Shumica e njerëzve mund të kalojnë nëpër një proces të dëshirës për të fshirë një llogari Pinterest apo edhe për ta çaktivizuar atë për të marrë rezultate më të mira kur bëhet fjalë për të marrë rezultate më të mira. Ndoshta shumë njerëz do të pyesin pse do të ishte një ide e mirë promovojnë çaktivizimin e një llogarie.

Të jesh në gjendje të fshish ose çaktivizosh një llogari është një mundësi e shkëlqyeshme që u jep njerëzve një frymë të rrjeteve sociale ose të zhduken për shkak të shqetësimit. Kjo është padyshim një ide transcendentale për t'u larguar nga komuniteti dixhital dhe për të zhvilluar ide më të mira që na japin rezultate spektakolare.

Impossibleshtë e pamundur të dëshirojmë të rregullojmë të gjitha situatat që janë në internet dhe të ndjehen të lodhur nga disponimi i keq që njerëzit mund të shkaktojnë. Sidoqoftë, është shumë e mundur që në Pinterest do të bëjë të kundërtën, por në të njëjtën kohë ju duhet koha juaj për të parë kunjat dhe postimet interesante.

Arsyet për të çaktivizuar Pinterest

Disa njerëz pretendojnë se dashuria e tyre për rrjetet sociale tejkalon të gjitha gjërat e mundshme. Sidoqoftë, ndonjëherë një ide e mirë është të jeni në gjendje të bëni një ndalesë nga dita në ditë dhe qëndroni të përjashtuar nga ato që ndodhin në botën dixhitale.

Shumë herë harrojmë se epoka dixhitale është pikërisht ajo, edhe pse përfshin 90% të aktiviteteve sot, është gjithashtu mirë të shikojmë se çfarë ekziston në botën reale. Dalja për të biseduar me miqtë, kryerja e detyrave që mund të krijojnë shpërqendrim për përdoruesit, promovimin e projekteve krijuese, etj.

Prandaj, më poshtë do të shihni arsyet pse çaktivizohet ose fshihet një llogari në Pinterest për momentin.

Mungesa e kohës

Ndonjëherë ne marrim Pinterest ose ndonjë faqe tjetër si muzë e ideve, dhe në realitet ditët dhe jeta jonë brenda platformës po kalon. Një ide e shkëlqyeshme është të bëni një pushim dhe të akomodoni gjithçka që nuk ka shkuar mirë gjatë kohës së planifikuar.

Ide të planifikuara dobët

Njerëzit priren të besojnë se për shkak se një ide nuk ka shkuar siç është planifikuar, është më mirë të vazhdoni të provoni. Ndoshta ndonjëherë është një ide e shkëlqyeshme, por është gjithashtu e mirë relaksohuni dhe mendoni me një kokë të ftohtë çfarë ndodh, për këtë ju mund të çaktivizoni përkohësisht llogaritë.

Si mund ta fshij ose çaktivizoj llogarinë time Pinterest?

Duke pasur parasysh arsyet e përmendura më lart, një ide e mirë është të ndiqni hapat që do të ngrihen për të arritur rezultate më të mira.

  • Duhet të klikoni në ikonën me tre pika
  • Shtë e nevojshme të zgjidhni opsionin e: "cilësimeve"
  • Koha për të hyrë në cilësimet e llogarisë
  • Zgjidhni skedën: "çaktivizimi i llogarisë"

Në kohën e kryerjes së këtyre hapave, platforma do t'ju kërkojë shpjegime se pse do të bëni një pushim. Ju mund të vendosni çfarë ju doni të ndani në faqe.

Nga ana tjetër, për të fshirë llogarinë në fjalë është e mundur që ju ta bëni atë brenda të njëjtave hapa të përmendur më lart. Por ky vendim është jashtëzakonisht i rëndësishëm për t'u marrë dhe për këtë arsye duhet të bëhet me përgjegjësi.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur