Fshij llogarinë Tinder

Hiqni aplikacionin Tinder

 

 

Nëse jeni lodhur duke lëvizur në Tinder, mund ta fshini llogarinë tuaj. Bërja është shumë e thjeshtë. Lexoni më tej për të mësuar se si të hiqni plotësisht një profil Tinder.

Thjesht heqja e aplikacionit Tinder nga telefoni juaj nuk e fshin llogarinë tuaj Tinder. Nëse e keni fshirë tashmë aplikacionin tuaj Tinder, keni dy mundësi. Ju mund ta instaloni përsëri aplikacionin, të fshini llogarinë tuaj dhe pastaj ta fshini përsëri, ose mund ta fshini llogarinë përmes Tinder.com.

Si të çabonoheni nga Tinder

Nëse keni një abonim në Tinder Plus ose Tinder Gold, ju mund të duhet të anuloni pajtimin përpara se të fshini llogarinë për të parandaluar vazhdimin e tarifave.

Për të çabonuar nga Tinder Plus ose Tinder Gold në iOS:

 1. Shkoni në App Store në pajisjen tuaj iOS, lëvizni poshtë, pastaj trokitni lehtë mbi Apple ID tuaj ose regjistrohuni.

 2. Shkoni poshtë dhe pastaj shkoni te abonimet > menaxhuar > eshkë .

 3. Ose prekni Anuloj pajtimi ose rrëshqitni kaloni te çaktivizuar .

Për të çabonuar nga Tinder Plus ose Tinder Gold në Android:

 1. Hapni aplikacionin Google Play Store.

 2. Kërkoni për aplikacionin Tinder.

 3. Prekni Tinder, pastaj prekni Anuloj o Anuloj abonim .

   

 4. Konfirmoni vendimin tuaj.

Si të fshini llogarinë Tinder duke përdorur aplikacionin

 1. Prekni profilin tuaj, pastaj prekni konfiguracion .

 2. Shkoni në fund të faqes së cilësimeve, pastaj prekni Fshi llogarinë .

  Cilësimet për të fshirë llogarinë Tinder
  3. Do të pyeteni pse po fshini llogarinë tuaj. Zgjidhni arsyen tuaj dhe përgjigjuni pyetjeve vijuese, pastaj konfirmoni veprimin.
  4. Pasi të keni hyrë në llogari dhe të kaloni këshilla dhe truket e shfletuesit të internetit Tinder, mund të shihni ndeshjet tuaja dhe të hyni në profilin tuaj në të majtë.
  5. Shkoni deri në fund dhe zgjidhni Fshi llogarinë time . Do të shihni opsione të ngjashme me ato në aplikacion.
Cilësimet për të hequr Tinder përmes shfletuesit të internetit

6. Pasi të keni fshirë llogarinë tuaj, do të ridrejtoheni në faqen kryesore të Tinder. Nga këtu mund të regjistroni një llogari të re ose të fshini aplikacionin Tinder.

Si të fshini llogarinë Tinder.com nga Tinder.com

Shumë prej tyre mund të jenë më të njohur me Tinder përmes aplikacionit të tyre celular, por gjithashtu mund të hyni në Tinder përmes Tinder.com.

Nëse kurrë nuk keni hyrë në Tinder përmes një shfletuesi në internet, mund të regjistroheni me llogarinë tuaj në Facebook nëse kështu keni regjistruar për herë të parë. Nëse keni regjistruar një numër telefoni, duhet të shkruani numrin tuaj të telefonit për të marrë një kod përmes tekstit. Vendosni kodin për t'u loguar.

Si të bëni pauzë llogarinë tuaj Tinder

Tinder ju jep mundësinë për të ndaluar llogarinë tuaj nëse thjesht ju duhet një pushim. Nëse thjesht nuk doni të merrni korrespondencë Tinder për një kohë, trokitni lehtë mbi Pusho llogarinë time kur ndiqni udhëzimet për të fshirë një llogari përmes aplikacionit Tinder.

Cilësimet për të ndalur llogarinë tuaj Tinder
 Cilësimet për të ndalur llogarinë tuaj Tinder.

Kjo do të fshehë menjëherë kartën tuaj të profilit nga Tinder. Nëse shkoni në pjesën kryesore të Tinder, nuk do të shihni asnjë ndeshje për të rrëshqitur majtas ose djathtas. Në vend të kësaj, aplikacioni do të paraqesë opsionin Mundësoni zbulimin kur të jesh gati të kthehesh. Trokitni lehtë mbi këtë për të rivendosur menjëherë ndeshjet tuaja të Tinder.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur

CreativeStop*
Zbulo në internet*
IK4*
MyBBMeMima*
Përpunoje *
mini manual*
Një Si të Gjithçka Rreth Teknologjisë
Tarabou*
Shembuj NXt*
GamingZeta*
Lava Magazine*
LlojiRelax*
biblioteka e mashtrimeve*
ZoneHeroes*
Nosbi* Lajme
LlojiRelax*