Ne jetojmë në një epokë ku mjetet dixhitale, ndikuesit dhe bizneset në internet marrin më shumë rëndësi çdo ditë. Kjo është arsyeja pse shumë pyesin kur Instagram ju paguan; dhe është se duke qenë një nga rrjetet më të mëdha sociale në botë është logjike që një numër i madh i njerëzve të përkushtohen për të punuar në të.

Aktualisht, Instagram Hasshtë bërë aleati më i mirë për bizneset dhe bizneset në internet. Sidoqoftë, duhet ta dini këtë kur Instagram ju paguan Nuk e bën atë direkt. Si bëhet pagesa atëherë? Shtë e thjeshtë, ju duhet të tërhiqni vëmendjen e kompanive që janë të interesuar në reklamimin e produkteve tuaja. Kjo do të jetë e mundur nëse keni një llogari në Instagram mjaft të famshme dhe me ndikim.

Kur ju paguan Instagrami ?: Gjeni këtu!

A jeni i interesuar të mësoni kur Instagram ju paguan? Ju jeni në artikullin e treguar, ne do t'ju tregojmë këtu! Edhe pse Instagram është një rrjet social thjesht për menaxhimin e fotografive dhe videove; Aktualisht, përdoret gjithashtu për të trajtuar një sasi të madhe të reklamave, si dhe në marketing dixhital. Megjithatë, kur Instagram ju paguan Nuk e bën për shkak të ndikimit tuaj të madh, shumë më pak për shkak të përmbajtjes që ngarkoni, por veçoritë e tjera merren parasysh.

Shtë shumë e zakonshme të dëgjosh atë kur Instagram ju paguan e bën atë me numrin e NdjekësitPor nuk ka asgjë më të gabuar se kaq. Edhe pse numri i ndjekësve që ju keni ju ndihmon, nuk mjafton të merrni një pagesë në Instagram. Gjëja e parë që duhet të dini është se Instagram nuk ju paguan, ju merrni para nga rrjeti social. Si eshte kjo Përmes ndikimit tuaj, si dhe me përmbajtjen cilësore që gjeneroni, duke tërhequr interesin e markave ose kompanive.

Kështu, kur një markë është e interesuar të promovojë produktet e saj, mund të merrni para. Kjo është arsyeja pse kur Instagram ju paguan Nuk e bën këtë direkt, por në mënyrë indirekte përmes larmisë së kompanive dhe markave që bëjnë jetë në platformë.

Fito para me Instagram!

Dëshironi të mësoni se si të fitoni para nga llogaria juaj në Instagram? Kushtojini vëmendje! Do ditë ka më shumë njerëz që vendosin të bëjnë bast që t’i përkushtohen botës dixhitale; Instagram është bërë një nga metodat më të mira për ta arritur atë. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz përqendrojnë vëmendjen e tyre kur Instagram ju paguan.

Sidoqoftë, fokusi juaj duhet të jetë kryesisht në gjetjen e strategjive më të mira për të fituar para llogarinë tuaj në Instagram. Në këtë mënyrë, ju mund të merrni një larmi përfitimesh, ndër të cilat do të shihni kur Instagram ju paguan, ndjekës, popullaritet më i madh, ndikim në rrjetin social, ndër të tjera.

Kjo veprimtari sot është ndër më inovatoret, pasi që Instagrami është një rrjet fotografik social, askush nuk e imagjinoi që do të bëhej një mjet i mundshëm për fitoj para, dhe madje edhe më shumë, filloni sipërmarrje të reja. Sidoqoftë, ne tashmë shohim që aktualisht platforma po evoluon vazhdimisht, duke shkaktuar të ashtuquajturat influencues ose instagramers, të cilët marrin përfitime të konsiderueshme ekonomike falënderim te ky rrjet social.

Dhe, çdo ditë ka më shumë njerëz që vendosin të bëjnë bast për të fituar të ardhura përmes Instagramit, duke adoptuar këto tendenca të reja; Edhe pse, jo gjithçka është aq e thjeshtë sa thuhet. Kjo është arsyeja pse, ju duhet të punoni shumë në mënyrë që ndikimi juaj në Instagram të rritet vazhdimisht, duke përdorur strategji të ndryshme që ne do t'i ofrojmë më vonë.

Cila është përfitimi i një ndikuesi?

Më parë, nisma e shkëlqyeshme për të marrë ndikim në treg, si dhe strategjia më e mirë për të fituar popullaritet ishte përmes industrisë së televizionit; Sidoqoftë, nuk është më kështu. Aktualisht, marka dhe kompani të rëndësishme, si dhe sipërmarrje po bëjnë bast për të tërhequr publik përmes rrjeteve sociale, duke qenë Instagram një nga më të njohurit.

Kjo është arsyeja pse, është shfaqur një prirje ose lëvizje e re që quhen ndikues. Njerëzit që përdorin popullaritetin e tyre në rrjetin social për të fituar para, duke qenë fokusi i parë i vëmendjes së markave dhe bizneseve të etur për të promovuar produktet e tyre. Ndërsa nuk ka një numër të saktë të ndjekësve që ju kualifikojnë, rekomandohet të keni një numër të madh.

Paga e një ndikuesi

Në botën dixhitale mund të gjeni ndikues nga të gjithë sektorët. Tani, ata të specializuar në udhëtime, bukuri, modë, ndër të tjera, gjithmonë dallohen. Shkalla e këtyre shërbimeve nuk është njohuri e publikut. Sidoqoftë, ju i gjeni kompanitë përgjegjëse për të paguar, ndër të cilat janë agjensi ose biznese në internet.

Tani, bizneset dhe ndërmarrjet aktualisht po zgjedhin kontrata më specifike ose të përhershme. Përveç agjencive, shumë kompani zgjedhin kontrata që përfshijnë vetëm një botim të vetëm ose një imazh. Nga ana tjetër, shfaqja e ofertave që kanë të bëjnë me fushatat ose në raste të tjera kontratat e ekskluzivitetit është duke u bërë më konstante.

Siç e përmendëm, paga e një ndikuesi nuk është në domenin publik. Sidoqoftë, ka burime të shumta që na japin një përafrim. Gjetja atëherë, pagat që variojnë nga 80-100 euro për botim, për të arritur shifrat e 2.500 euro, të gjitha në varësi të numrit të ndjekësve që keni.

Shtë e rëndësishme të sqarohet se, kur Instagram ju paguan Përmes këtyre kontratave të gjetura në komunitetin tuaj, shpërblimi nuk do të jetë gjithmonë monetar. Në shumë raste, markat zgjedhin të dërgojnë produkte tek ndikuesit, në mënyrë që të mund t'i provojnë dhe t'i rekomandojnë në botimet e tyre.

Si të fitoni para me Instagram?

Për dallim nga platformat e tjera dixhitale si YouTube, kur Instagram ju paguan Ai nuk e bën atë për shkak të përmbajtjes ose sasisë së vizitave që ju drejtoni. Në të kundërt, pagesa në këtë rrjet social merret përmes marrëveshjeve me kompani që ju ofrojnë kontrata për të promovuar dhe reklamuar produktet dhe shërbimet e tyre.

Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të theksohet se nuk është Instagram ajo që ju paguan, por markat dhe kompanitë që ekzistojnë në rrjetin social. Theelësi i suksesit për tu përhapur si një influencues në Instagram është të kesh një komunitet të mirë të ndjekësve. Bazuar në këtë, shumë marka do t'ju kërkojnë, në mënyrë që të promovoni dhe reklamoni produktet tuaja.

Ndoshta ju jeni të interesuar: Llogaritë me më shumë ndjekës në Instagram

Proces

Procesi ndryshon në varësi të kujt e bën kontaktin. Në shumë raste, është ndikuesi që kontakton me kompaninë sponsorizuese, ose e kundërta është rasti kur reklamuesi është ai që punëson shërbimet e influencuesit. Në çdo rast, ju rekomandojmë të drejtoheni në tregun e influencuesve në mënyrë që të zgjidhni ofertat më të mira.

Në të njëjtën mënyrë, ekzistojnë edhe rrjete marketingu që ju dërgojnë informacione rreth ofertave që janë në treg. Duke mos kërkuar asgjë më të dhëna të caktuara dhe një regjistrim, si dhe për të lidhur rrjetet tuaja sociale.

Tani, ndërsa menaxhoni këtë proces të tërë dhe kërkoni për marrëveshjet më të mira; Ne ju rekomandojmë që të vazhdoni të punoni në rritjen e rrjetit tuaj social, duke përmirësuar gjithashtu cilësinë e përmbajtjes që publikoni. Në këtë mënyrë, profili juaj do të jetë shumë më tërheqës për kompanitë që kërkojnë nxitës.

Shmangni me çdo kusht, blerjen e ndjekësve dhe përdorimin e programeve të jashtme për të rritur komunitetin tuaj. Ajo që mund të arrini duke përdorur këto metoda është se Instagram ju bllokoi. Rriteni pak nga pak komunitetin tuaj dhe do të shihni se si rritja juaj do të tërheq tërheqjen e markave të ndryshme dhe fushatave reklamuese që dëshirojnë t'ju punësojnë për të promovuar produktet e tyre.

Strategjitë për të fituar para me Instagram

Gjëja e parë që do të duhet të bëni është të përcaktoni se çfarë lloj temash dëshironi të trajtoni. Kjo do të varet nga përmbajtja që menaxhoni, si dhe nga lloji i reklamuesve që tërheqni për komunitetin tuaj. Pasi të përcaktohet ajo pikë, duhet të punoni për krijimin e cilësisë më të mirë të mundshme në përmbajtjen që publikoni.

Sqaruar pikat më të rëndësishme, ne do të shpjegojmë disa strategji që do të jenë shumë të dobishme për të fituar para në Instagram. Ne ju rekomandojmë t'i zbatoni ato dhe të punoni vazhdimisht mbi to, dhe kështu do të shihni një rritje efektive të komunitetit tuaj.

  • Ofroni dhe shisni fotografitë tuaja

Edhe pse, shumica e ofertave të krijuara në Instagram varen nga numri i ndjekësve dhe ndikimi i madh që keni; Ka metoda të tjera nga të cilat mund të përfitoni. Nëse jeni fotograf ose fotografoni interesante dhe fotografi me cilësi të mirë; Sot ka disa banka të imazheve më shumë sesa të gatshëm t'ju paguajnë për përmbajtjen tuaj. Më i spikati prej tyre është Shutterstock, i cili paguan për imazhe, si dhe vektorë dhe video.

  • Kontaktoni markat dhe reklamuesit

Në varësi të temës që drejtoni ju mund të lokalizoni dhe kontaktoni reklamuesit që ju përshtaten. Kështu, në varësi të nivelit të shtrirjes së llogarisë tuaj, markat mund t'ju ofrojnë marrëveshje shumë të mira. Edhe pse, nuk ka ndonjë shumë të caktuar për të ditur që llogaria juaj është me ndikim, gjithmonë rekomandohet që të arrini të paktën ndjekësit 1000 në llogarinë tuaj në Instagram.

  • Shitet llogaria juaj në Instagram

Një nga gjërat më tërheqëse për njerëzit që investojnë në Instagram janë llogaritë që kanë mijëra dhe mijëra ndjekës. Nëse ky është rasti juaj, dhe ju nuk dëshironi të përdorni llogarinë tuaj në Instagram, ju rekomandojmë që të kërkoni ofertuesin më të lartë dhe ta shesni atë. Kështu, pronari i ri do t'ju japë një mjet të ri duke përfituar nga ndjekësit dhe ndikimi që keni arritur.