Mesazhe për ditëlindje

Më shumë sesa një veprim me mirësjellje të pastër, duke dërguar një bukuroshe dhe origjinale porositë e ditëlindjes Duhet të jetë ushtrimi i një akti që lind nga zemra.

Kështu që për të arritur qëllimin tuaj të ndikimit, për të bërë përshtypje atë të dashur, unë do t'ju udhëzoj në këtë artikull, ku unë do t'ju jap këshilla praktike, si dhe mundësi dhe mundësi të ndryshme për të arritur atë qëllim për të kënaqur familjen tuaj ose pushtoni partnerin tuaj, padyshim në varësi të destinacionit përfundimtar të atyre urime ditelindje Whatfarë keni ndërmend të dërgoni?

Urime ditëlindje të ndryshme sipas rastit

Ne kemi nevojë për të ndarë të ndryshme porositë e ditëlindjes sipas protagonistit të festimit:

Frazat e festimit për prindërit tuaj

 • Mami sot që ju i ktheni vitet po kthehem të njëjtën dashuri që më keni dhuruar gjithmonë dhe ju uroj të njëjtën lumturi si ajo për të cilën keni dëshiruar gjithmonë.
 • Gëzuar ditëlindjen babi, në këtë ditë lumturia përsëri na pushton dhe më lejon t'ju them se sa shumë ju dua, përtej asaj dashurie rritet dita ditës me pamjen e mësuesit tuaj dhe fjalën tuaj të këshilltarit.
 • Në këtë ditë feste, unë ndiej se ju jeni nëna e botës, se nuk ka më dritë më të qartë se ju, nuk ka vend më të ngrohtë se përqafimi juaj, urime nëna.
 • I dashur babi ditëlindjen e lumtur, kurrë mos ndalo së qeshur, shkëlqimi i syve të tu është buka e domosdoshme dhe e përditshme që më jep impulsin për të jetuar, unë dyfish festoj përvjetorin e lindjes, sepse ishte edhe fillimi i jetës sime.

Urime festimi për partnerin tuaj:

 • Dashuri, më lër të të zgjoj me një puthje për të të thënë sa shumë të dua, të vazhdosh të ecësh në rrugën e jetës pranë teje dhe të uroj edhe 1 dhe 100 ditëlindje më shumë.
 • Everydo ditë po e përsëris që të dua, sot në ditëlindjen tënde rinovoj dëshirën time të të dua përgjithmonë dhe ta kaloj pjesën tjetër të jetës sime pranë,
 • Shumë e etur për të zgjidhur një gllënjkë të shkurtër prej jush në ditëlindjen tuaj, kështu që ju ftoj të jeni bashkë përgjithmonë.
 • Gëzuar ditëlindjen dashuria ime, gjithçka e pamasë në univers përshtatet me një dritë drite, si jeta në një sekondë të përjetshme nëse jam me ju.
 • Ejani të udhëtoni me mua në ditëlindjen tuaj nga fundi në fund, ejani të eksploroni trupin tim, dyert e mia dhe dritaret e mia dhe ejani të hulumtoni shpresën time, që të mund të filloni mëngjesin e kësaj dite këtu në gjoksin tim.

Mesazhe për ditëlindjen për miqtë tuaj

 • Unë kam nevojë që ju të fluturoni si një pulëbardhë dhe të festoni ditën tuaj plot dashuri dhe lumturi, kam nevojë që ju të ndjeheni bizat dhe të mendoni se ju ngrini fluturimin më të mirë të jetës tuaj.
 • Lumturia në ditën tuaj të dashur mik i shpirtit, mos lëvizni nga dhoma juaj, vishni botën e jastëkëve dhe me siguri do të ëndërroni më mirë. Gezuar ditelindjen
 • Në ditëlindjen tuaj, zemra ime do të jetë një planet, gjoksi im është një shtëpi e hapur dhe unë do të jem si një yll në rast se dëshironi që ju do të bëni. Do të bëj gjithçka për t'ju parë të lumtur.
 • Maj dita dhe pasdita e kësaj dite të vendosen në sytë tuaj për t'ju parë të lumtur për sa kohë që kjo është ditëlindja juaj e mrekullueshme mik i dashur.

