Me kalimin e kohës Gmail ka bërë shumë risi dhe për ato arsye ne do t'ju tregojmë,

Cilat janë funksionet e Gmail?

 • Pamja e bisedës: Gmail ju lejon të shihni të gjitha postat elektronike hyrëse dhe dalëse, të cilat mund t'i verifikoni duke rikontrolluar email-et tuaja të mëparshme për informacion. Në rast se nuk mund ta vizualizoni këtë pamje duhet të futni:
 • Konfigurimi i përgjithshëm.
 • Pamja e bisedës.
 • Ju aktivizoni ose çaktivizoni opsionin.
 • Zhbëj dërgimin: Keni dërguar një email që nuk dëshironi ta bëni më, në mënyrë që të zhbëni dërgimin që duhet të veproni shpejt dhe shkoni në ekranin e majtë dhe klikoni mbi zhbllokimin.
 • Shënuesit e rëndësisë: Gmail ju lejon të zgjidhni cilat email doni të shënoni të rëndësishme dhe cilat jo. Për të bërë këtë funksion duhet të aktivizoni dhe futni:
 • Konfigurimi.
 • Shënuesit e rëndësisë.
 • Tags: Ato lehtësojnë menaxhimin e sasive të mëdha të postës. Mund ta bëni në mënyrën vijuese:
  • Shko te cilësimet e përgjithshme.
  • Shko tek opsioni Tags.
  • Zgjidhni opsionin që dëshironi.
 • Kategoritë: Email-et organizohen automatikisht dhe mund të shtohen me njoftime, forume, shoqëri ose promovime. Mënyra për të hyrë duhet të fusni "Etiketat" në pjesën e poshtme.
 • një sy gjumë: Ky opsion bën që një email të fshihet deri në kohën e dëshiruar, domethënë të zhduket në kutinë hyrëse dhe ne mund të rishfaqemi në kohën e dëshiruar.
 • Transporti i orarit: Nëse keni nevojë të dërgoni postën që mbërrin kur ju nevojitet, mund ta programoni atë thjesht duke shtypur shigjetën pranë butonit të dërgimit.
 • konfidencialiteti: Gmail ju jep këtë mundësi që i bën postat tuaja elektronike private, me vetëm:
 • Kontrolloni opsionin e datës së skadimit.
 • Telefono kodin e hyrjes.
 • Kontrolloni opsionin që nuk mund të përcillet, kopjohet ose tjetër.
 • Sirtarë me shumë hyrje: Gmail me këtë funksion mund të shtoni deri në pesë panele kutia e postës të drejtuara në atë kryesore. Mund t’i bëni në këtë mënyrë:
 • Shko te cilësimet e përparuara
 • Dritarja e Kutisë së Shumëfishtë do të pasqyrohet.
 • Ju konfiguroni ato që do të shtoni.
 • Përgjigjet e paracaktuara: Ju mund të krijoni email të gjatë dhe mund të shënoni një përgjigje nëse gjithmonë duhet të shkruani të njëjtën përgjigje. Ju mund ta bëni në këtë mënyrë:
 • Shko te cilësimet e përparuara.
 • Klikoni në Përgjigjet e paravendosura.
 • Email-e të palexuara: shkruani etiketën e tekstit: e palexuar në dritaren e kërkimit.
 • Ngjit imazhet: Me këtë opsion mund të tërhiqni imazhe dhe skedarë të tjerë në emailin e Gmail duke përdorur Chrome.
 • Integroni Google Maps: me këtë mund të përfshini një hartë në pjesën e mesazhit.
 • Përkthyes Google: Mundësi e shkëlqyeshme që Gmail ju ofron për të përkthyer mesazhet e postës elektronike.
 • Përdorni Google Docs: Ju lejon të krijoni dokumente me çdo email. Dokumentet e bashkangjitura gjithashtu mund të shndërrohen në dokumente të përputhshme.
 • përdorim Google Calendar: Mund të dërgoni mesazhe "SMS", funksioni i të cilave është një alarm rikujtues.
 • Posta me përparësi: Ju do të jeni në gjendje të porosisni kutinë tuaj hyrëse dhe historikun e postave tuaja elektronike, t'i klasifikoni ato dhe t'i zhvendosni në tabaka të ndryshme, sipas nevojës që keni. Ju gjithashtu mund të modifikoni përmes cilësimeve të postës elektronike të Gmail.


Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur