Kur Instagram ju thotë që përdoruesi nuk u gjet

What'sfarë po ndodh vërtet kur Instagrami ju thotë që përdoruesi nuk u gjet? Me siguri ju ka ndodhur që ju të shkoni në profilin e një shoku në Instagram dhe se mesazhi i bezdisshëm ju shfaqet; Ka disa arsye pse kjo ndodh. Këtu në këtë artikull do të flasim për arsyet e mundshme kur Instagrami ju thotë që përdoruesi nuk u gjet.

Ky mesazh zakonisht shfaqet kur një person ju ka bllokuar nga rrjeti social. gjithashtu, kur Instagrami ju thotë që përdoruesi nuk u gjet Kjo ndodh sepse pasi të keni bllokuar, rrjeti social ju largon nga përdorimi i privilegjeve, në këtë rast shikoni ose ndërveproni me personin që ju bllokoi.

Kur ju thotë Instagrami një përdorues që nuk është gjetur?: Gjeni këtu!

Tani, kur Instagrami ju thotë që përdoruesi nuk u gjet do të duhet të zbuloni dhe kontrolloni nëse ata ju bllokuan në të vërtetë ose ka ndodhur një shqetësim tjetër. Një nga mënyrat më të zakonshme për të verifikuar është të shkoni në shfletuesin në modalitetin e mos njohjes dhe të shkruani në shiritin e kërkimit URL në Instagram duke shtuar emrin e profilit të personit që dëshironi të kërkoni.

Në rast se profili ju shfaqet në një mënyrë normale, pa hyrë në llogarinë tuaj në Instagram, do të thotë që ata ju bllokuan padyshim. Nga ana tjetër, nëse vazhdon t'ju tregojë të njëjtin mesazh nga kur Instagrami ju thotë që përdoruesi nuk u gjet Do të thotë që personi ka fshirë ose çaktivizuar llogarinë e tij nga rrjeti social.

Në raste të tjera, ndodh që ju keni bllokuar një përdorues, dhe përkundër zhbllokimit të tij, shfaqet i njëjti mesazh "përdoruesi nuk u gjet"; Ndodh kur një profil është bllokuar në platformën në Instagram për një kohë të gjatë. Nëse ky është rasti, atëherë ne sqarojmë se si ta zgjidhim atë.

Hapat për të zhbllokuar një përdorues

 • Shkoni në Instagram.
 • Gjeni ikonën e profilit dhe hyrni në llogarinë tuaj.
 • Pastaj futni ikonën e cilësimeve të vendosura në këndin e sipërm të djathtë.
 • Pasi të shfaqen opsionet, zgjidhni atë që thotë "Cilësimet".
 • Më pas, zgjidhni opsionin "Privatësia dhe Siguria".
 • Pasi të bëhet kjo, futni pjesën e "Llogarive të Mbyllura".
 • Këtu do t'ju tregohet një listë e të gjithë personave që keni bllokuar në rrjetin social. Zgjidhni atë që dëshironi të zhbllokoni.
 • Më në fund, ju do të duhet të zgjidhni shiritin që do të shfaqet në fund dhe klikoni në "zhbllokimin".
Mund t'ju interesojë:  Fotografitë për Instagram, cilat janë tendencat?

Pasi të keni përfunduar të gjitha këto hapa, mund të shkoni te llogaria e profilit që keni zhbllokuar dhe të kontrolloni nëse mesazhi "përdorues nuk u gjet" nuk shfaqet më. Nëse po, kjo është për shkak se ju e keni zhbllokuar me sukses përdoruesin dhe ata të dy mund të bashkëveprojnë përsëri.

Si të zhbllokoni një përdorues që më ka mbyllur në Instagram?

Shumë përdorues në Instagram pyesin nëse kjo është e mundur, dhe jo me të vërtetë. Ende nuk ka ndonjë metodë që ju lejon të kryeni këtë veprim. Nëse një përdorues ju ka bllokuar nuk ka kthim mbrapa, përveç nëse ai person vendos të zhbllokojë ju në një moment. Në rast se keni pasur dallime, është mirë që të merrni në konsideratë një bisedë personale dhe të rregulloni situatën jashtë rrjetit social.

Tani, kur Instagrami ju thotë që përdoruesi nuk u gjet Ekziston edhe mundësia që keni qenë ju që e keni bërë bllokun. Ne ju rekomandojmë të ndiqni hapat e përshkruar më sipër. Në këtë mënyrë, ju mund të bashkëveproni përsëri me personin tjetër dhe anasjelltas.

Gabim në zhbllokimin e një përdoruesi në Instagram

Një nga rastet më të zakonshme në Instagram është gjetja e personave që janë bllokuar sepse kanë pasur dallime personale. Tani, pasi të jetë rregulluar situata, ata shkojnë në profilin e përdoruesit për ta zhbllokuar atë, por ata gjejnë një problem në formën e një mesazhi. Kur Instagram ju thotë që përdoruesi nuk u gjet në profilin e këtij personi, ju mund të duhet të drejtoheni në një metodë tjetër për ta zhbllokuar atë; Shkoni në hapat që kemi përshkruar më lart.

Nje arsye tjeter, kur Instagrami ju thotë që përdoruesi nuk u gjet është se personi tjetër ju bllokoi gjithashtu. Në këtë rast, kur të dy profilet janë bllokuar, asnjëra nuk do të jetë në gjendje të shohë aktivitetet e kryera nga tjetri. Ju mund të pyesni veten, si është e mundur që një përdorues tjetër më bllokoi në të njëjtën kohë si unë? E vërteta është se është e vështirë, por jo e pamundur të arrihet.

Mund t'ju interesojë:  Si të shitet në Instagram

Sidoqoftë, falë progresit të vazhdueshëm dhe azhurnimeve të Instagram është një veprim që mund të kryhet. Kjo është për shkak të shtesave të panumërta dhe aplikacioneve celularë që ju lejojnë të bllokoni një person që ju ka bllokuar së pari. Kjo është arsyeja pse, shumë herë kur Instagrami ju thotë që përdoruesi nuk u gjet dhe ju e keni zhbllokuar tashmë përdoruesin, sepse ai ju bllokoi.

Sidoqoftë, kjo mund të ndodhë edhe për shkak të gabimeve të aplikimit; Mund të zgjasë nja dy orë. Nëse vazhdon ju rekomandojmë që të çinstaloni dhe riinstaloni përsëri aplikacionin, në këtë mënyrë ajo do të aktualizohet.

Kur ju tregon Instagram një përdorues që nuk është gjetur?: Bllokimi i ndërsjellë

Siç e përmendëm edhe më parë, kur Instagrami ju thotë që përdoruesi nuk u gjet, ose kur bllokoni një person dhe ai / ajo zhduket nga lista juaj e bllokuar, ka shumë të ngjarë që personi të ketë fshirë llogarinë e tij, të çaktivizojë ose bllokuar ju falë aplikacioneve ose shtesave të përmendura më lart.

Nëse doni ta verifikoni këtë, mund të gjeni një mik që ndjek të njëjtin person dhe kontrolloni që ju të shihni nëse ai ka fshirë llogarinë e tij. Një tjetër mundësi është që të shkoni në shfletuesin dhe të kërkoni në modalitetin e mos njohjes së profilit të atij personi pa hyrë në llogarinë tuaj personale në Instagram.

Një mundësi tjetër është që falë aplikacioneve dhe shtesave që përmendëm më parë, përdoruesi ka kuptuar që ju e bllokuat, dhe për këtë arsye edhe ju bllokoi. Nuk është diçka që duhet të ndodhë, por bota e rrjeteve sociale është plot me shumë kuriozitete.

Zgjidhje të mundshme

Në rast se ju keni zhbllokuar një person dhe keni kuptuar që personi ju kishte bllokuar, ekzistojnë zgjidhje që mund të jenë të dobishme në këto rrethana. Tjetra, ne do të flasim pak për të.

