Blej ndjekësit Twitter

$0.00

Kategoria:

përshkrim

Bleni ndjekës dhe pëlqime për Twitter 😍

Më shumë se 98% e klientëve tanë Ata na japin një vlerësim të "shkëlqyeshëm" ⭐⭐⭐⭐⭐

Blej ndjekësit Twitter Isshtë një akt shumë i zakonshëm sot. Ne jetojmë në një botë të rrjeteve sociale.

Nuk ka rëndësi nëse jeni një influencues, një artist apo mbase një biznes i vogël që ju doni të tregoni punën tuaj, Blej ndjekësit Twitter Shtë metoda më e mirë për të fituar rëndësi.

Ne do t'ju ofrojmë Pëlqime dhe ndjekës Ai meriton të ndihmohet për të ndërtuar praninë e tij shoqërore!

Pse ne

Followers Online është një kompani që ka dhjetë vjet përvojë si Komunitete.

Ne u ofrojmë përdoruesve një shërbim shumë të dobishëm për të qenë në gjendje Rritet me shpejtësi në rrjetet sociale.

A duhet të dorëzoj fjalëkalime? nuk

Në asnjë rrethanë asnjë lloj fjalëkalimi nuk duhet të sigurohet ose dorëzohet për të marrë shërbimin.

Kur i marr ndjekësit e mi?

Pasi të konfirmohet pagesa, do të merrni porosinë tuaj në mënyrë progresive në një kohë maksimale prej 24 orë dhe kryesisht menjëherë, nëse sistemi nuk po përpunon porositë e tjera. Pasi të përfundojë shërbimi, do të merrni përsëri një email konfirmimi.

A janë përdoruesit real?

Po, përdoruesit janë realë. Ekzistojnë dy lloje të shërbimeve të ndjekësve. Shërbimi normal që përzien të gjitha llojet e profileve aktive dhe jo-aktive. Dhe shërbimi me cilësi të lartë HQ që ofron një qëndrueshmëri të lartë të ndjekësve.

A është fitimprurëse blerja e ndjekësve socialë?

Po. tani Shtë një mjet i shkëlqyeshëm i marketingut në internet.

Gjithashtu kanë Tifozët Ajo i jep popullaritet dhe frymëzon besimin e nevojshëm që përdoruesit e tjerë të tërhiqen në llogarinë e tyre dhe të interesojnë për të.

Dofarë duhet të bëj nëse nuk jam i kënaqur?

Nëse nuk jeni të kënaqur, mund të na kontaktoni në [Email mbrojtur] duke treguar arsyen e pakënaqësisë suaj dhe ne do të rimbursojmë paratë tuaja, me kusht që të justifikoni një shkelje nga kompania jonë.


Në postimin e sotëm, ne flasim pse është në modë të blini ndjekësit në Twitter, dhe pse, nëse dimë ta zbatojmë në kohën e duhur, do të ketë rezultate shumë pozitive. Ne ju tregojmë se çfarë është Twitter, kuriozitetet e tij dhe disa këshilla për t'ju bërë më me ndikim në komunitetin tuaj.

Farë është Twitter, pak histori

Me siguri ju tashmë e dini, ju tashmë e keni atë, ose tashmë e keni përdorur atë. Por, kurrë nuk dhemb të përcaktosh gjërat.

Twitter - i lindur në 2006 në Shtetet e Bashkuara - është një aplikacion që na ofron një shërbim të microblogging. Ky rrjet ju lejon të shkruani mesazhe të një maksimumi të karaktereve 280 (më parë ata ishin vetëm 140) dhe t'i publikoni ato në profilin tonë. Kështu që të gjitha mesazhet e publikuara do të shihen nga ata që na ndjekin (ndjekësit e famshëm).

Aktualisht, Twitter faturon më shumë se 2500 milion dollarë në vit. dhe, në bursën ka një vlerë prej 10.000 milion dollarë.

Në vitin e tij të parë, ekipi i punës ishte i përbërë nga njerëz 18. Në 2015, nga 3600 njerëzit tashmë punuan për Twitter.

Por sot ne do të flasim për rëndësinë e markës personale, ndikimin në rrjetet sociale dhe si ta arrijmë atë duke blerë blerës në Twitter, profili ynë merr ndjekës më cilësor me teknika të thjeshta.

Sa të rëndësishëm janë ndjekësit në Twitter?

Kjo është tema qendrore sot. Rriteni komunitetin tuaj në Twitter si në llogarinë tuaj personale ashtu edhe në llogarinë tuaj të biznesit.

Për fillestarët, në Followers Online marrim shumë herë të njëjtat dyshime. Importancefarë rëndësie i jepet sot për të pasur pak a shumë ndjekës?

Të keni një llogari me ndjekësit është e rëndësishme, veçanërisht nëse llogaria juaj i përket një marke të korporatës. Meqenëse, sa më shumë ndjekës, aq më shumë shanse që produkti juaj të arrijë një numër më të madh të klientëve të mundshëm. Por, natyrisht, si t'i marrim ata ndjekës?

Ka shumë teknika. Dhe kjo është si çdo gjë tjetër, ekziston mënyra e shpejtë dhe mënyra e shtrenjtë dhe e ngadaltë. Por, le të përpiqemi t'i kombinojmë të dy. Dihet që mund të blini ndjekësit Twitter, dhe rrjete të tjera sociale. Kjo është mënyra e shpejtë dhe e thjeshtë, nuk është as më keq dhe as më mirë. Thjesht, ajo na jep një numër të madh ndjekësish në më pak se orë 24, në varësi të paketës që bleni nga ndërmarrja në fjalë.

Pse funksionon teknika e blerjes së ndjekësve në Twitter?