Mesazhe përmes rrjeteve sociale

Rrjetet e ndryshme sociale paraqesin një sërë mundësish që ju të dërgoni urime për atë person që e doni dhe e vlerësoni shumë, qoftë Twitter, Instagram, Facebook, Tik tok, hangout, WhatsApp, ndër të tjera.

Ata të gjithë ofrojnë hapësira të ndryshme, të cilave ju duhet të përshtateni për të përmbushur kushtet e tyre dhe karakteristikat e botimit, duke qenë një sfidë, sipas së cilës ju vendosni të shprehni ndjenjat tuaja në një numër të kufizuar karaktere.

Tjetra unë ju ofroj disa këshilla për ju për të dhënë urime në rrjetet sociale, megjithëse ideali do të ishte gjithmonë të jepni urime personalisht, mungesa e kohës dhe distancat gjeografike midis rajoneve dhe madje edhe midis një vendi në një tjetër të parandalojë përshëndetjen për të personi dhe favorizoni zgjedhjen e këtyre mjeteve për të dërguar këto komplimente.

Shembuj se si mund të dërgoni mesazhe për ditëlindjen përmes rrjeteve sociale

 • Gjithçka që lidhet me mesazhet online dhe / ose celular janë mjeti kryesor i komunikimit për të marrë ose dërguar urime. Kjo mund të verifikohet në datat si Krishtlindjet dhe Viti i Ri, ku miliona mesazhe shpresash, dëshirash dhe dëshirash të mira qarkullojnë nëpër këto platforma sociale; Ndonjëherë këto mesazhe nuk kanë efektin e dëshiruar dhe përfundojnë duke qenë vetëm fjalë të thjeshta dhe pa ngjyra që nuk thonë asgjë dhe plotësojnë vetëm një formalitet, larg nga qëllimi për t'u bërë detaje të shkëlqyera për të dashurit.
 • Ky është gjithashtu një realitet në urimet e festimit, ndonjëherë ne biem në të njëjtën situatë dhe mesazhet që dërgohen në këtë lloj festash kanë tendencë të jenë të mërzitshëm dhe gjithmonë të njëjta, nuk kanë ndonjë krijimtari ose shumë pak, dhe përfundojnë në kategorinë e kujtime të parëndësishme dhe në sirtarin e gjërave të harruara.
 • Diçka që duhet të merrni parasysh është se ka raste në rrjetet sociale ku përshëndetjet, urime apo porositë e ditëlindjes,i kufizuar vetëm në shprehje po aq boshe sa: "HBD" (Gëzuar ditëlindjen), urime, "ditëlindjen e lumtur", "kalo një kohë të mirë", "shijoje ditën tënde".
 • Kjo do të thotë, sikur të kishte vetëm disa ide që funksionojnë në minimum, për të përmbushur një detyrim dhe për të publikuar në eksitim (i cili tejkalon 310 milion përdorues), në Instagram (më shumë se një miliard përdorues), në Facebook (me më shumë nga dy miliardë përdorues) ose WhatsApp i popullarizuar (rreth 450 milion përdorues) një mesazh i pangjyrë për të përmbushur një person që duhet të ketë rëndësi në jetën tuaj.

Selësat për urimet e ditëlindjes në rrjetet sociale

Selësat për urimet e ditëlindjes në rrjetet sociale

Po e përsëris se gjëja ideale, e shkëlqyeshme për ju do të ishte të jepni urimet ballë për ballë, por ndonjëherë koha dhe / ose distanca nuk e lejojnë atë. Në një mënyrë të tillë që është një realitet që platformat e mediave sociale janë instrumente që ju ndihmojnë në një masë të madhe për të kapërcyer këto pengesa, por gjithashtu duhet të merrni parasysh elementë të tjerë që mund t'ju ndihmojnë të shpikni një detaj të veçantë, kjo është arsyeja pse ju shpesh mund të shikoni disa çelësa për të dhënë një urim origjinal dhe të përzemërt përmes rrjeteve sociale.

Konsideroni se mesazhet tuaja për ditëlindjen do të jenë publike

Në raste, ne zakonisht harrojmë se gjithçka që shkruajmë në rrjetet sociale, gjithmonë është subjekt i vëzhgimit të pjesëmarrësve dhe janë në domenin publik, dhe që mund të ndikojë pozitivisht ose negativisht në imazhin e dërguesit dhe marrësit të mesazhit.

