Kur Instagram thotë gabim të panjohur në rrjet

Sot, ekziston një kërkesë e madhe për shkak të ndërveprimit dhe përdorimit të vazhdueshëm të rrjeteve sociale në botë. Këto përdoren për të komunikuar me miqtë, për të shprehur ndjenja dhe për të shkëmbyer me komunitetin në të cilin ju takoni virtualisht. Kjo është arsyeja pse, kur Instagram thotë gabim të panjohur në rrjet Nuk është një shenjë e mirë.

Duke pasur parasysh këtë kërkesë në përdorimin e rrjetit social, është absolutisht e nevojshme që kur Instagram thotë gabim të panjohur në rrjet kërkohet shpejt një zgjidhje në mënyrë që funksionimi i platformës të jetë efektiv. Dhe a është kjo, Instagram Ajo po bëhet një nga rrjetet më të famshme sociale, duke lënë pas Facebook y Twitter, falë karakteristikave dhe funksioneve të shkëlqyera që e bëjnë përvojën e përdoruesve të saj gjithnjë e më të këndshëm.

Çfarë është Instagram?

Instagram është një nga platformat më të mëdha dhe më të famshme në botë, duke dalë kryesisht për aplikimin e tij celular. Falë tij, përdoruesit mund të ndajnë imazhe dhe video në kohë reale, duke aplikuar efekte fotografike të shumta inovative dhe argëtuese. Më pas, këto pamje mund të ndahen në platformë ose në rrjete të tjera sociale.

Projektuar të përdoret kryesisht nga një smartphone; Instagram ju ofron mjete të ndryshme të aplikueshme për fotografi dhe video me kohëzgjatje të shkurtër. Aktualisht, ekziston edhe aplikacioni për versionin e desktopit, megjithatë, kjo është shumë e kufizuar në krahasim me aplikacionin celular.

Mund t'ju interesojë: Farë është Instagram dhe si funksionon Instagram?

karakteristika të

Ndër tiparet më të spikatur që gjeni në platformën Instagram janë:

  • Mundësia për të ndjekur përdoruesit nga kërkimi.
  • Vizualizimi i pamjeve në kohë reale.
  • Eksploroni hartimet e fotografive dhe videove.
  • Krijoni afishet e personalizuara.
  • Përmirësime të mjeteve dhe azhurnime të vazhdueshme.
  • Shikoni sugjerimet e përdoruesve.

Tani, jo gjithçka është aq perfekte. Në shumë raste, platforma ka paraqitur probleme dhe ne kemi vërejtur kur Instagram thotë gabim të panjohur në rrjet. Ky gabim zakonisht ndodh në shumë raste, kjo është për shkak të dështimeve në përbërësit e sistemit ose kolapsit të vetë platformës. Sidoqoftë, ekzistojnë disa zgjidhje dhe këtu i shpjegojmë ato.

Kur Instagram thotë gabim të panjohur në rrjetë: Gjeni këtu!

Ok tanikur Instagram thotë gabim të panjohur në rrjet? Në shumicën e rasteve, ky gabim zakonisht shfaqet kur hyni në Instagram ose kur ngarkoni faqen përkatësisht. Zakonisht shoqërohet me probleme të lidhjes, ose në disa raste edhe probleme të brendshme në platformën Instagram.

Sidoqoftë, ky rrjet social është një nga platformat më të famshme dhe të përdorura në të gjithë botën; kur Instagram thotë gabim të panjohur në rrjet shfaqet paniku. Nga ana tjetër, ne kurrë nuk jemi plotësisht të sigurt nëse faji është për faktin se platforma është rrëzuar, ose nëse, përkundrazi, celulari ynë po paraqet dështime. Kjo është arsyeja pse, aktualisht ekzistojnë mekanizma që ju lejojnë të kontrolloni nëse Instagram po dështon.

Shkaqet

Siç e përmendëm edhe më parë, kur Instagram thotë gabim të panjohur në rrjet Kjo është për shkak të problemeve të shkaktuara nga një lidhje e keqe në internet. Sidoqoftë, këtu janë disa shkaqe të këtij dështimi:

  • Lidhje e dobët në internet.
  • Prania e viruseve në sistem.
  • Probleme të adresave IP, duke shkaktuar gabime në komunikim.

Kur thotë Instagram gabimi i panjohur i rrjetit?: Zgjidhje!

Pasi të sqarohen shkaqet e mundshme kur Instagram thotë gabim të panjohur në rrjet, ne do të flasim për zgjidhjet që mund të zgjidhni për të korrigjuar këtë gabim në Instagram. Duhet të theksohet se shumë prej proceseve do të varen kryesisht nga smartphone që zotëroni, megjithatë, shumica ndjekin të njëjtin model.

Pra, më poshtë do të përshkruajmë zgjidhjet më efektive kur rivendosni funksionimin e saktë të Instagramit. Kushtojini vëmendje!

· Rindizni telefonin inteligjent për shkak të gabimit në Instagram

Një nga zgjidhjet më themelore dhe ajo që ju bie ndërmend shumë lloje të përdoruesve është të rindizni smartphone tuaj. Edhe pse në pamje të parë duket e thjeshtë dhe e pakuptimtë; Kur një pajisje rinis proceset dhe shërbimet e saj - përfshirë Instagramin - ato azhurnohen ose fillojnë përsëri. Shtë opsioni i parë në momentin kur Instagram paraqet dështimet, duke qenë një nga më praktiket.

Për të realizuar këtë proces, duhet të aktivizoni pajisjen tuaj në rast se bllokohet. Pastaj, duhet të shtypni dhe mbani butonin e energjisë për dy sekonda; Kjo është e vendosur në anën e pajisjeve. Pasi të shfaqet simboli i rifillimit, do të duhet ta shtypni atë për të kryer procesin. Pasi të rindizni kompjuterin, shkruani fjalëkalimin e hyrjes dhe verifiko që Instagram funksionon si duhet.

Kontrolloni lidhjen e rrjetit

Kur Instagram thotë gabim të panjohur në rrjet Kjo zakonisht është për shkak të dështimeve të lidhjes, ose gabimeve në protokollet e komunikimit të rrjetit. Kjo është arsyeja pse ne ju rekomandojmë të kontrolloni ose vërtetoni lidhjen tuaj të internetit.

Në shumicën e rasteve, aplikacioni Instagram përdoret në telefonat inteligjentë përmes një lidhje Wi-Fi. Prandaj, bëhet një objektiv i ndjeshëm ndaj gabimeve të tilla si fuqia e sinjalit, fuqia, mbulimi dhe kushte të tjera të brendshme dhe të jashtme. Meqenëse ajo që dëshironi është ta zgjidhni këtë, do të duhet të çaktivizoni lidhjen Wi-Fi nga smartphone dhe të aktivizoni të dhënat e lëvizshme për të kontrolluar nëse shkaku është për shkak të gabimeve të lidhjes.

Tani, nëse vazhdoni të përdorni të dhëna celulare dhe gabimi vazhdon, ju rekomandojmë të verifikoni lidhjen e modemit, ose ta shkëpusni atë për një moment. Pas një periudhe të konsiderueshme kohore, lidheni përsëri dhe kryeni përsëri testet e lidhjes Instagram.

Cilësimet e datës dhe orës së celularit

Shtë një nga karakteristikat më pak të marra në konsideratë nga përdoruesit, pasi konsiderojnë se nuk ka asnjë ndikim negativ në funksionimin e aplikacionit. Sidoqoftë, nëse bëni gabim të vendosni një kohë dhe datë të pasaktë në smartphone tuaj, do të ndikoni në proceset e sinkronizimit në celularin tuaj, duke i bërë ata të dështojnë dhe gjenerojnë gabime të tilla.

Kjo është arsyeja pse, ne ju rekomandojmë të kontrolloni datën dhe kohën në smartphone tuaj. Si ta bëjmë atë Për të kontrolluar këto të dhëna, ose nëse është e nevojshme t'i konfiguroni ato në një pajisje Android, duhet të keni qasje në cilësimet dhe në dritaren që shfaqet do të duhet të lokalizoni "Cilësimet e Avancuara".

