Bleni pajtimtarët në YouTube

$0.00

Kategoria:

përshkrim

Bleni pajtimtarët, vizitat dhe pëlqimet për Youtube

Më shumë se 98% e klientëve tanë Ata na japin një vlerësim të "shkëlqyeshëm" ⭐⭐⭐⭐⭐

Bleni pajtimtarët në YouTube Isshtë një akt shumë i zakonshëm sot. Ne jetojmë në një botë të rrjeteve sociale.

Nuk ka rëndësi nëse jeni një influencues, një artist apo mbase një biznes i vogël që ju doni të tregoni punën tuaj, Bleni pajtimtarët në YouTube Shtë metoda më e mirë për të fituar rëndësi.

Ne do t'ju ofrojmë Pëlqime dhe ndjekës Ai meriton të ndihmohet për të ndërtuar praninë e tij shoqërore!

Pse ne

Followers Online është një kompani që ka dhjetë vjet përvojë si Komunitete.

Ne u ofrojmë përdoruesve një shërbim shumë të dobishëm për të qenë në gjendje Rritet me shpejtësi në rrjetet sociale.

A duhet të dorëzoj fjalëkalime? nuk

Në asnjë rrethanë asnjë lloj fjalëkalimi nuk duhet të sigurohet ose dorëzohet për të marrë shërbimin.

Kur i marr ndjekësit e mi?

Pasi të konfirmohet pagesa, do të merrni porosinë tuaj në mënyrë progresive në një kohë maksimale prej 24 orë dhe kryesisht menjëherë, nëse sistemi nuk po përpunon porositë e tjera. Pasi të përfundojë shërbimi, do të merrni përsëri një email konfirmimi.

A janë përdoruesit real?

Po, përdoruesit janë realë. Ekzistojnë dy lloje të shërbimeve të ndjekësve. Shërbimi normal që përzien të gjitha llojet e profileve aktive dhe jo-aktive. Dhe shërbimi me cilësi të lartë HQ që ofron një qëndrueshmëri të lartë të ndjekësve.

A është fitimprurëse blerja e ndjekësve socialë?

Po. tani Shtë një mjet i shkëlqyeshëm i marketingut në internet.

Gjithashtu kanë Tifozët Ajo i jep popullaritet dhe frymëzon besimin e nevojshëm që përdoruesit e tjerë të tërhiqen në llogarinë e tyre dhe të interesojnë për të.

Dofarë duhet të bëj nëse nuk jam i kënaqur?

Nëse nuk jeni të kënaqur, mund të na kontaktoni në [Email mbrojtur] duke treguar arsyen e pakënaqësisë suaj dhe ne do të rimbursojmë paratë tuaja, me kusht që të justifikoni një shkelje nga kompania jonë.


Pse të blini pajtimtarët në YouTube?

Pasja e një numri të madh të përdoruesve në rrjetin social YouTube është një element kryesor për të arritur sukses në të. Për këtë arsye, Blerja e pajtimtarëve në YouTube po bëhet gjithnjë e më popullore.

Jo vetëm që është e mjaftueshme për të blerë pajtimtarët në YouTube, por është gjithashtu e nevojshme të dini se si t'i bëni ata besnikë në kanalin tuaj dhe t'i mbani ato për një kohë të gjatë.

Avantazhet e blerjes së pajtimtarëve në YouTube

Amplifikim më i madh shoqëror

Për të pasur sukses në YouTube, është e rëndësishme të keni pajtimtarë. Hapi i parë që shumë youtubers ndërmarrin është ai i blini pajtimtarët në Youtube për të marrë një masë fillestare sociale që inkurajon përdoruesit e tjerë të vizitojnë kanalin tuaj.

Të kesh pajtimtarë nënkupton që ata do të shkojnë të kaloni më shumë kohë duke shikuar videot tuaja sesa ata përdorues që nuk janë pajtuar në kanalin tuaj. Prandaj, nevoja për shumë njerëz për të blerë pajtimtarë në YouTube. Nëse marrim parasysh gjithashtu se koha e shikimit në këtë rrjet shoqëror është një faktor themelor, sa më shumë përdorues të kenë më shumë kohë duke shikuar videot tuaja, aq më shumë rëndësi do t'i japë YouTube krijimeve tuaja.

Në këtë kuptim, blerja e pajtimtarëve në YouTube shërben për të tërhequr përdoruesit në kanalin tuaj dhe t'u tregoni të tjerëve popullaritetin e videove tuaja. Whatshtë ajo që njihet si tërheqje sociale, Sa më shumë abonentë në kanalin tuaj, aq më shumë përdorues do të inkurajohen ta vizitojnë atë.

Përveç kësaj, pasi të blini pajtimtarët në YouTube, do t'i dërgojë ata Njoftime t'i informoni ata se mund të shikojnë disa nga videot tuaja. Përveç kësaj, kur ngarkoni disa përmbajtje të reja, platforma gjithashtu do t'ju njoftojë.

Në këtë kuptim, kur pajtimtarët marrin njoftime të tilla, ata janë të parët që shkojnë në kanalin tuaj për të parë përmbajtjen e re. Prandaj, kur blini pajtimtarët në YouTube, ata do të marrin këto njoftime. Duke tërhequr këta përdorues, ata fillojnë të rrisin numrin e shikimeve në videot tuaja, gjë që rrit rëndësinë e tyre për platformën dhe për këtë arsye më shumë përdorues do t'i zbulojnë ata duke u bërë më të dukshëm. Prandaj rëndësia e blerjes së pajtimtarëve në YouTube nëse duam të arrijmë një numër më të madh të përdoruesve.