Duhet të keni në mendje se është e natyrshme që në ditën e festimit të një shoku apo shoku, të gjithë të afërmit e tyre të ecin nëpër rrjete për të parë urimet para tyre, në mënyrë që të jeni shumë të kujdesshëm me ato që publikoni, jo nëse do të botoni gjëra që janë shumë personale dhe shkaktojnë një keqkuptim apo një moment të pakëndshëm.

Kur keni ndërmend të shkruani diçka më intime, përdorni elementin e mesazheve private. Mos i bëni një "puthje" monumentale një detaj të bukur.

Bëni të kuptueshëm

Mesazhe nga urime ditelindje Ata duhet të jenë të shkruar mirë, unë ju këshilloj të shmangni disa deformime të gjuhës sonë, të tilla si anglicizmat, nëse doni të shkruani në një gjuhë tjetër, është mirë, por përpiquni të mos përzieni, gjithashtu shmangni përdorimin jo korrekt të shkronjave të mëdha dhe të mëdha , dhe merrni në konsideratë zëvendësimet e letrave, pasi ato janë të urrejtura, asgjë nga K në vend të Q, as përdorimi i inicialeve vetëm për të thënë një mesazh të drejtpërdrejtë, të tillë si "Zoti ju bekoftë" (DTB).

Ju duhet të jeni të qartë dhe të shkurtër. Mos përsëritni fjalë ose ide, pasi zakonisht është një paragraf i vetëm. Përdorni saktë shenjat e pikësimit. Një këshillë Nëse keni praktike, nëse keni probleme me shkrim përdorni përpunuesin e tekstit të kompjuterit tuaj (të tillë si Word), ka spell checkers.

Fjalët nuk janë gjithmonë të nevojshme

Ju dëshironi të përgëzoni, por jo të shkruani, ndonjëherë ka më shumë vlerë ose vlerësohet më shumë, duke ndarë një skedar dixhital multimedial që e bën festuesin të ndihet më i kënaqur. Twitter dhe Facebook kanë disa përparësi kur bëhet fjalë për ndarjen e këtyre llojeve të skedarëve.

Nëse preferoni dhe jeni të kënaqur të ndajni një lidhje nga Groovshar ku drejtoni një këngë të preferuar nga argëtimi ose argëtimi; ose preferoni të vendosni fotografinë tuaj të preferuar që ruhet në Flick; ose një video në YouTube, papritmas një "rikthim" i një personi të famshëm që dëshironi të ndani ose një lidhje Soundcloud ku mund të luani një poezi të preferencës suaj të deklaruar nga autori i saj.

Vendosni sinqeritetin në mesazhet e ditëlindjes tuaj

Vendosni sinqeritetin në mesazhet e ditëlindjes tuaj

Fjalët konsistente dhe të thjeshta gjithmonë do të jenë më të mira se një fjalim i gjatë dhe i lodhshëm, vita t’i bëni gjërat vetëm me angazhim, nëse urimi është për dikë me të cilin nuk keni kontakte të përditshme, por sporadike, atëherë mos zgjateni aq shumë, jini specifik dhe shkruani disa Fjalë me ndershmëri dhe respekt, përveç nëse e ndjeni vërtet, shmangni të bini në teprica dashurie.

Përfitoni dhe nxirrni në pah kreativitetin tuaj

Shmangni përsëritësin dhe monoton e disa ideve që qarkullojnë të publikuara në Web, ndryshoni dinamikën, rregulloni krijimin tuaj, bëjeni atë unik dhe ekskluziv, për shembull, provoni që në mesazhet tuaja të mos ketë as fjalët e zakonshme të këtyre rasteve të festimeve; Urime, të lumtur ose festë. Mundohuni të përdorni momente që keni ndarë me atë person, që janë të këndshme, ose sfidat e kapërcyer midis tyre, lërini fjalët të mbijnë nga mendja juaj, pa aq shumë ngurtësi dhe strukturë.

Trego atë përpjekje

Jini të durueshëm dhe merrni kohën e nevojshme, në mesazhin tuaj duhet të tregoni përpjekjen tuaj dhe interesimin tuaj për të shkruar disa rreshta të këndshëm dhe të këndshëm për një të dashur, që duke bërë kështu ishte po aq e rëndësishme për ju sa për marrësin, më besoni që ato elemente i japin një vlerë shtoni dhe vlerësoni çdo fjalë që shkruani.

