesazhet Direkte. Sidoqoftë, ndryshe nga Facebook, ku bllokimi në Messenger është i ndryshëm nga Facebook, këtu është e njëjta tipar bllokimi që do të bllokonte të gjithë profilin dhe jo vetëm mesazhet.

JU MUND TE SHIKONI MESAZH T VJETR

Nr. Bllokimi i një personi fsheh sekuencat e tyre personale të bisedave nga njëri-tjetri në DM. Kjo është, fije do të zhduket dhe ju nuk do të jeni në gjendje të shihni mesazhet (derisa t'i zhbllokoni ato).

MUND TOU B RNI MESAZH NGA NJ P PERSON i Bllokuar?

Po dhe jo. Ndërsa filli i bisedës së vjetër zhduket nga profili i tjetrit, siç u përmend më lart, mund të përdorni opsionin Dërgo Mesazh të disponueshëm në profil për të parë mesazhet e kaluara dhe madje edhe të dërgoni mesazhe të reja.

Për ta bërë këtë, hapni profilin e personit që ju bllokoi duke përdorur etiketat ose komentet e mëparshme dhe më pas prekni ikonën me tre pika në krye. Nga menyja, zgjidhni Dërgo mesazh.

SHËNIM: Metoda mund të përdoret gjithashtu nga personi që ka bllokuar dikë për të parë mesazhet e mëparshme.
Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 2
Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 3

Sidoqoftë, është e kotë ta bësh atë. Kjo sepse Instagram nuk do të njoftojë personin tjetër për mesazhet hyrëse. Por, kur të zhbllokoni personin, mesazhet do të shfaqen në fillin e bisedës.

PERSONI I Bllokuar MUND T SE SHIJET ONLINE SHTETI

Vitin e kaluar, Instagram lançoi funksionin e fundit Deadly Active Status në Mesazhet Direkte. Kur bllokoni dikë, ai do të privohet nga ajo dhe po kështu nëse do të aktivizohej.

Disaktivizoni gjendjen e fundit aktive në Instagram Android 0

FAR H MUND T MSUAR ME MESAZH T GRO GRUPIT

Nëse ju dhe personi i bllokuar jeni anëtarë të të njëjtit grup bisedash, blloku nuk do t'ju heqë ose nuk do t'ju heqë nga grupi. Ju përsëri do të jeni në gjendje të dërgoni dhe të merrni mesazhe.

Sidoqoftë, nuk do të shihni mesazhet e reja të të gjithëve në grup, ndryshe nga blloku në WhatsApp ku mesazhet e grupit nuk preken. Ju përsëri mund të shihni mesazhet e mëparshme midis tyre dhe kjo ju jep një mënyrë tjetër për të hyrë në profil. Mesazhet e fshehura do të rishfaqen kur të zhbllokoni personin.

Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 12

A është Blloku në histori të ndryshme të INSTAGRAMIT?

Epo, nuk mund të bllokosh dikë në historinë e Instagramit. Ju mund të heshtni ose fshehni histori vetëm. Heqja e një historie do të fshehë historinë e personit tjetër nga profili juaj dhe me opsionin hide, ju mund ta kufizoni historinë tuaj nga pamja juaj.

INSTAGRAM Blloku gjithashtu personat blloqe në fytyrë?

Jo. Nëse llogaria juaj në Instagram është e lidhur me Facebook (FB), duke bllokuar një person në Instagram nuk do të ketë ndikim në marrëdhënien tuaj me ta në Facebook .

KU JENI Bllokoni DIKA T NOT NUK KOMENT, A MUND TOU SHINI PUBLIKIMET E TYRE?

Po. Parandalimi i dikujt nga komentimi i postimeve tuaja nuk do t'i ndalojë ata që të kenë qasje në postimet, historitë dhe mesazhet tuaja të reja ose të vjetra. Komentet e tua të vjetra do të qëndrojnë gjithashtu.

Në rast se nuk dini si të ndaloni dikë të komentojë në postimet tuaja, shkoni te Cilësimet e Instagram> Privatësia dhe Siguria> Kontrollet e Komenteve. Nën Bllokoni komentet nga, shtoni njerëzit që nuk doni të komentoni në postimet tuaja.

Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 8
Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 9

A JENI NJOFTONI NJERZIT KUR GJETJET?

Asnjë Instagram nuk i dërgon asnjë njoftim personit të bllokuar.

N YSE TOCK Bllokoni DISA T IN INSTAGRAMIT A A ndaloni të ndiqni personin?

