Risitë në këtë të fundit Sa kohë ka shërbimi i postës elektronike të Google, është që të keni pozicionuar Gmail. Email-et e Gmail janë më të përdorurat dhe më të popullarizuarat në botë me një numër të rëndësishëm prej 600 milion përdoruesish.

Aktualisht Gmail Ajo po rritet dita ditës dhe kjo ka bërë që Google të azhurnojë ndërfaqen Gmail në një nivel të ri, siç është shtimi i veçorive të reja me disa pajisje që janë versione të reja.

Përkundër ekzistencës së tjetrit Platformat që kryejnë shërbime të postës elektronike të tilla si Outlook, Microsoft, Yahoo Mail dhe ato vazhdojnë edhe sot, megjithatë ato nuk ngjajnë me ofrimin e zgjidhjeve për ruajtje, kërkim dhe organizim siç bën Gmail.

Për të vëzhguar atë përfitimet kanë gmail dhe sa i suksesshëm mund të jetë, Google përmes dhënies së përdoruesve duhet të shesë reklama, të fusë lajme sipas mesazheve të postave elektronike të tyre, të vendosë promovime, mesazhe nga përfituesit që korporata të rishikojë.

Falë evolucionit që Gmail ka pasur në këto periudha, ne ju paraqesim,

Karakteristikat që e bëjnë Gmail unike,

 1. Hyrja me ftesë: Çdo përdorues i ri mund t'u dërgojë ftesa grupeve të njerëzve.
 2. 2.5 GB hapësirë ​​ruajtëse: Ndërsa platformat e tjera të postës elektronike duhet të fshijnë postat elektronike për të pasur hapësirë, Gmail ju ofron një kapacitet ruajtjeje.
 3. Kërko: Ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi fjalë kyçe për të gjetur emailin e dëshiruar.
 4. Konfigurimi vizual: Opsioni që Gmail bën që si përdorues të mund të vendosni një imazh sfond në postë dhe ta personalizoni atë.
 5. Llogaritë e deleguara; Ju mund të keni qasje nga sirtari personal, në rastin e një mjedisi të korporatave, një përcaktim u bëhet njerëzve të tjerë që shkruajnë në emër të llogarisë së korporatës.
 6. Drive dhe Tools Docs: Mund të kryeni punë në dokument që janë ruajtur në Google Docs.
 7. iOS ose Android: Ju mund të përdorni Gmail në celularët tuaj si një version desktop.
 8. Laboratorët: Shtë një funksion ku mund të ndaloni një dërgesë në 30 sekonda nga momenti kur dërgesa u largua nga kutia dalëse. Labs ka një listë opsionesh ku mund të personalizoni ndërfaqen e postës.
 9. Mesazhe Hangouts, GTalk: ju ofron një bisedë ku përdoruesit mund të dërgojnë mesazhet e tyre te kontaktet e tyre dhe të bëjnë thirrje video.
 10. Organizoni emailin tuaj: Gmail lejon përdoruesin të klasifikojë email-et e tyre në një mënyrë të rregullt, të përdorë kategoritë e preferencës së tyre si Main, Promovimet dhe Social ose të shtojë më shumë prej tyre sipas dëshirës së tyre.
 11. Ju lejon të heshtni emailin e grupeve për të shmangur shpërqendrimet: Ju lejon të azhurnoni një mesazh gjatë një bisede në të cilën nuk do të merrni njoftime të drejtpërdrejta.
  • Zëri i një fije të postës elektronike.
  • Hap emesazh
  • Klikoni në opsioni "Hesht".
 12. Gmail ka një panel Shikim paraprak: Për të aktivizuar këtë opsion duhet të aktivizoni Labs duke klikuar në konfigurimin e Labs dhe kontrolloni opsionin për të mundësuar ruajtjen e ndryshimeve.


Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur