Gjeneratorë ndjekës në Instagram

Instagram është aplikacioni BOM i rrjeteve sociale, është ai që është rritur më shumë vitet e fundit, duke arritur në qindra miliona njerëz që e përdorin në bazën e tij të përdoruesve. Në fillimet e tij ishte një aplikacion për të ngarkuar, shpërndarë foto dhe video, që nga viti 2012 kur u ble nga FACEBOOK fillon vrullin e saj të rritjes.

Nga viti 2103, Instagram fillon të përdoret nga kompjuterët dhe nga ana tjetër fillon zbatimi i botimeve të sponsorizuara, mjete që e bëjnë atë tërheqës për kompanitë që njohin menaxhimin miqësor ta përdorin atë si një mjet të marketingut dixhitale.

Aktualisht, nëse nuk jeni në instagram "Ju nuk ekzistoni" dhe megjithëse duket e ekzagjeruar është kështu, sa më shumë ndjekës të ketë ndonjë biznes, aq më produktiv do të jetë. Si të ekzistojmë dhe të marrim ndjekës në mënyrë efikase? E thjeshtë duke përdorur një gjenerator për të marrë më shumë ndjekës në instagram. Tjetra do t'ju tregojmë se si.

Aplikacionet më të mira të gjeneratorëve të Instagram Followers

Ideja është që të merrni më shumë ndjekës, pavarësisht nëse keni një llogari personale ose të një biznesi, ne do ta arrijmë atë përmes një gjeneratori të ndjekësve në instagram nga faqet ose llogaritë në internet.

Cila është opsioni më i mirë? Ai që e gjeni më të rehatshëm, këtu ju ndihmojmë të shihni opsionet e disponueshme. Le të flasim për aplikimet (App)

INSTAFOLLOW

Është një nga më të njohurit android, ju lejon në versionin e tij falas, të unifikoni të gjithë ndjekësit tuaj me një rekord, kush nuk ju ndjek më, kush ju ndjek, profilet, pëlqimet dhe fansat. Në versionin e tij me pagesë mund të shihni ndjekësit, kush ju ka bllokuar, ndjekësit fantazmë si fotot, mund të merrni kontrollin e llogarisë, që është gjëja më e rëndësishme për të ngarkuar më shumë ndjekës. Gjeni atë në App Store.

Mund t'ju interesojë:  Drejtpërdrejt pc Instagram, mos e humb!

LIKE TURBO

Isshtë një aplikacion i shpejtë dhe falas që mund ta gjejmë në App Store. Karakteristika e tij kryesore është se është e thjeshtë dhe miqësore dhe madje argëtuese pasi që bazohet në përdorimin e monedhave virtuale që shkëmbeni për pëlqime dhe ndjek, është krijuar për iO ose Android.

INSINGT FOLLOWS

Projektuar për iphone, është një aplikacion shumë i shpejtë, gjenerues ndjekësish dhe ju mund të merrni një ndjekje (track) të mirë të ndjekësve, atyre që kanë dërguar kërkesa, atyre që duam të ndjekim, atyre që nuk duan më, atyre që komentojnë dhe postimeve të suksesshme. . E gjetëm në AppStore.

Faqet në gjeneratorin e Instagram-it për më shumë ndjekës

Megjithëse Aplikacioni na ndihmon të marrim ndjekës me faqet në Web, ne do të marrim cilësi ndjekësish ose çfarë është e njëjta vëmendje nga ndjekësi. Tani do të shohim disa faqe që mund t'ju ndihmojnë në misionin e rritjes së numrit të ndjekësve në llogarinë tuaj në Instagram.

MR. Kërkon.

Shumë e thjeshtë dhe miqësore, e shpejtë, ka një version falas që mund ta merrni çdo ditë dhe me të merrni deri në 20 pëlqime dhe 10 ndjekës të përditshëm, disavantazhi i kësaj faqe është se ju duhet t'u përgjigjeni sondazheve me të dhëna personale. Versioni me pagesë varion nga 40 pëlqime për fotot dhe deri në 2.550 pëlqime adresa e internetit www.mrinsta.com Mund të paguani me Paypal ose me karta krediti.

