Shumë njerëz besojnë se Pinterest është një platformë e vështirë për t'u përdorur atje ku nuk ka mundësi të bëhet një nga njerëzit më të shikuar në platformë. Sidoqoftë, brenda kategorisë së Internetit, mënyra të ndryshme mund të kryhen pa pasur nevojë të rrezikoni ruajtjen e pajisjeve.

Sidoqoftë, aktualisht ka shumë mundësi për të përcaktuar se si mund të përdoren disa aplikacione pa qenë e nevojshme të hapni një aplikacion të veçantë në sit. Kjo pa dyshim, është një pushim për dashamirët e botës elektronike dhe gjithashtu për ata që duan të marrin elementë më të mirë që mbajnë larg të gjitha mjetet e dëmshme.

Kështu që më poshtë mund të shihni si të keni Pinterest pa shkarkuar aplikacionin, si dhe duke shijuar platformën pa ndonjë problem. E gjithë kjo falë përpjekjes së vazhdueshme të punëtorëve në botën elektronike.

A është e mundur të keni Pinterest pa shkarkuar?

Për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje, nuk keni pse të merreni shumë me këtë çështje sepse është e mundur të përdorni vazhdimisht Pinterest brenda platformës pa pasur nevojë të shkarkoni një aplikacion. Falë këtyre situatave përdoruesit nuk kanë pse të kalojnë shumë kohë heqja e disa elementeve për të bërë vend.

Përveç kësaj, ekziston gjithashtu çdo mundësi që platforma të funksionojë në mënyrë të përsosur, pa asnjë kufizim. Duke pasur parasysh gjithë këtë, ne do t'ju tregojmë më poshtë se si merrni qasje në platformën Pinterest pa pasur nevojë të shkarkoni aplikacionin në pajisjen elektronike.

A zë Pinterest shumë hapësirë?

Faqja Pinterest nuk zë shumë hapësirë, në të vërtetë ajo që mund të shkaktojë pak përdorim të hapësirës janë këmbët që ruhen brenda platformës. Duke pasur parasysh këtë, një ide e mirë është të mbani skedarët në kartën SD për të shmangur ndonjë problem.

Hapat për të marrë Pinterest pa shkarkuar

Tani, nuk duhet shumë punë për të përfituar nga përdorimi i Pinterest nën statutin e mos marrjes së plotësisë së hapësira ruajtëse brenda aplikacionit. Duke pasur parasysh këtë, ne do t'ju tregojmë hapat më poshtë në mënyrë që të mësoni më mirë dhe të gjeni mundësinë e energjizimit të vetes me platformën.

Hyni në platformën Pinterest

Pavarësisht nëse keni një regjistrim, një nga hapat që duhet të ndiqni është krijimi i një emaili së bashku me një fjalëkalim për të qenë në gjendje të futni mjetin. Alsoshtë gjithashtu e mundur lidhni të dhënat me llogaritë e Google ose Facebook.

Pasi të keni futur të dhënat e sakta, do të gjeni një faqe të ridrejtuar për të vazhduar me aktivitetet brenda saj.

Zgjidhni afinitetet tuaja

Nuk ka asgjë më të shijshme në Pinterest sesa të jesh në gjendje të zgjedhësh gjithçka që dëshiron të shohësh, dhe në fillim faqja promovon këto lloj aktivitetesh. Kështu që thjesht duhet të gjesh atë që ke pasion dhe ta përdorësh në avantazhin tënd.

Pin Pinterest në telefonin tuaj

Hapi i fundit, pasi të keni azhurnuar të gjithë mjetin, është të keni mundësinë për të kërkuar opsionet e cilësimeve: "Pin në faqen kryesore." Pas atje, mund të keni qasje të plotë në faqe në çdo kohë të ditës.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur