Instagram, çdo ditë implementon më shumë azhurnime dhe mjete të përparuara në platformën e saj. Një nga më të spikatur është për sa i përket kur Instagram verifikon një llogari. Më parë, kjo veçori mund të merrej vetëm nga të famshëm ose kompani me ndikim në Instagram. Sidoqoftë, sot shënja e verifikimit mund të kërkohet nga çdo përdorues.

Tani, kur Instagram verifikon një llogari Ai e bën këtë bazuar në kërkesa dhe karakteristika të caktuara që duhet të plotësoni kur kërkoni simbol blu për profilin tuaj. Kjo është arsyeja pse, përmes këtij artikulli, ne do t'ju shpjegojmë dhe shoqërojmë në këtë proces.

Kur verifikon një llogari në Instagram?: Gjeni këtu!

Ndërsa verifikimi i një llogarie nuk është një detyrë e thjeshtë, nuk është më e pamundur. Për shkak të funksioneve të reja që ka zbatuar rrjeti social, shumë përdorues do të jenë në gjendje të kërkojnë simbol të famshëm blu. Cila është simboli blu? Epo, është shumë e thjeshtë, kur Instagram verifikon një llogari caktoni një element të ri në profilin tuaj, i cili është një simbol blu që ndodhet pranë emrit tuaj të përdoruesit.

Kështu, kur verifikoni llogarinë tuaj do t'i jepni komunitetit Instagram një kuptim që profili juaj është i një personi të vërtetë dhe autentik 100%. Një verifikim i tillë është jashtëzakonisht i dobishëm nëse profili juaj është ai i një kompanie, pasi klientët tuaj do të marrin një garanci se nuk është një profil i mashtrimit; Blerja e produkteve tuaja në një mënyrë më të besueshme.

Mund t'ju interesojë: Kur ju jep Instagram tik-tak blu?

Dobia e verifikimit

Verifikimi i një llogarie shërben për të konfirmuar vërtetësinë e llogarisë, dhe sa i besueshëm është personi që e menaxhon atë. Normalisht, ky verifikim gjendet në profilet e interesit publik, ose në çdo rast të famshëm. Ok tani kur Instagram verifikon një llogari Ai e bën atë në mënyrë të përpiktë, duke marrë parasysh disa aspekte.

Nëse jeni duke pyetur veten nëse llogaria juaj bie brenda profileve të mundshme që Instagram mund të verifikojë; hyr në seksionin e verifikimit të llogarisë në Instagram dhe shiko kërkesat. Për ta bërë atë pak më të lehtë, ne do të përmendim temat kryesore të interesit publik që merren parasysh kur Instagram verifikon një llogari:

 • Performanca, muzika dhe modelimi.
 • Specialistët në modë dhe bukuri.
 • Sport, gazetari dhe politikë.
 • Profilet e kompanive kryesore të interesit.

njoh kur Instagram verifikon një llogari Do të jetë e thjeshtë, duhet të vëzhgoni vetëm nëse një simbol blu shfaqet pranë emrit të profilit tuaj ose emrit të një përdoruesi tjetër. Veryshtë shumë e thjeshtë dhe e thjeshtë për t’u lokalizuar; Isshtë shumë e njohur për shumë përdorues.

Farë ju nevojitet për të verifikuar një llogari në Instagram?

Kur Instagram verifikon një llogari, jo vetëm që tregon se është autentike, por që përfitimet e tjera janë marrë, siç janë popullariteti më i mirë dhe besimi më i madh nga ana e përdoruesve që e ndjekin atë. Sidoqoftë, arritja e verifikimit në Instagram është një detyrë larg nga e thjeshtë. Normalisht, kjo simbol u jepet vetëm njerëzve mjaft me ndikim në industri të ndryshme të tregut aktual; Prandaj, arrini kërkesat e përcaktuara për kur Instagram verifikon një llogari Completelyshtë plotësisht një sfidë për t’u përballur.

Po kështu, Instagram merr në konsideratë llogaritë që rrezikojnë të kërkohen në rrjetin social. Celebrshtë e lehtë për të famshmit ose markat e njohura globalisht të marrin këtë simbol, pasi statusi i tyre i njëjtë lejon që platforma të konfirmojë identitetin e tyre në një mënyrë të thjeshtë.

Faktorët e konsideruar nga Instagram: Mbaj shënim!

Siç e përmendëm edhe më parë, kur Instagram verifikon një llogari Ai e bën këtë duke marrë parasysh kërkesa të caktuara. Ata janë të lehtë për t’u përmbushur nëse jeni një person i famshëm, por nuk është e pamundur për llogaritë normale. Megjithëse, verifikimi paraprak ishte ekskluziv i profileve të interesit publik; Sot verifikimi mund të kërkohet nga çdo përdorues në Instagram. Këtu janë konsideruar disa faktorë kur Instagram verifikon një llogari:

 • Mundësia e impersonimit në rrjetin social.
 • Keni një faqe kompani që është verifikuar nga Facebook, dhe tani jeni duke e lidhur në Instagram.
 • Duke pasur një numër të konsiderueshëm të Ndjekësit në Instagramin tuaj. Megjithëse, kjo nuk është një kërkesë e vendosur nga platforma; mjaft merret në konsideratë.

Në rast se nuk i plotësoni kërkesat e fundit, e vetmja mundësi që ju të zgjidhni një verifikim të llogarisë tuaj është që ju keni qenë viktima e phishing. Nëse ky është rasti, dhe ata kanë provuar t'ju dëmtojnë, gjëja më e mirë që mund të bëni është të shkoni në Instagram dhe të kërkoni verifikimin e llogarisë tuaj.

Nëse kërkoj verifikim, a do të më japë Instagram-i?