Në kohën kur e gjeni këtë pjesë, duhet ta zgjidhni, kërkoni opsionin "Data dhe ora" dhe të përdorni cilësimet e tij. Pasi të jeni atje, do të duhet të aktivizoni ose zgjidhni opsionin "Data dhe ora automatike". Kjo do të lejojë që data dhe koha e celularit tuaj të sinkronizohen me Google.

Në rast se gabimi i panjohur i rrjetit në Instagram vazhdon të shfaqet, do të duhet të zgjidhni opsionin "Data automatike dhe data", të zgjidhni opsionin "Vendosja e datës" duke futur një datë më të madhe se vitet 4 ose 5 dhe të ruani ndryshimet. Nëse bërja e këtij Instagram hapet pa probleme, mund të ktheheni te konfigurimi dhe të vendosni përsëri opsionin "Data dhe ora automatike" përsëri.

Pastroni të dhënat e cache dhe Instagram

Shtë normale që me përdorimin e vazhdueshëm të aplikacionit në smartphone tuaj, informacione të ndryshme grumbullohen në cache, vend ku janë vendosur elementë që përmirësojnë shpejtësinë e qasjes dhe performancën e aplikacionit. Sidoqoftë, një akumulim i këtyre të dhënave mund të shkaktojë gabime në aplikacion, siç është një gabim i panjohur në rrjet.

Për të shmangur këtë dhe që aplikacioni të funksionojë pa probleme, ju rekomandojmë të pastroni dhe fshini këtë cache, si dhe të dhënat. Për ta bërë këtë, thjesht duhet të shkoni te cilësimet e celularit tuaj, të kërkoni për "Magazinimin", pastaj të shkoni te "Data cached" zgjidhni këtë mundësi dhe klikoni në "Prano". Pasi të keni mbaruar, kontrolloni nëse Instagram funksionon si duhet.

A nuk mund të hyni në platformë kur Instagram thotë gabim në rrjetin e panjohur?: Azhurnoni aplikacionin!

Për arsye sigurie, si dhe për një funksionim më të mirë të aplikacioneve, është thelbësore që të azhurnohen azhurnimet. Për ta bërë këtë, duhet të kontrolloni nëse ka azhurnime në pritje në Instagram, në rast se ato nuk shkarkohen automatikisht.

Për të parë këto azhurnime, duhet të shkoni te aplikacioni Google Play Store, të kërkoni në menunë "Aplikimet dhe lojrat e mia" dhe do të shfaqen azhurnimet në pritje. Më pas, do të duhet të zgjidhni aplikacionin ku dëshironi të kryeni azhurnimin - në këtë rast Instagram - dhe shtypni përkatësisht butonin "Përditëso".

Instagram: Si ta dimë nëse është në rënie?

Mund të shohim që aktualisht ekzistojnë disa alternativa për të zgjidhur këtë problem. Sidoqoftë, në rast se faji nuk është nga celulari juaj dhe gabimi vazhdon të vazhdojë, më e mundshme është që platforma në Instagram nuk po funksionon siç duhet. Për të verifikuar këtë teori, ka faqe që janë përgjegjëse për verifikimin e statusit të shërbimit të rrjetit social.

Këto faqe kanë një operacion të thjeshtë dhe do t'ju bëjnë të ditur nëse është Instagram që është në rënie. Kjo arrihet falë një analize të numrit dhe shpërndarjes së njerëzve të prekur nga ndonjë gabim në platformë. Ndër opsionin më të spikatur do të gjejmë Downdetector. Gjithashtu, ankesat për rënien e shërbimit mund të vërehen edhe në platforma të tilla si Facebook dhe Twitter.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur

CreativeStop*
Zbulo në internet*
IK4*
MyBBMeMima*
Përpunoje *
mini manual*
Një Si të Gjithçka Rreth Teknologjisë
Tarabou*
Shembuj NXt*
GamingZeta*
Lava Magazine*
LlojiRelax*
biblioteka e mashtrimeve*
ZoneHeroes*
Nosbi* Lajme
LlojiRelax*