Kur një përdorues në Twitter merr, për shembull, një njoftim që dikush e ka rikthyer atë, ose dikush i ka dhënë një të preferuar një prej tweet-eve të tij. Me shumë mundësi, shkoni në atë profil për të parë kush është. Dhe, nëse ai përdorues ka shumë ndjekës, ai ka shumë të ngjarë të ndjekë llogarinë e tij.

Pastaj, blerja e ndjekësve në Twitter do të rrisë numrin tuaj të ndjekësve në mënyrë që ndjekësit e cilësisë të dëshirojnë t'ju ndjekin. Në fund të fundit, është një efekt psikologjik. Sikur të shohim një rresht, një radhë, të shumë njerëzve, me siguri do të jemi kuriozë dhe do të pyesim dikë pse janë atje.

Gjëja është në atë që ata do të gjejnë në llogarinë tuaj. Nëse përdoruesit e cilësisë futen në profilin tuaj për të parë përmbajtjen tuaj, ata shohin që ju keni shumë ndjekës, por përmbajtja juaj nuk është e mirë, ose ato janë vetëm promovime të produktit tuaj, ata me siguri nuk do të godasin butonin vijues.

Prandaj, numri i ndjekësve që keni është po aq i rëndësishëm për ndjekësin tuaj të mundshëm sa cilësia e përmbajtjes suaj. Në këtë mënyrë, kompanitë ku mund të blini ndjekësit në Twitter bëjnë një pjesë të madhe për të rritur imazhin tuaj të markës, por pjesa tjetër varet nga ju.

Si të kombinoni teknikën e blerjes së ndjekësve në Twitter me teknikat natyrore?

Pjesa e lehtë është shumë e lehtë, ia vlen teprica. Sot, mund të blini pako nga ndjekësit në Twitter për shumë pak para. Ju nuk do ta imagjinonit numrin e ndërmarrjeve, përdoruesve dhe eksituesve që kontaktojnë për të na kërkuar paketa të ndjekësve. Dhe funksionon.

Por, si ta marrim atë përdorues që na intereson, të mbetet në profilin tuaj dhe të ju ndjek?

Ju duhet të kujdeseni për profilin tuaj. Mundohuni të ofroni diçka ndryshe, pavarësisht nëse jeni një individ privat ose nëse jeni Menaxher i Komunitetit i kompanisë suaj. Nëse do të shesë Coca Cola, që të gjitha botimet tuaja nuk janë "Unë shes Coca Cola" "Sa i pasur është Coca Cola". Kjo nuk ka rëndësi. Mundohuni të ngarkoni Tweets origjinale, qesharake që nuk e përmendin as produktin tuaj, por që mbesin në mendjen e konsumatorit. Mundohuni të ndikoni tek njerëzit, pozitivisht.

Publikoni, retweet dhe bashkëveproni me njerëzit në sektor. Nëse bashkëveproni me njerëz nga sektori që ju interesojnë, do të merrni ndjekës që janë të interesuar në atë që ju ofroni. Sepse nëse shesni tuba, por bashkëveproni me përdoruesit që nuk hanë tub, nuk është e dobishme. Por, ki kujdes, mos u trego e rëndë vetëm sa të flasësh për tuba. Kombinoni temën tuaj me ato të lidhura që ju e dini se mund të jenë me interes.

Mos i automatizoni mesazhet tuaja. Nëse ndjekësit tuaj mendojnë se prapa llogarisë suaj ka një robot, ata do të pushojnë së ndjekuri ju. Njerëzit duan të lexojnë përmbajtje të shkruara nga njerëz, nga njerëz që kanë diçka për të ofruar. Gjithashtu, nëse ata besojnë se ka një sistem të automatizuar pas llogarisë tuaj, askush nuk do të bashkëveprojë me ju, sepse ata do të dinë që ju nuk do t'u përgjigjeni atyre.

Nëse ndiqni këto këshilla, përveç ndjekësve që ju janë rritur falë blerjes së ndjekësve në Twitter, do të keni shumë ndjekës natyralë. Prandaj, kombinimi i dy teknikave është shumë i rëndësishëm për imazhin e markës tuaj.

Kuriozitete rreth Twitter

Kush janë eksituesit me më shumë ndjekës?
Së pari, sot është Katy Perry me 107 miliona ndjekës.

Barack Obama vijon me 105,4 milion.

Së treti, Justin Bieber, me 105,2.

Së katërti, këngëtarja Rihanna, me 90,3 miliona ndjekës.

Dhe, në vendin e pestë, Taylor Swift me 83,1 milion.

Kush ishte personi i parë që arriti në milionët e parë ndjekës?

Aktori Ashton Kutcher, 17 prill i 2009, mori miliona ndjekës. Ishte një garë me zinxhirin CNN.

Vende me më shumë përdorues

Vendet me përdoruesit më të shumtë janë Shtetet e Bashkuara, Brazili, Japonia, Mbretëria e Bashkuar, Indonezia, India dhe Meksika.

A është e paligjshme blerja e ndjekësve në Twitter?

Jo. Isshtë e ligjshme dhe e zbatueshme për rrjetet sociale. Prandaj, mos u shqetësoni. Nëse blini ndjekës, hapi tjetër, siç e kemi shpjeguar më lart, është t'i kushtoni kohën e duhur llogarisë tuaj për ta shndërruar atë në një llogari tërheqëse, origjinale dhe cilësore.

Konkluzione

Nëse nuk keni një prezencë në Twitter, ose dëshironi ta rritni atë, përzieni teknikat natyrore për të rritur ndjekësit me blerjen e ndjekësve. Në këtë mënyrë, ju do të shihni që llogaria juaj të rritet dhe të arrijë më shumë njerëz.