Letra për Instagram për të kopjuar dhe ngjitur

1. Shtypni tekstin që dëshironi në kuti.
2. Zgjidhni shkronjat ose tekstet që ju pëlqejnë më së miri.
3. Kopjojini ato dhe ngjitni në Instagramin tuaj

Instagram është aktualisht një nga rrjetet sociale me më shumë ndërveprim dita ditës, gjithnjë e më shumë po përdorin këtë Aplikacion për të arritur tek shumë njerëz në të gjitha pjesët e botës.

Kjo është arsyeja pse është bërë krejt normale të dëshironi të nënvizoni më shumë sesa miliona 800 përdorues dhe është e nevojshme të dini se një e thjeshtë foto Nuk mjafton. Shtë e nevojshme të keni paketën e plotë që është: foto + përshkrim.

Meqenëse përshkrimi është kaq i rëndësishëm, dizajni i tij duhet të jetë tërësisht i veçantë, rastësisht një nga mënyrat për të ndryshuar modelin është përdorimi i shkronjave origjinale që do të japin një prekje unike në profilin tuaj. Kështu që di më mirë Tekste në Instagram për të kopjuar dhe ngjitur.

Cili është qëllimi i ndryshimit të burimit?

Burimet e Instagram Ato ju lejojnë të keni një larmi më të madhe dhe të lini standardin që Instagram përfshin në secilin prej elementëve të tij. Tashmë në tregimet Instagram ka funksionin e ndryshimit të fontit megjithatë për postimet normale nuk e ka këtë funksionalitet.

A është me të vërtetë e rëndësishme të ndryshoni këtë lloj fonti?

Se është diçka e domosdoshme, nuk duhet, megjithatë duhet të keni parasysh që kjo mund t'ju ndihmojë të përmirësoni sasinë e shikimeve dhe reagimeve që keni në secilin prej postimeve tuaja. Aktualisht ka një numër të madh të njerëzve që përdorin këto lloj mjetesh për të nxjerrë në pah secilën nga publikimet e tyre.

Kindfarë lloj shkronjash ekzistojnë?

Instagram ka disa konvertues që mund të ndihmojnë në ndryshimin e shkronjës së aplikacionit, gjithçka që ju nevojitet është të shkarkoni një prej këtyre konvertuesve, të vendosni emrin e letrës që ju pëlqen, shkruani frazën për të përfunduar kopjimi dhe ngjitja në tekstin e botimit .

Këto janë llojet e shkronjave që mund të përdorni:

 • Kllapa e zezë 【A】 【E】 【I】 【O】 【U
 • Dashuria L ♥ O ♥ V ♥ E
 • Kllapa e bardhë 『A』 『E』 『I』 『O』 『U
 • Antfrofia αв ¢ gfgнι נ кℓмиσρqяѕtυνωχουz
 • Flluskë e zezë 🅐🅑🅒🅓🅔🅕🅖🅗🅘🅙🅚🅛🅜🅝🅞🅟🅠🅡🅢🅣🅤🅥🅦🅧🅨🅩
 • Sheshi i zi 🅲🅳🅴🅵🅶🅷🅸🅹🅺🅻🅼🅽🆀🆁🆂🆃🆄🆅🆆🆇🆈🆉
 • Blurry ͏ a͏b͏c͏d͏e͏f͏g͏h͏i͏j͏k͏l͏m͏n͏o͏p͏q͏r͏s͏t͏u͏v͏w͏x͏y͏z
 • Fraktur
 • Bold Italic
 • BScript
 • E guximshme
 • Bubble
 • Valuta ₳ ฿ ₵ ĐɆ ₣ ₲ ⱧłJ ₭ Ⱡ ₥ ₦ Ø ₱ QⱤ ₴ ₮ ɄV ₩
 • Double Struck uck
 • Stili i zbukuruar 1 αвc∂εғgнι נ кℓмησρqяsтυvωxүz
 • Fraktur
 • H4k3r 48 (D3F9H! JK1MN0PQR57UVWXY2
 • Shkrimi i dorës 1
 • Italik 𝘼𝘽𝘾𝘿𝙀𝙁𝙂𝙃𝙄𝙅𝙆𝙇𝙈𝙉𝙊𝙋𝙌𝙍𝙎𝙏𝙐𝙑𝙒𝙓𝙔𝙕
 • Monospace 𝙰𝙱𝙲𝙳𝙴𝙵𝙶𝙷𝙸𝙹𝙺𝙻𝙼𝙽𝙾𝙿𝚀𝚁𝚂𝚃𝚄𝚅𝚆𝚇𝚈𝚉
 • Paranormal αвcdєfghíjklmnσpqrstuvwхчz
 • Rusifikoni АБCДЄFGHЇJКГѪЙѲPФЯ $ TЦѴШЖЧЗ
 • Kapele të vogla ᴛᴜᴠᴡsᴛᴜᴠᴡxʏᴢ
 • Magjistar ǟɮƈɖɛʄɢɦɨʝӄʟʍ ռօքզʀֆ ȶʊʋa
 • Speciale ᗩᗷᑕᗪ EᖴGᕼI ᒍ K ᒪᗰᑎ O ᑭᑫᖇᔕ T ᑌᐯᗯ᙭ ​​Yᘔ
 • Simbolet ꍏ ♭ ☾◗ Ϝ❡♄♗ ϰ↳♔ ϰ↳♔ ♫ ☭☈ⓢ☋ ☭☈ⓢ☋ ✓ω⌘☿☡
 • I hollë
 • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ i vogël
 • Nënvizoni A̲B̲C̲D̲E̲F̲G̲H̲I̲J̲K̲L̲M̲N̲O̲P̲Q̲R̲S̲T̲U̲V̲W̲X̲Y̲Z̲
 • Me kokë poshtë ɐqɔpǝɟƃɥıɾʞlɯuodbɹsʇnʌʍxʎz

Whatfarë konvertuesit e letrave ekzistojnë për Instagram?

