Platforma YouTube përfshin një opsion që na lejon të shohim një listë të plotë të të gjitha videove që ne kemi "pëlqyer". Për të hyrë në këtë listë, duhet thjesht të klikojmë në butonin "Video që më pëlqejnë" në menunë kryesore.

Por nëse nuk dini si të përdorni këtë mundësi Ju ftojmë të lexoni artikullin vijues ku do t'ju tregojmë hap pas hapi që duhet të ndiqni për të parë listën e videove që ju pëlqen në llogarinë tuaj në YouTube.

Hapat për të hyrë në opsionin "Videot që më pëlqejnë"

Përdoruesit e platformës YouTube do të mund të futen në listën e videove që më pëlqejnë shumë nga versioni desktop, si dhe nga aplikacioni për pajisjet mobile. Në të dy rastet procedura është mjaft e thjeshtë dhe e shpejtë.

Metoda 1: Nga versioni desktop

Dëshironi të dini se cilat video keni "pëlqyer" në YouTube? Ju mund ta bëni atë në një mënyrë super të lehtë nga versioni desktop i kësaj platforme video të transmetimit popullor.

Gjëja e parë që duhet të bëjmë është hyni në platformën YouTube nga kompjuteri ynë. Thjesht duhet të hapni shfletuesin dhe të shkruani adresën e mëposhtme të internetit www.youtube.com

Pasi të futemi brenda platformës, ne duhet të hyni me email dhe fjalëkalimin tonë. Tani shtypim tre shiritat horizontale që shfaqen në pjesën e sipërme të majtë të ekranit dhe klikojmë në opsionin "Biblioteka"

Në fund të faqes do të gjeni një pjesë me titullin "Video më pëlqejnë” Atje, do të shfaqet një listë e plotë me të gjitha videot që ju keni "pëlqyer" brenda platformës. Për të hyrë në listën e plotë, thjesht duhet të klikoni në "Shihni Të Gjithë".

Kliko në "Videot që më pëlqen"

Ekziston një mënyrë shumë më e lehtë dhe më e drejtpërdrejtë për të hyrë në listën e videove që më pëlqen brenda Youtube. Këtu jua shpjegojmë:

  1. hap YouTube
  2. kliko mbi tre shirita horizontale (këndi i sipërm i majtë)
  3. Klikoni në opsionin "Video më pëlqejnë"
  4. gati. Ju tashmë do të keni hyrë në listën e të gjitha videove që ju pëlqyen brenda platformës.

Metoda 2: Nga aplikacioni celular

Përdoruesit të cilët zakonisht hyjnë në YouTube nga aplikacioni celular gjithashtu mund të hyjnë në listën e videove që janë pëlqyer brenda platformës. Këtu janë hapa për të ndjekur:

Para së gjithash ju duhet hapni aplikacionin Youtube në pajisjen tuaj mobile. Në rast se nuk keni një seancë të hapur, thjesht tregoni emailin dhe fjalëkalimin tuaj.

Në këndin e poshtëm të djathtë të ekranit do të gjeni një mundësi me emrin e "bibliotekë” Do të duhet të klikoni atje për të hyrë në një listë të videove dhe listave të luajtjes më të fundit.

Më poshtë do të gjeni opsionin “Video më pëlqejnë” Trokitja mbi të do të hapë një faqe me të gjitha videot në YouTube që ju pëlqyen.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur