Shkarkoni histori të vjetra në Instagram

Instagram është një rrjet social i krijuar për të shkëmbyer foto dhe video; që botohet në mënyrë horizontale dhe vertikale. Shtë një platformë inovative gjë që lejon përfituesin të zgjasë komunikimin e tij në të gjitha pjesët e botës për në përmes fotografive dhe videove, ndër të tjera, duke përdorur mjetet e gjetura në Luajnë Store (Android) ose IOS (Iphone) dhe në kompjuter ose kompjuter, ku mund të shkarkoni histori të vjetra në Instagram dhe përmbajtje me interes brenda E njëjta kërkesë.

Siç e dini, Instagram është një nga rrjete sociale me më shumë ndjekës në të gjithë botën, ai konsiderohet si një drejtues në sektor, aktualisht ai pozicionohet me një indeks të lartë të përdoruesve për shkak të larmisë së përmbajtjes që ofron; këto janë botuar për qëllime personale dhe reklamuese, si dhe për biznesi dhe kompanitë. Përveç këtyre skedarëve, mundeni ndajnë përmes rrjeteve të tjera sociale, në mënyrë që të plotësohet kjo nevojë në mediumin virtual. Kjo lehtëson ndërveprimin edhe më shumë, falë përputhshmërisë së aplikacionit me platformat e tjera.

Përmbajtja e gjetur në Instagram

Ekziston një larmi e përmbajtjes në dispozicion për të gjitha llojet e audiencës, në mënyrë që të ndajnë momente të veçanta, të performojnë fushatat reklamuese, mesazhet edukative ose fitoni pasues, gjë që shprehet përmes videosimazhe, histori dhe madje edhe transmetime të drejtpërdrejta dhe të drejtpërdrejta, të njohura si streaming, ku pjesëmarrësit mund të bëjnë ndonjë pyetje duke krijuar ndërveprim midis ndjekësve në aplikim.

Si të shkarkoni histori të vjetra nga Instagram?

Shtë shumë e thjeshtë, këto përmbajtje mund të jenë Shkarko përmes mjeteve, të cilat gjenden ose në Play Store për Android, ose IOS për Iphone, në të cilat disa do të kërkojnë leje hyrje nga llogaria personale e përdoruesit në rrjetin social dhe nga kompjuteri ose kompjuteri me motorin e kërkimit Chrome përmes shtesave që lejojnë imitoni në shfletuesin në Instagram sikur të ishte një telefon celular.

Mjetet në dispozicion për të marrë parasysh

Shkarkues video për Instagram

Shtë një mjet që ju lejon të shkarkoni fotografi dhe video për ta ribotuar atë brenda instagram, i zbatueshëm në Android dhe IOS. Hapat e mëposhtëm duhet të ndiqen:

 • Qasuni në Instagram.
 • Shtypni shenjat që janë në foto dhe video të tregimeve dhe afat kohor.
 • Kopjoni lidhjen, hapni mjetin e Shkarkuesit Video për Instagram dhe kopjoni për të hyrë në përmbajtje.
 • Atëherë do të shfaqet video ose foto; dhe mund të ndahet ose shkarkohet me opsionin për të ruajtur në celular.

Shkarkoni videot në Instagram

Aplikohet për Android, ruaj dhe shpërndani lehtë fotot, me vetëm një kliko, gjithashtu lejon kopje hashtags dhe tekstet e aplikimit Pa ndonjë vështirësi, ruani video, histori dhe foto në ruajtjen e brendshme të celularit duke lejuar ndarjen me kontaktet e preferuara, duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

Saver Story për Instagram

Shtë një aplikacion që ju lejon të shkarkoni histori të vjetra në Instagram, veçanërisht nëse ka të bëjë me video dhe fotografi, një kërkesë e rëndësishme për të hyrje në përmbajtje është të kesh një llogari në aplikacionin Instagram, përmes hapave të mëposhtëm:

 • Qasuni në Instagram dhe kërkoni për tregimin ose përmbajtjen.
 • Shtypni derisa të shfaqet menuja.
 • Zgjidhni opsionin e shkarkimit dhe adresa e destinacionit (ruajtje e brendshme).

Ueb për Instagram

Normalisht hyrja direkt përmes faqes në internet, parandalon që ngarkimi i fotografive dhe videove të jetë i detyrueshëm për t'u përdorur aplikimi në celular. Përmes kësaj zgjatjeje ju mund të hyni në Instagram në të njëjtën mënyrë pasi përdoret në një celular, burimet e kompjuterit, siç janë videot dhe fotot, që janë të disponueshme për t'u shpërndarë; dhe të jetë në gjendje të hyjë në përmbajtjen e ndjekësve. E aplikueshme në kompjuterë ose kompjuterëIsshtë instaluar si më poshtë:

 • Hyni në dyqan në internet nga shfletuesi Google Chrome.
 • Vendosni emrin e zgjatjes në motorin e kërkimit që shfaqet në anën e majtë të ekranit dhe shtypni të hyjë.
 • Ajo shfaqet shtrirje në internet për Instagram
 • Zgjidhni shtesën shtesë dhe ajo automatikisht do të instalohet në shfletuesin.

Përfitimet e mjeteve për të shkarkuar histori të vjetra në Instagram

 • Ato janë aplikacione ideale për ata përdorues që duan të ruajnë video dhe imazhe, me opsionin për të shkarkuar histori të vjetra në Instagram.
 • Ata shkarkohen shpejt, duke lejuar hyrje në aplikacion
 • Skedarët e shkarkuar ruhen në pajisjen celulare dhe kompjuterin.
 • Ata nuk marrin shumë hapësirë në pajisjen celulare

Rikthim i tregimeve në Instagram

Ky sugjerim u bë me kërkesë të përdoruesve të aplikacionit, për të mbani mend histori të përbashkëta, ku përmes një imazhi ose një video pasqyrohen anekdota që mund të shihen nga ndjekësit e tjerë; dhe ato gjithashtu mund të publikohen përsëri për të kujtuar ato momente, për shkak të kësaj u krijuan shtesa dhe mjete që lejojnë shkarkimin e historive të vjetra në Instagram, përveç përmbajtjes së aplikacionit nga profili personal, në atë të ndjekësve të tjerë për të gjenerojnë më shumë kënaqësi midis përdoruesve, duke rritur kërkesën për përdorshmëri për ta bërë atë më tërheqës.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur

CreativeStop*
Zbulo në internet*
IK4*
MyBBMeMima*
Përpunoje *
mini manual*
Një Si të Gjithçka Rreth Teknologjisë
Tarabou*
Shembuj NXt*
GamingZeta*
Lava Magazine*
LlojiRelax*
biblioteka e mashtrimeve*
ZoneHeroes*
LlojiRelax*