Abonuesit gjithashtu përbëjnë komunitetin e kanalit tuaj YouTube

Abonuesit janë më shumë sesa përdorues. Ata formojnë komunitetin që mbështet kanalin tuaj të përmbajtjes në këtë platformë. Prandaj, jo vetëm që blini vetëm pajtimtarët në Youtube për të marrë një numër më të madh të përdoruesve, por këta duhet të kujdesen çdo ditë.

Për ta arritur këtë, është thelbësore që të kujdeseni që t'u përgjigjeni komenteve nga pajtimtarët tuaj, t'i përmendni ato, t'i bëni ata të ndjehen të rëndësishëm. Ndërveprimi me pajtimtarët tuaj, përveç blerjes së pajtimtarëve në YouTube, është shumë e rëndësishme për të krijuar një komunitet besnik që vizualizon videot tuaja.

Ky komunitet mund të fillojë ta ndërtojë atë duke i dhënë një shtysë të vogël kur blejnë pajtimtarët në Yotube për të ndërtuar më vonë besnikërinë përmes bashkëveprimit.

Taktika për të rritur shikimet në YouTube

A doni të merrni më shumë pajtimtarë? Siç kemi thënë tashmë, nuk është e mjaftueshme vetëm për të blerë ndjekës në YouTube, që është një pikënisje themelore, gjithashtu duhet të aplikoni disa taktika që ju lejojnë të zgjedhni këtë investim.

Disa nga këto taktika janë:

1. Krijoni përmbajtje interesante

Edhe nëse blini pajtimtarë në YouTube, nuk do t'ju ndihmojë nëse nuk gjeneroni përmbajtje tërheqëse. Nëse nuk e dini se çfarë teme mund të bëni video, një ide e mirë është të shihni se çfarë thonë përdoruesit në videot e tjera të platformës. Kërkoni në komente dhe dëgjoni mendimet e tyre.

Nga ana tjetër, një mënyrë tjetër e gjeni përmbajtje interesante Ai po përdor Google Analytics ose madje ju drejtohet pajtimtarëve tuaj për t'i pyetur ata se çfarë teme dëshirojnë të shikojnë video. Kur blini pajtimtarë, baza mbi të cilën mund të kërkoni do të jetë mjaft përfaqësuese për të nxjerrë përfundime dhe për të krijuar video me të vërtetë tërheqëse për shumicën e pajtimtarëve.

2. Mësoni të përfitoni sa më shumë nga platforma

Aplikoni nocionet tuaja të marketingut. YouTube ju lejon të personalizoni kanalin tuaj në mënyrë që përdoruesit të shohin qartë se për cilat tema bëhet fjalë dhe tërheq ata të abonohen. Për më tepër, kur blini pajtimtarë në YouTube, do të tregoni një numër të madh përdoruesish besnikë që do të tërheqin të rinj për t'u pajtuar.

3. Aplikoni një afat kohor për ngarkimin e videove

Nëse ngarkoni përmbajtjen tuaj në baza të rregullta në të njëjtën ditë dhe kohë, do t'i lejoni pajtimtarët të parashikojnë se kur videot tuaja do të jenë të disponueshme. Prandaj, rekomandohet të informoni shikuesit se kur do të ngarkoni përmbajtjen. Do të shihni si të blini pajtimtarët në YouTube dhe t'ua tregoni këtë kronologji përdoruesve, videot tuaja shpejt rritin kohën dhe vizitat e tyre.

4. Thuaju që të pajtohen në kanalin tënd

Nëse keni arritur të rritni numrin e ndjekësve që shikojnë videot tuaja, duhet të përfitoni për të kërkuar një pajtim në kanalin tuaj.

Pas blerjes së pajtimtarëve në YouTube dhe tërheqjes së një numri të madh shoqëror, është thelbësore që në videot tuaja vendosni thirrjet për veprim për t'u kërkuar këtyre përdoruesve të rinj të regjistrohen në kanalin tuaj. Ju mund ta bëni atë duke futur filigranë në videot tuaja.

Si blerja e pajtimtarëve në YouTube mund t'ju ndihmojë të bëheni Youtuber?

Para se të kuptoni se si të blini pajtimtarët në Yotube mund t'ju ndihmojnë të bëheni një youtube, është thelbësore që të dini vërtet se çfarë do të thotë të jesh YouTube.

Shumë njerëz mendojnë se për të qenë një YouTube duhet të keni një kanal të suksesshëm në këtë platformë. Ata kanë gabim. Kushdo që ka një kanal në YouTube që ngarkon përmbajtje mund të kuptohet si youtuber. Tani, nëse doni të fitoni para me kanalin tuaj, duhet të keni shumë vizualizime dhe për këtë, blerja e pajtimtarëve në YouTube është një nga hapat e parë.

Për këtë arsye, nuk ka rëndësi se cili është qëllimi i kanalit tuaj në YouTube, pasi pavarësisht se çfarë është, nëse ngarkoni përmbajtjen do të konsideroheni youtuber.

Në çdo rast, nuk janë të paktë ata që duan të fitojnë para me Youtube. Për ta arritur këtë, të qenët një numër i madh i pajtimtarëve që po konsumojnë videot tuaja rregullisht dhe që tërheqin të reja është thelbësore. Prandaj, blini pajtimtarët në Youtube Hasshtë bërë kaq e njohur, pasi është një mënyrë optimale për të filluar lëvizjen dhe bërjen e kanalit tuaj të YouTube të dukshëm.

En Ndjekës Online Ne jemi të vetëdijshëm për këtë realitet dhe për këtë ofrojmë shërbime tona për blerjen e pajtimtarëve në YouTube, në mënyrë që krijuesit e përmbajtjes së kësaj platforme t'u japin shikueshmëri videove të tyre.