Një nga të parat që mund të aplikoni është të kërkoni një fotografi ku ai person është etiketuar dhe të përpiqeni të futni profilin. Në fillim, Instagram mund t'ju japë mesazhin "përdoruesi nuk u gjet", mos u dorëzoni. Vazhdoni të provoni derisa të shihni tre pikat që tregojnë parametrat në këndin e sipërm të djathtë të profilit. Pasi të shfaqet, ju e zgjidhni atë, ju kërkoni mundësinë e "zhbllokimit", dhe voila! Do të keni mundësi të shihni përsëri botimet e këtij personi.

Mund t'ju interesojë:  Mësoni lehtë se si të promovoni markat në Instagram

Në rast se kjo nuk funksionon për ju, ekziston edhe një zgjidhje tjetër. Provoni të hyni nga kompjuteri, për këtë ju duhet të shkarkoni aplikacionin Instagram nga Microsoft Store. Pasi të bëhet kjo, ndiqni të gjitha hapat e përshkruara më lart për të gjetur profilin dhe zhbllokuar atë.

Llogaria personale në Instagram bllokohet: Whatfarë duhet të bëni?

Nëse keni arritur këtu është sepse ndoshta keni qenë viktimë e Instagramit dhe mbyllja e llogarisë së saj për asnjë arsye të dukshme. Kjo është arsyeja pse përmes këtij artikulli, ne do të flasim për zgjidhjet kryesore që mund të aplikoni për të zhbllokuar hyrjen në llogarinë tuaj në Instagram dhe të jeni në gjendje ta përdorni përsëri normalisht.

Shtë e rëndësishme të merret në konsideratë që këto zgjidhje vlejnë vetëm për llogaritë që Instagram-i i çaktivizon ose çaktivizon. Nëse, nga ana tjetër, Instagram ka fshirë llogarinë tuaj, këto këshilla nuk mund të zbatohen. Nëse ky është rasti juaj, ju rekomandojmë të krijoni një llogari të re në Instagram.

Mënyra më e lehtë për të ditur nëse Instagram bllokoi ose çaktivizoi llogarinë tuaj, është që kur të regjistroheni, shfaqet mesazhi i mëposhtëm: "Llogaria juaj është çaktivizuar". Kjo do të thotë që llogaria juaj është akoma aktive, por ju nuk do të keni mundësi ta përdorni atë. Normalisht, kjo ndodh kur keni shkelur politikat ose kushtet e përdorimit të platformës.

Për të verifikuar nëse llogaria juaj është e bllokuar në të vërtetë dhe nuk është fshirë, ju rekomandojmë që të regjistroheni nga një telefon tjetër. Nëse mund të hyni në profilin tuaj, është një lajm i mirë, pasi nuk është fshirë. Në këtë rast, Instagram ka bllokuar hyrjen në llogarinë tuaj nga telefoni ku e keni krijuar.

Mund t'ju interesojë: Si të dini nëse jeni bllokuar në Instagram?

Kur Instagram ju thotë një përdorues që nuk u gjet: Rikuperoni hyrjen nga llogaria juaj!

Në mënyrë tipike, kur instagram bllokon një llogari, ajo që bën platforma është të bllokojë ID-në tuaj ose llogarinë tuaj specifike të Google. Në rast se përdorni një telefon android Ajo që duhet të bëni është të krijoni një llogari të re Google. Më pas, ne do të përshkruajmë hapat që duhet të ndiqni:

 • Gjëja e parë që duhet të bëni është të çinstaloni aplikacionin Instagram.
 • Pasi të bëhet kjo, bëni një kopje rezervë të gjithë telefonit tuaj.
 • Rivendoseni telefonin tuaj në gjendjen e tij origjinale të fabrikës. Sigurohuni që keni kopje rezervë të plotë të të dhënave tuaja, pasi ato do të fshihen automatikisht.
 • Krijoni një llogari të re në Google.
 • Lidhni llogarinë e re me telefonin tuaj.
 • Më në fund, shkarkoni dhe instaloni përsëri aplikacionin Instagram.


Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur
Ndalim Krijues
IK4
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt
bibliotekë mashtrimesh
ZoneHeroes