Shmangni kartolinat e zakonshme

Mos harroni se urimi përmes rrjeteve sociale është përpjekja për të provokuar një reagim festimi dhe gëzimi tek personi që feston një përvjetor, në një mënyrë të tillë që nëse dërgoni një kartolinë që keni krijuar në aplikacionet e urimit ose në etiketat (emoji) në një imazh me një tortë, ai me siguri do të mbetet si një skedar që është regjistruar në llogarinë tuaj, ju siguroj se nuk ka gjasa që dikush të shohë një kartolinë ditëlindjeje për më shumë se një rast.

Nëse në ndonjë mënyrë vendosni të dërgoni diçka të ngjashme, merrni parasysh që ekzistojnë redaktorë në internet që ju ndihmojnë kur krijoni këtë lloj elementësh (Photoscape, Pixlr, Picmonkey, ndër të tjera). Nëse në vend të kësaj keni ndërmend të bëni diçka me më shumë profesionalizëm, atëherë mund të përdorni programe të tilla si: Photoshop, Illustrator ose Corel Draw.

Asnjëherë vonë

Megjithëse rrjetet sociale zakonisht ju kujtojnë ditëlindjen e mikut tuaj, mikut ose anëtarit të familjes, nuk është gjithmonë se keni mundësi t'ju shkruaj me kohë, atëherë ju e humbisni ditën dhe mund të ndjeheni keq kur vendosni të publikoni urimin, në mënyrë që Në fund të vendosni të mos publikoni asnjë mesazh në lidhje me të, në këtë rast këshillat e mia janë që t’i dërgoni një mesazh privatit, t’i shpjegoni, kërkoni falje dhe ta përgëzoni, nuk është kurrë vonë për të treguar dashuri dhe dashuri për një të dashur.

Ji mirënjohës

Nëse jeni arsyeja e festimit dhe keni vazhduar të merrni tweet ose botime për arsyen e festimit tuaj, gjithmonë duhet t'u përgjigjeni atyre mesazheve të dashurisë, gjithashtu në një mënyrë të sjellshme dhe të dashur, mbani në mend se ka pasur nga ata që menduan për ju dhe ishin në pritje të , e cila gjithashtu mori kohë për të shkruar diçka afektive me qëllimin e vetëm për t'ju kënaqur, të paktën t'i jepni një RT ose një Like.

Whatfarë datë e shkëlqyeshme për të festuar është një ditëlindje dhe aq më tepër nëse është ajo e një të dashur të cilin dëshironi ta kënaqni me dhurata të pafund, ndonjëherë për rrethana të ndryshme që ne kemi sqaruar tashmë mund të dërgojmë vetëm një mesazh, atëherë duhet të dërgoni një të mirë, krijues , e cila bëhet mesazhi më i veçantë i ditëlindjes që kanë marrë.

E gjitha varet nga qëllimi

Cili është lajmi i mirë, nuk keni nevojë të jeni një shkrimtar i shkëlqyeshëm për të dërguar atë urim special, thjesht duhet të ndiqni këtë udhëzues dhe këto këshilla që ne ju japim me kënaqësi dhe padyshim vendosni një kokërr të krijimtarisë tuaj, mos harroni se ndjenja atë që ju shkruani është një mënyrë e mirë për të shprehur ndjenjat dhe që e bën momentin krijues, por edhe rasti i shoqëruar me kuptimin që argëtimi ka për ju është plotësimi i përsosur për fjalët që të mbijnë vetëm.

Provojeni, mos e lini veten të fitojë nga mesazhi monoton pa ngjyrosje dhe boshe, vendosni pak nga shpirti dhe zemra juaj dhe do të shihni rezultatet e shkëlqyera që do të arrini dhe kështu që i dashuri do të ndihet i kënaqur dhe i kënaqur me mesazhin tuaj, sepse padyshim që do të një përshëndetje festimi që largon nga zyrtari i përmbushjes së kremtimit, për t'u bërë komunikimi më i pastër i një ndjenje gëzimi dhe dashurie më të thellë.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur

CreativeStop*
Zbulo në internet*
IK4*
MyBBMeMima*
Përpunoje *
mini manual*
Një Si të Gjithçka Rreth Teknologjisë
Tarabou*
Shembuj NXt*
GamingZeta*
Lava Magazine*
LlojiRelax*
biblioteka e mashtrimeve*
ZoneHeroes*
LlojiRelax*