 • Coolsymbol: ka burime të ndryshme 100 për frazat qe deshironi.
 • Sprezzkeyboard: Ka një aplikacion dhe një redaktues në internet, ka më shumë se 50 burime të ndryshme.
 • Lingojam: Ai është redaktori më i lehtë nga të gjithë dhe ka shumë burime për Instagram.

Gjëja më e mirë është që këta tre konvertues janë plotësisht të lirë.

Letra për strukturë të dyfishtë në instagram

ℕ ℍ ℙ ℂ ℚ

Letra kursive për instagram

ℬ ℋ ℎ ℐ ℴ ℱ ℰ ℯ ℒ ℓ ℊ ℘

Letra të mbështjella në një rreth

ⓐⒷⒸⒹⒺⒻⒼⒽⒾⒿⓀⓁⓃⓄⓅⓆⓇⓈⓉⓊⓋⓌⓍⓎⓏ

Letra me ndarje

𝙻𝚎𝚝𝚛𝚊𝚜 𝚜𝚎𝚙𝚊𝚛𝚊𝚍𝚊𝚜

Letra të theksuara

𝐇𝐨𝐥𝐚!

𝑯𝒐𝒍𝒂!

𝙃𝙤𝙡𝙖!

Letra flluskë

Ⓔⓢⓣⓘⓛⓞ ⓑⓤⓡⓑⓤⓙⓐⓢ

Letrat e nënvizuara për Instagram

L͟e͟t͟r͟a͟s͟ ͟s͟u͟b͟r͟a͟y͟a͟d͟a͟s͟

L̳e̳t̳r̳a̳s̳ ̳s̳u̳b̳r̳a̳y̳a̳d̳a̳s̳

L͙e͙t͙r͙a͙s͙ ͙s͙u͙b͙r͙a͙y͙a͙d͙a͙s͙

Numrat e mbështjellë në një rreth

➉ ➈ ➇ ➆ ➅ ➄ ➃ ➂ ➁

Numrat e mbështjellë me rrathë të errët

➒ ➑ ➐ ➏ ➎ ➍

Numra të vegjël

₉ ₈ ₇ ₆ ₅ ₄ ₃ ₂ ₁

Aplikime të tjera që mund të përdorni

Nëse për ndonjë arsye aplikacionet e tjera nuk ju shërbejnë aspak, ne do të ju lënë me shembuj të tjerë të aplikacioneve që mund të vazhdoni t'i përdorni për të krijuar të gjitha llojet e burimeve që mund të aplikoni në secilën nga publikimet tuaja, në biografinë tuaj ose në komentet tuaja.

Disa nga këto aplikacione kanë disa veçori të paguara falas dhe të tjera, kështu që para se të paguani plotësisht për to, është më mirë të provoni versionin e tyre falas dhe të kontrolloni nëse në të vërtetë është aplikacioni që i përshtatet më së miri si publikimeve tuaja ashtu edhe reagimeve që mund të keni kini ndjekësit tuaj me ta:

Tastiera Fonst

Shtë një aplikacion që mund të bëjë disa modifikime në biografinë e Instagram, ka më shumë se shkronja 100 për të ndryshuar tekstin dhe madje edhe me një bazë të vogël vizatimesh, të cilat janë bërë me simbole dhe që ju mund t'i ndryshoni dhe shtoni pëlqimet tuaja në botimet tuaja.

Fonst i ftohtë

Ky është një aplikim me të vërtetë i mirë, ai ka një nga vlerësimet më të mira të App Store dhe ka më shumë se shkronja plotësisht të 30. Ai gjithashtu ka një numër të madh letrash që paguhen dhe vlejnë për çdo rrjet shoqëror.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar korniza për Instagram.

Fonts

Ky aplikacion është shumë i ngjashëm me dy të mëparshmit. Sidoqoftë, ajo ka një avantazh të madh dhe kjo aplikacion ka një numër të madh të teksteve plotësisht falas. Fonts është një nga më të përdorurat pasi ka një nga shkronjat më të përdorura në Instagram i cili është ai i shkronjave të përmbysura.

Shpresojmë që të gjitha këto letra që Instagram t'i kopjojë dhe ngjitur do t'ju ndihmojnë të përmirësoni hartimin e secilit prej përshkrimeve në llogarinë tuaj në Intagram. Mos harroni se këta konvertues funksionojnë vetëm nëse doni të ndryshoni ndonjë frazë ose tekst, ata nuk e bëjnë punën nga aplikacioni, por duhet të kopjoni dhe ngjitni tekstin e modifikuar.

Kjo është arsyeja pse është më mirë të provoni me ndonjë nga mjetet që kemi siguruar dhe të na tregoni se si ka qenë me secilin prej tyre dhe cili ka funksionuar më mirë për ju.

Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Grupet WhatsApp
Bleni ndjekësit në Instagram
Tekste në Instagram

Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. më shumë informacion

Cilësimet e cookie-tve të kësaj faqe interneti janë konfiguruar të "lejojnë cookie-t" dhe kështu ju ofrojnë përvojën më të mirë të mundshme të shfletimit. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe interneti pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni "Prano", do të jepni pëlqimin tuaj për këtë.

afër