FOLLOWMYFROFILE

Falas e lehtë dhe e shpejtë, por nuk është shumë efikase dhe duhet të plotësoni sondazhe, përveç ndarjes në Twitter dhe Facebbok, për mendimin tonë është paksa e rrezikshme.

SPEEDYGRAM

Shumë i shpejtë dhe miqësor, automatizon veprimet në Instagram, siguron ndjekës autentikë, ka një plan 3-ditor falas provë. Versioni me pagesë ka katër plane me 30,90,180 dhe 365 ditë aktivitete, ndjekje automatike, autoOnfollwers, lista të segmentuara, hashtags të segmentuar. e gjeni në www.speedygram.co/es

Mund t'ju interesojë:  Bleni ndjekësit në Instagram në Bolivi

WEREFOLLOWERS

Kjo faqe rekomandohet shumë pasi është shumë e shpejtë, çmime të mira, pagesa të sigurta, ka informacion dhe shërbim përdoruesi për të zgjidhur çdo dyshim përmes postës elektronike, shërbimit anonim, domethënë ata nuk mund ta shohin që ju e keni kontraktuar këtë shërbim, pa çelësa . Isshtë vetëm për kompanitë e regjistruara

Në botën e globalizuar, është shumë e rëndësishme që ata ju njohin dhe pasi ju kemi thënë tashmë që ekziston, nëse keni një kompani ose jeni të interesuar të njiheni, ju rekomandojmë shumë që të përdorni faqet me pagesë, pasi ato ju ofrojnë cilësi shumë të lartë të ndjekësve dhe Ata ofrojnë një shërbim të garantuar për shumicën dërrmuese, kështu që ndarja e një pjese të vogël të buxhetit për të rritur numrin e ndjekësve ju garanton sukses në strategjitë tuaja të marketingut, ju garantojmë që ndjekësit, pëlqimet dhe komentet tuaja do të rriten ndjeshëm.

Pasuesit e gjeneratorëve të llogarive ose profileve

Nëse jeni mosbesues ndaj të gjitha këtyre aplikacioneve, por ende dëshironi të merrni më shumë ndjekës, ekziston një mënyrë në të cilën mund t'i merrni pa paguar ose përdorur ndonjë mjet.

Në vetë Instagram ka llogari publike ku mund të ndiqni ndjekësit pak më shpejt sesa në mënyra konvencionale. Thjesht vendosni etiketën #Follow4Follow në motorin e kërkimit Hashtag.

Aty do të gjeni një seri profilesh në Instagram ku do të merrni ndjekës pa asnjë investim, përveç këtyre ndjekësve. Ato janë 100% të vërteta. Procedura për të marrë ndjekës të këtyre llogarive është si më poshtë:

1.- Vendoseni në motorin e kërkimit #follow4follow

2.- Vendosni llogarinë që krijon më shumë besim

3.- filloni të ndiqni llogarinë që keni zgjedhur

Mund t'ju interesojë:  Si të çinstaloni Instagram në Android dhe PC?

4.- në këtë llogari duhet të ndiqni të gjithë përdoruesit që janë me radhë

5.- Pas kësaj prisni disa minuta. Këto të ndjekura do të fillojnë të ndjekin ty

Ky proces është shumë më i ngadaltë se aplikacione për të marrë ndjekës në instagram, por është e gjitha miratimi i rrezikut sepse gjithçka funksionon nga e njëjta aplikacion në Instagram.

Sidoqoftë, duhet të jeni të vetëdijshëm që këta njerëz rrallë bëjnë ndërveprime të tjera si pëlqime ose komente, përveç nëse përmbajtja juaj është shumë e mirë, ata vetëm do t'ju ndjekin.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur
Ndalim Krijues
IK4
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt
bibliotekë mashtrimesh
ZoneHeroes