Hyni në Instagram pa kod verifikimi


Kodet e verifikimit mund të jenë një dhimbje koke për ju. Meqenëse, është kurioz që ky është një problem i përhapur në aplikacione të ndryshme. Dhe a është ai rrjeti i famshëm social Instagram, ka këtë lloj problemi që ka prekur shumë përdorues, të cilët shohin sesi bllokohet llogaria e tyre pa mundur të bëjnë asgjë. Por mirë ekzistojnë dy mënyra shumë të thjeshta Për të zgjidhur situatën tuaj. E para është të hysh Instagram pa kod verifikimi dhe e dyta është të detyrosh ardhjen e kodit. Në të dy rastet rezultati është i njëjtë. Por është gjithashtu e rëndësishme që ju ta dini atë Kodet e verifikimit nuk janë të gjitha të këqija.

Farë është një kod verifikimi?

Kodet e verifikimit janë strategjitë e sigurisë që përdorin platformat e postës elektronike dhe mediave sociale, përmes SMS para lidhni llogarinë tuaj me numrin tuaj të telefonit. Në këtë mënyrë, nëse dikush dëshiron të hyjë në llogaritë tuaja, përveç që ka fjalëkalimin tuaj (në rast se e keni marrë atë) duhet të keni në dorë telefonin tuaj, përndryshe nuk do të keni mundësi t'i përdorni ato. Por ndonjëherë këto kode verifikimi, ata bëhen pengesë për të pasur Instagramin tuaj ose ndonjë rrjet tjetër shoqëror.

Pse ka probleme me kodet e verifikimit në Insagram?

Arsyet që kjo të ndodhë mund të jetë për shkak të vetvetes mekanizmi i sigurisë e platformës së Instagram. Kjo ndonjëherë shoqëron emailin tuaj me atë të një llogari ekzistuese ose po ridrejton informacionin që shtove. Si dhe, problemi mund ta kishte gjeneruar vetë, duke e prezantuar mënyrë e gabuar numri i telefonit tuaj. Kështu që ju do të kërkoni një mënyrë për të futni në Instagram pa kod verifikimi. Për të dyja rastet zgjidhjet janë të njëjta.

Mund t'ju interesojë:  Photosfarë foto për të ngarkuar në instagram

Hyni në Instagram pa kod verifikimi

Shtë e përshtatshme që ju ta dini, që Instagrami privilegjon verifikimin me email kur aktiviteti është i dyshimtë dhe herë të tjera dërgoni kode verifikimi Se mbase nuk arrijnë. Për të zgjidhur këtë problem ndiqni këto këshilla.

  1. Verifikoni që numri që keni futur është i saktë, nëse po, sigurohuni që ai të jetë aktiv, në mënyrë që të mund të merrni kodin e verifikimit. Nëse kjo nuk funksionon, provoni një numër tjetër që keni në dispozicion Për këtë, ju duhet të ndryshoni numrin që keni në tuaj Llogari në Instagram. Këshillohet që llogaria juaj të jetë e hapur një telefon dhe një PC për këtë proces.
  2. Kontrolloni dosjen e spamit SMS, mund të jetë që kodi është aty. Nëse jo, provoni të përdorni kodet rezervë të cilët morën kur Unë krijoj llogarinë në Instagram, të cilën do ta gjeni në konfigurimin tuaj. Nëse kjo funksionon për ju, mundeni hyj në Instagram Asnjë kod verifikimi.
  3. Fikni pajisjen dhe ndryshoni vendndodhjen ku jeni. Problemi mund të jetë që ky duke ridrejtuar sinjalin.
  4. Nëse asnjë nga sa më sipër nuk ka punuar, provoni informimi i Instagramit nga qendra e ndihmës, në mënyrë që ata të mund t'ju japin një zgjidhje.
  5. Por nëse doni ta rregulloni me mjetet tuaja Pastaj provoni opsionin e mëposhtëm.

Hapat për të marrë kodin e verifikimit

Në këtë rast do të duhet të përdorni një faqe në internet për të marrë mesazhin SMS, thirrje Merrni SMS në internet. E cila, është plotësisht falas dhe nuk kërkon regjistrim. Nëse hyrja në Instagram pa kod verifikimi nuk është zgjidhja. Ky proces do t'ju ndihmojë, duke ndjekur keto hapa.

Mund t'ju interesojë:  Mësoni këtu se si mund të planifikoni postimet në Instagram

Hyrje

Gjëja e parë është të futni në internet Merrni SMS në internet. Pasi brenda, ju do të shihni një listë të numra nga vende të ndryshme dhe tjetër, mesazhet e marra në orët e fundit 24. Tani, shtypni telefoni celular me më shumë mesazhe. Rrjeti do të sugjerojë që ju të zgjidhni numrin që ka më pak mesazhe, por ai ka punuar me ato që kanë më shumë. Nëse nuk funksionon për ju, provoni një numër tjetër të telefonit, pasi mund të pihet derisa faqja të mos azhurnohet.

dërgoj

Pasi të keni zgjedhur, shkoni në faqen e pritjes së mesazhit, në krye, do të shihni numrin e telefonit. Kopjojeni atë përfshirë shenjën "+"Kur e keni bërë këtë, ngjisni atë në dritaren që ju tregon Instagram dhe shtypni "Send".

updated

Kur numri i telefonit të jetë dërguar, Intagram do të vazhdojë më tej ju dërgoj kodin e verifikimit. Pastaj duhet të ktheheni në faqen e pritjes së mesazhit dhe ta azhurnoni.

Kopjoni kodin

Me faqen e azhurnuar ju mund të shihni në tabelën në fund, mesazhet e fundit të marra. Gjëja tjetër që do të bëni është të kopjoni kodin e verifikimit që do t'ju dërgojë Instagram, të cilin do ta gjeni në kolona e mesazh. Mesazhi duhet të jetë ndër të parët. Në mënyrë të ngjashme, verifikoni se numri i kolonës Nga numri të jetë 69988.

Vendosni kodin

Për të përfunduar procesin, ngjitni kodin që kopjuat në hapin e mëparshëm, në faqen ku Instagram e kërkon atë. Pasi të keni mbaruar, do të keni llogarinë tuaj të Verifikuar në Instagram dhe do të keni mundësi ta përdorni atë pa ndonjë problem.

Mund t'ju interesojë:  Shkarkoni instagram për PC ose Mac

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar teksti më i mirë për Instagram.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur
Ndalim Krijues
IK4
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt
bibliotekë mashtrimesh
ZoneHeroes