Hyni në Instagram pa fjalëkalim

Instagram është një nga rrjetet sociale më të njohura dhe të përdorura të momentit, i cili gjithashtu ka miliona përdorues. E njejta, ata përdorin çdo ditë këtë platformë. E cila është mbajtur në risi të vazhdueshme, për t'u ofruar përdoruesve të saj një aplikim më tërheqës dhe një përvojë gjithnjë e më të rehatshme. Sidoqoftë, situata juaj mund të mos jetë aq e këndshme në këtë kohë, pasi për disa arsye ju nuk keni qasje në tuaj Instagram. Dhe për këtë problem mund të ketë shumë arsye, të tilla si, të harrosh ose të humbasësh fjalëkalimin dhe të mos jesh në gjendje ta rikuperosh atë, ose që vetë aplikacioni hedh një gabim hyrjeje ose dikush e ka hackuar atë, në të gjitha këto raste që ju nevojiten, Hyni në Instagram pa fjalëkalim.

Së pari, duhet ta dini këtë nuk ka asnjë mënyrë për të hyrë në Instagram pa fjalëkalimnëse nuk keni vendosur të hidhni llogarinë. Se për qëllimet e këtij informacioni, arsyeja mund të jetë që llogaria juaj u hakua dhe ju dëshironi ta ktheni atë ose që situata juaj është sepse ju nuk e mbani mend fjalëkalimin tuaj. Ka edhe alternativa të tjera për të rikuperuar hyrjen në llogarinë tuaj. Gjithashtu, mbani mend që ju gjithashtu mund të hyni në Instagram nga pajisjet e tjera. Ne ju tregojmë se si ta bëni shkarkimi i Instagramit për PC ose Mac.

Hyni në Instagram pa fjalëkalim

Ka disa mënyra për të marrë hyrje ose për të hyrë në Instagram pa një fjalëkalim. Dhe ju duhet vetëm Ndiqni hapat.

Duke përdorur FoneMonitor

 1. Për këtë, shkoni në këtë faqe interneti dhe shtypni butonin "Regjistrohu" Për të marrë një llogari falas. Menjëherë, do t'ju drejtojë në faqe "Krijo nje llogari". Vendosni një ID dhe fjalëkalim dhe shtypni "Kontrolloni". Tashmë gati, shkruani detajet e objektivit që në këtë rast është, emri juaj, mosha.
 2. Menjëherë, konfiguroni pajisjen e synuar, sipas sistemi operativ. Nëse është android, do të duhet të shkarkoni aplikacionin e monitorimit celular FoneMonitor. Kur të jeni gati, kyçuni me llogarinë tuaj dhe jepni lejet. Pastaj shtypni butonin "Fillimi i monitorimit".
 3. Në rast se jeni iOS, nuk keni nevojë të instaloni ndonjë aplikacion. Thjesht futni në ID e iCloud dhe të dhëna fjalëkalimi të pajisjes së synuar dhe shtypni "Verifiko", FoneMonitor do të trajtojë procesin e verifikimit.
 4. Ajo që mbetet për të bërë, është të hyni në panelin Fone Monitor dhe të hapni opsionin e aplikacioneve sociale. Gjithashtu, duke përdorur funksionin "keylogger" mund të deshifroni fjalëkalimin që keni humbur ose ndryshuar.

Duke përdorur Spyzie

Ngjashëm me FoneMonitor, kjo kërkesë mund t’ju ​​ndihmojë të rikuperoni ose t’ju ​​lejojë Hyni në Instagram pa fjalëkalim. Për më tepër, Spyzie mund të përdoret në pajisjet Android me versionin 4.0 ose më vonë dhe pajisjet iOS me versionin 10.0.0 ose më vonë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të mësoni ta shkarkoni atë, duke ndjekur këto hapa të thjeshtë.

 1. Shkruani faqen www.spyzie.com/es/ me një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim duke pranuar kushtet e përdorimit të platformës për tu regjistruar.
 2. Pas regjistrimit, duhet të shtoni emrin dhe moshën e pronarit të pajisjes së synuar. Gjithashtu, duhet të futni sistemin operativ të telefonit të destinacionit.
 3. Sa për konfigurimin, do të gjeni në të skedën "Ekrani i kyçjes dhe siguria". Më pas, aktivizoni opsionin "Burime të panjohura" dhe trokitni lehtë mbi "Për të pranuar".
 4. Pastaj, hapni kërkesën dhe futuni në llogarinë tuaj Spiyzie, për këtë pranoni marrëveshjen përpara se të vazhdoni dhe Tani mund të përdorni shërbimin.

Për llogari të lidhura

Nëse para se të humbisni hyrjen në llogarinë tuaj në Instagram, e keni pasur e lidhi llogarinë me Faccebook. Thjesht duhet të kërkoni kredencialet, domethënë të futni Facebook-un në "llogaritë e lidhura", më pas shtypni "harrova fjalëkalimin tim" dhe ndiqni hapat.

Rivendosni fjalëkalimin në Instagram

Më parë, u tregua se si të përdorni Instagram pa fjalëkalim, por nëse doni të rikuperoni ose rivendosni fjalëkalimin, mund t'u besoni këtyre opsioneve.

Me Gmail

Në rast se keni lidhur llogarinë Instagram dhe llogarinë Gmail, mundeni rivendosni fjalëkalimin. Së pari, do të hyni në Gmail dhe ashtu si Facebook, kërkoni kredencialet e llogarisë.

 1. Shkruani aplikacionin Intagram dhe shtypni lidhjen "Merr ndihmë për t'u identifikuar". Më pas, shtypni opsionin "Përdorni emrin e përdoruesit ose emailin"
 2. Vendosni letrat kredenciale të llogarisë Gmail të lidhura me llogarinë Instagram. Kur do të ketë faqen tjetër shtypni butonin "Dergo nje email"
 3. Shkoni në llogarinë në llogarinë Gmail dhe hapni postën. Pastaj klikoni në "Rivendosni fjalëkalimin tuaj në Instagram" dhe do të hapë një faqe ku duhet të futësh dy herë fjalëkalimin e ri.
 4. Më në fund, klikoni në "Rivendos fjalëkalimin" dhe do të keni përsëri qasje në llogarinë tuaj.

Me SMS

Më në fund, ju keni mundësinë të rikuperoni fjalëkalimin tuaj përmes një SMS. Për këtë, shkoni në faqen e hyrjes në Instagram. Klikoni mbi "E ke harruar? Kur ta keni bërë, do t'ju pyesë se çfarë forme rimëkëmbjeje dëshironi. Pastaj shtypni me SMS dhe shkruani numrin tuaj të telefonit (me kod ndërkombëtar) i cili jeni shoqëruar me Instagramin tuaj. Nëse të dhënat janë të sakta, në pak minuta do të merrni një mesazh me informacionin për të rivendosur kodin tuaj të hyrjes dhe të jeni në gjendje të përdorni Instagramin tuaj. Ju gjithashtu mund të futni në Instagram pa kod verifikimi.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur

CreativeStop*
Zbulo në internet*
IK4*
MyBBMeMima*
Përpunoje *
mini manual*
Një Si të Gjithçka Rreth Teknologjisë
Tarabou*
Shembuj NXt*
GamingZeta*
Lava Magazine*
LlojiRelax*
biblioteka e mashtrimeve*
ZoneHeroes*
LlojiRelax*