Siç e përmendëm edhe më parë, nëse profili juaj në Instagram ka kërkesa të caktuara, ka më shumë të ngjarë që t'ju lejohet verifikimi. Sidoqoftë, kërkesa e tij nuk garanton që do të jepet; Gjithçka do të varet nga Instagram dhe verifikimi i të dhënave tuaja. Sidoqoftë, që rrjeti social ka vendosur të hapë mundësinë për komunitetin në përgjithësi për të kërkuar simbolin e verifikimit është tashmë një përparim.

Arsyeja kryesore që Instagram të nisë këtë mundësi të re është numri i madh i llogarive të rreme që janë parë në platformë. Në të njëjtën mënyrë, rrjeti social kërkon që përdoruesit e tij të kuptojnë të gjithë procesin që qëndron pas verifikimit të llogarive. Ata gjithashtu kërkojnë që kërkesat e verifikimit të jenë të njohura për komunitetin.

A është në dispozicion për të gjithë sistemet operative?

Aktualisht, është në dispozicion për të gjitha sistemet operative. Edhe pse më parë, vetëm ata njerëz që kishin pajisje iPhone dhe iPad mund të zgjidhnin këtë mundësi. Tani, kërkesa për verifikim është e thjeshtë; në formularin do t'ju kërkohet të shkruani emrin tuaj të plotë, emrin e përdoruesit, dokumentin e identifikimit ose fotografinë personale.

Tani, pritet që me azhurnimet e vazhdueshme që Instagram vazhdon të bëjë, në të ardhmen verifikimi i profilit do të jetë më i arritshëm për të gjithë përdoruesit e komunitetit. Për momentin, ju rekomandojmë që të punoni në strategjitë e ndryshme të reklamimit për të rritur llogarinë tuaj dita ditës. Sa më shumë ndjekës dhe ndikim të merrni, aq më lehtë është për ju të verifikoni profilin tuaj.

Instagram: Kërkesa për verifikim

Instagram duke qenë një platformë mjaft popullore sot, ai ka sistemin e vet për të verifikuar llogaritë e përdoruesve të tij; Edhe pse, ky sistem është i panjohur për shumë njerëz. Ajo që është njohuri e zakonshme është se platforma vlerëson disa faktorë kur verifikon një profil në Instagram.

Kështu, ne do të shpjegojmë më poshtë faktorët themelorë që Instagram merr parasysh kur verifikon një llogari dhe jep shënjën e verifikimit. Ne ju rekomandojmë të plotësoni kërkesat e mëposhtme:

 1. Sigurohuni që llogaria juaj në Instagram të jetë autentike dhe menaxhimi i saj varet vetëm nga një person i vërtetë; harroni për përdorimin e programeve të menaxhimit të jashtëm. Ju gjithashtu do të duhet të siguroni që identiteti ose biznesi juaj të jetë i regjistruar me ligj.
 2. Një tjetër nga faktorët më të marrë në konsideratë nga Instagram kur jepni një verifikim, është se llogaria juaj është shumë e njohur. Sido që të jetë, sepse biznesi juaj njihet në të gjithë botën, ose, sepse ju jeni një përdorues shumë i kërkuar nga njerëz të tjerë në botë.
 3. Në të njëjtën mënyrë, sigurohuni që llogaria juaj të ketë një konfigurim të profilit publik, mos harroni ta vendosni atë private! Gjithashtu, duhet të plotësoni plotësisht të gjitha informacionet në profilin tuaj; të dhëna personale, foto personale, ndër të tjera.
 4. Mbani në mend se llogaria juaj duhet të jetë unike, me një emër të thjeshtë dhe të identifikueshëm të përdoruesit. Sigurohuni që nuk ka emra përdorues të ngjashëm me tuajat.

Si ta kërkoj Instagram-in të verifikojë llogarinë time?

Pika fillestare e procesit të verifikimit të një llogarie është që të futeni në Instagram dhe të shkoni në profilin tuaj. Pasi të jeni në të, duhet të gjeni opsionet; të vendosura normalisht në këndin e sipërm të djathtë të profilit tuaj. Zgjedhur këtë, një menu pop-up do të shfaqet me alternativa të ndryshme.

Ajo që duhet të bëni është të kërkoni dhe zgjidhni butonin "Cilësimet"; ikona e saj shoqërohet me një cogwheel, e vendosur në fund të menusë. Pasi të futeni atje, duhet të shkarkoni dhe të zgjidhni seksionin "Llogaria" ku do të shihni opsionin "Kërkoni verifikimin"; Zakonisht ndodhet nën opsionin "Llogari private". Ju kujtojmë që profili juaj duhet të jetë publik për të kërkuar verifikim.

Pasi të zgjidhni opsionin "Kërkoni verifikimin", Instagram do t'ju çojë në një faqe ku do t'ju duhet të plotësoni disa kërkesa ose të dhëna personale dhe llogari. Në mesin e atyre që do të gjeni emrin dhe mbiemrin, emrin e përdoruesit përkatës, nëse keni një emër artistik, me cilën kategori keni trajtuar dhe në fund, bashkëngjitni një fotografi të dokumentit tuaj të identitetit për të vërtetuar se jeni një person plotësisht i vërtetë dhe autentik.

Dhe gati! Pasi të keni mbushur të gjitha këto informacione dhe shtypni butonin "Dërgoni", aplikacioni juaj do të përfundojë. Më pas, ajo që ju do të duhet të bëni është të prisni që Instagram të rishikojë kërkesën tuaj dhe të bëjë verifikimet përkatëse të informacionit që keni dhënë. Kur të përfundojë ky proces, Instagram do t'ju njoftojë nëse e kanë aprovuar kërkesën tuaj apo jo.