Këto janë sugjerimet më të mira indirekte për Instagram

Instagram është një platformë e shkëlqyeshme për t’u përdorur të gjitha llojet e frazave ose aludimeve Se ju doni t'i thoni dikujt tjetër. Sugjerimet shpesh bazohen në fjali të vogla me mesazhe që i referohen asaj që mendoni për një person por që nuk përmenden drejtpërdrejt.

Këto lloje të frazave mund të jenë të shkëlqyera, ata ju lejojnë të lëshoni avull pak nga gjithçka që ju shqetëson dhe lehtësisht mund t’ju ​​largojë nga mendja. Shumë njerëz e duan këtë lloj aludimi pasi ndjehen të identifikuar, kështu që shpejt dëshirojnë të ndajnë këto lloje frazash.

Kjo është arsyeja pse ne do t'ju tregojmë një listë me të gjitha lë të kuptohet indirekte për Instagram që mund të përdorni në secilin prej postimeve, videove ose tregimeve tuaja.

 

Këshilla për të ngarkuar një aludim të mirë në Instagram

  • Një nga çelësat për të krijuar një aluzion të mirë është se është një përvojë në të cilën kanë kaluar shumë njerëz.
  • Përpjekja për të qenë specifik, pa u dashur të bjerë në një total direkte, është diçka pak e komplikuar për tu shpjeguar, por shumë e thjeshtë për tu bërë.
  • Sa më e përgjithshme të jetë indirekte, aq më shumë mundësi do të keni për tuajin Ndjekësit Ata ndjehen të identifikuar me botimin dhe e bëjnë atë shumë më popullor.
  • Vendosni lë të kuptohet se të gjitha llojet, mos u përqendroni vetëm në aludime të dashurisë, mund të gjeni edhe aludime të zemrës apo edhe miqësi, gjëja e rëndësishme është që të jeni sa më krijues të jetë e mundur.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar strategjitë për të fituar më shumë ndjekës në Instagram.

Goditje indirekte nga zemra

"Kushdo që nuk tregon atë që ndjen, mund të humbasë atë që dëshiron."

"Nëse nuk mund të dashurosh, kaloje".

"Nga ju mësova gabime që nuk dua t'i përsëris."

"Unë fal por nuk harroj".

“Ashtu si kur rrëzohem, ngrihem. Dhe meqenëse dua, harroj gjithashtu.

“Është shumë e lehtë të thuash të dua, gjëja e vështirë është ta ndjesh vërtet atë”.

"Askush nuk i meriton lotët e tu dhe kushdo që i meriton nuk do të të bëjë të qash."

“Të harrosh është e vështirë për dikë që ka zemër”.

"Më mirë vetëm sesa në shoqëri të keqe".

“Askush që nuk të do, nuk i meriton lotët e tu, dhe kush të do, të jesh i sigurt se nuk do të të bëjnë të qash”.

"Kur të them më së paku, do të jetë kur dua t'ju them më së shumti."

"Ti mund të kthehesh nga rruga që ke lënë, por kur të shkosh atje, unë nuk do të jem kurrë atje."

“Më mirë të ndihesh vetëm sesa të ndihesh në shoqëri të keqe”.

“I përdor gabimet e tua që të mos i bëj me askënd që dua”.

“Vetëm kur të mos më gjesh pranë, do të fillosh të më vlerësosh”.

"Ndoshta ju humbni atë që dëshironi, sepse nuk tregoni atë që ndjeni."

 

Indirekte për zili

Zilia do t'ju tërheqë një buzëqeshje, por nuk do t'ju bëjë kurrë të lumtur.

"Nëse shihni se nuk shkëlqeni nga drita juaj, mos u përpiqni ta fikni timen."

“Nuk je njeriu më i mirë për të dhënë mendimin tënd, sepse je ai që duhet të heshtësh më shumë.”

“A ka njeri më keq se dikush që shpik diçka të keqe? Po, ai që beson dhe e përhap atë.”

"Ajo që nuk vret forcon".

"Urrejtja është më afër dashurisë sesa duket"

"Më mirë armik se tradhtari".

"Nuk ka armik më të keq se ai që dëshiron ta kalojë veten si mik."

"Ti je si një gjarpër helmues, më mirë ik"

"Armiqtë tuaj mund të transmetojnë dështimin tuaj, por pëshpëritin suksesin tuaj."

“Mos kritikoni hapat e mi pa u vënë në vendin tim”

Ziliqarët shpikin thashethemet, thashethemet i përhapin dhe idiotët i besojnë...

"Shumë duan që ju të bëni mirë... përderisa nuk është më mirë se ata."

"Heshtja mund të jetë plot zhurmë."

Zilia kafshon por nuk ha.

"Të urresh do të thotë të pish helm dhe të presësh që tjetri të vdesë për të."

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar çfarë mund të bëjë Instagram për biznesin tuaj.

Lë të kuptohet dashuria

“Jeto në zemrën time dhe do të jesh i lumtur sa të jetoj unë”.

"Të dua qetësisht, të dua duke vuajtur, të dua."

"Unë mund të të dua dhe ndoshta do të isha i lumtur, por do të luaj të pasigurt."

"Më pëlqen gjithçka tek ju dhe më pëlqen kjo."

"Ti nuk e di, por tashmë je për mua."

"Nëse keni një zemër, do ta keni të vështirë të harroni."

“Nëse e sheh që nuk të thërrasin, ndoshta është sepse nuk kanë nevojë për ty”.

"Ju mund të ekspozoni dashurinë tuaj, ose të më humbni mua."

"Unë jam i dashurisë më pak, por i dashurisë cilësore."

"Ajo që nuk të vret do të të bëjë shumë më të fortë."

"Nëse është e vështirë për ty ta duash atë person, harroje."

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar Statistikat e Stories në Instagram.

Sugjerime të përgjithshme për Instagram

“Falë Zotit, jo të gjithë njerëzit janë njësoj”.

“Kushdo që do fruta, duhet ta dijë se pa korrur…”

"Mos e kritikoni rrugën time pa e ecur".

"Mos insistoni, ajo derë nuk do t'ju hapet."

“Nëse mendon se miqësia blihet, je i varfër në zemër”.

“Mendova se nuk do të zhytesh më poshtë, më befasove”.

"Dashuri, kam nevojë për ty në ditët e mia të trishtimit, për fat të mirë jam gjithmonë i lumtur."

"Ata do të thonë se keni dështuar, duke e ditur se keni pasur sukses."

"Mund të pretendosh të jesh diçka që nuk je, por nuk do të jesh kurrë."

"Asnjë pyetje nuk më do mua, unë do të të dua, pastaj pa përgjigje."

"Ti nuk e di, por vetëm ti ke leje të më vjedhësh një puthje."

"Ti je në këngën time më të dëgjuar, në filmat e mi të dashurisë, në çdo roman romantik që lexoj..."Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur

CreativeStop*
Zbulo në internet*
IK4*
MyBBMeMima*
Përpunoje *
mini manual*
Një Si të Gjithçka Rreth Teknologjisë
Tarabou*
Shembuj NXt*
GamingZeta*
Lava Magazine*
LlojiRelax*
biblioteka e mashtrimeve*
ZoneHeroes*
LlojiRelax*