Po. Bllokimi i një personi automatikisht do t'ju ndalojë t'i ndiqni ata. Ai gjithashtu do t'i heqë ata nga ndjekësit tuaj . Në rast se i zhbllokoni ato më vonë, të dy do të duhet të ndjekin përsëri njëri-tjetrin.

A I DINI T F VETOLSUARIT TUAJ TOU GJITHA TOCK Bllokuar?

Jo vetëm ju dhe personi i bllokuar do ta mbani këtë sekret të thellë dhe të errët nëse nuk i tregojnë dikujt.

FAR H NDODH K WHKU PROFILI TUAJ INSTAGRAM është PUBLIK

Të gjitha gjërat e mësipërme janë ende të vërteta. Dallimi i vetëm është se personi i bllokuar mund të krijojë një llogari të re në Instagram ose të përdorë profilin e dikujt tjetër për të parë postimet dhe historitë tuaja si publike.

SI DUHET T IF BNI DIKA T BLOCKUAR N IN INSTAGRAM?

Ka shumë mënyra për ta identifikuar atë. Së pari, hapni profilin tuaj përmes etiketave ose komenteve dhe shikoni nëse profili tregon numrin e postimeve pa postimet. Së dyti, në rast se mesazhet tuaja të mëparshme janë zhdukur nga kutia juaj postare, por profili juaj përsëri shfaqet në mesazhet e grupit, kjo mund të tregojë gjithashtu që ju jeni bllokuar. Së fundmi, mënyra më e lehtë për të ditur është të kontrolloni nga një profil tjetër (ose i juaji ose i miqve tuaj).

Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 13

FAR H NDODH KU JENI HYRJEN DISA N IN INSTAGRAM

Siç u përmend më lart, bllokimi i dikujt i largon të dy nga lista e ndjekësve të njëri-tjetrit. Kështu që kur t'i zhbllokoni, do t'ju duhet t'i ndiqni përsëri. Tani, nëse është një profil publik, do të jeni në gjendje të shihni postimet dhe historitë e tyre. Për një profil privat, ata do të duhet të pranojnë kërkesën tuaj së pari. Pastaj mund të filloni përsëri të pëlqeni dhe të komentoni në profilet e të tjerëve.

Në rastin e mesazheve, filli i mesazhit me atë person do të rishfaqet dhe ju mund të filloni t'i dërgoni përsëri. Do të shfaqen gjithashtu mesazhet e kaluara dhe të reja të marra gjatë kohës së bllokimit (nëse e kanë dërguar një).

E thënë thjesht, të dy profilet do të veprojnë si dy profile normale që nuk ndjekin njëri-tjetrin.

SI T TO Bllokoni ose Hiqni DIKA

Për të bllokuar një profil, ndiqni këto hapa:

Hapi 1: Hapni profilin që dëshironi të bllokoni.

Hapi 2: shtypni ikonën e tre pikave në krye. Nga menyja që shfaqet, zgjidhni Blloko.

Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 4
Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 5

Për të zhbllokuar një person, përsëritni hapat e përmendur më lart dhe shtypni opsionin Zhbllokimi. Përndryshe, nëse nuk mund të përdorni profilin tuaj, shkoni te Cilësimet e Instagram> Privatësia dhe Siguria> Llogaritë e Bllokuara. Trokitni lehtë mbi profilin që dëshironi të zhbllokoni. Ju do të merreni në profilin e tyre. Shtypni Shkyç.

Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 7
Happensfarë ndodh kur bllokoni Instagram 6

MENDONI PARA JUMPING

Tani ju e dini çfarë çfarë ndodh kur bllokoni dikë në Instagram. Pra, mendoni dy herë para se të ndërmerrni atë hap të rëndësishëm. Ju duhet të provoni metoda të tjera për të shmangur kontaktin me ta, të tilla si heshtja e postimeve ose mesazheve të tyre, fshehja e tregimeve të tyre, kufizimi i tregimeve të tyre te miqtë e afërt ose largimi i tyre nga ndjekësit e tyre.

 Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur

CreativeStop*
Zbulo në internet*
IK4*
MyBBMeMima*
Përpunoje *
mini manual*
Një Si të Gjithçka Rreth Teknologjisë
Tarabou*
Shembuj NXt*
GamingZeta*
Lava Magazine*
LlojiRelax*
biblioteka e mashtrimeve*
ZoneHeroes*
LlojiRelax*